Αετουλι εχω παρει μια εργολαβια για ανακαινηση σε 100 καταστηματα του οτε σε ολη την ελλαδα.
εγω παω μια μερα πριν για να οργανωνω τα συνεργεια και να μεταφερω τους υπολογιστες και τα τηλεφωνα των υπαλληλων σε προσωρινη θεση μεχρι να τελειωσουν οι εργασιες.
ετσι εχω γυρισει ολη την ελλαδα απο διδυμοτειχο μεχρι τον κισσαμο της κρητης!!!
τωρα μου εχουν μεινει στο προγραμμα τα δωδεκανησα και η κεντρικη στερεα ελλαδα
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ......αργησα να μπω σημερα :lol:
μη με βαρατε καλε:lol: :lol: :lol: ...
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
silver29 έγραψε:Αετουλι εχω παρει μια εργολαβια για ανακαινηση σε 100 καταστηματα του οτε σε ολη την ελλαδα.
εγω παω μια μερα πριν για να οργανωνω τα συνεργεια και να μεταφερω τους υπολογιστες και τα τηλεφωνα των υπαλληλων σε προσωρινη θεση μεχρι να τελειωσουν οι εργασιες.
ετσι εχω γυρισει ολη την ελλαδα απο διδυμοτειχο μεχρι τον κισσαμο της κρητης!!!
τωρα μου εχουν μεινει στο προγραμμα τα δωδεκανησα και η κεντρικη στερεα ελλαδα
τυχερος ε?
Γιαννακη κερναμε καφε και φαγητο και ......οτι ποθει η καρδια σου 8) 8) 8)
Στειλε σημα εεεεε :!: :lol:
σίγουρα αυτός θα μας βάλει να βιδώνουμε, σιγά που θα μας κουβαλήσει τσάμπα...όμως σσσσττττ!!!
Aν μου πάει λέει!!!!!!!!!!!!!
Ασε που πιάνουν και τα χέρια μου και μπορώ να τον βοηθήσω...
Εσύ ξέρεις... Διαλογισμός εν ώρα υπηρεσίας για καταπληκτικά αποτελέσματα... Ολοκλήρωση του έργου σε χρόνο ντε τε και μετά καφεδάκι και μπανάκι!
Super!!!
Silverado..ασε τις να λενε οι καταξανθες καρακαϊδόνες :lol: :lol: ...νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν
Βρε σεις ξανθουλες....εμενα με ρωτησατε που ειμαι ο προεδρος σας?..εεεε?..με ρωτησατε?.... :evil: ....οχι
ε λοιπον πουθενα δεν θα πατε... :evil: ... :shock:
ασε που θα εχει και καβαλινες ο δρομος και θα μου βρωμισετε το προεδρειο μετα... :!: :!: :!: :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "