Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...
Re: Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...
Μπράβο! Τα λόγια σου μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά μου και με συγκινούν...
"Now I'm Free..."

Πολλές αγκαλιές για όλα τα παιδάκια!!!
Κανένα να μη μείνει χωρίς αγκαλιά από μένα!

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Mάνο μου
Μπεττούλα

Μπεττούλα

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

παιδακια
Μανουκο δεν ενιωθα θαρρος πεισμα ενιωθα και σιγουρα δεν ειχα εμπιστοσυνη εκεινη την ωρα που χρειαστηκε να αποφασισω.. ειδικα στην αρχη ειχα εντονο το φοβο της επιβιωσης.. δεν εβλεπα τιποτα να υπαρχει σαν λυση και η μονη σιγουρια που ενιωθα ηταν στο ενα πραγμα που ηξερα οτι δεν ηθελα.. πανικος με ειχε πιασει!! ψειγματα Εμπιστοσυνης αρχισαν να αναπτυσσονται μεσα μου αργοτερα οταν εβλεπα τις λυσεις να εμφανιζονται θεοσταλτες κυριολεκτικα..
καπως ετσι αρχισε να εδραιωνεται η Εμπιστοσυνη μεσα μου με αποκορυφωμα φετος το καλοκαιρι που μεσα απο καποια γεγονοτα που επαναληφθηκαν αρχισα να νιωθω οτι πραγματικα καθε μας αναγκη ουσιαστικη καλυπτεται αφου εχουμε κανει και εμεις οτι χρειαζεται απο την πλευρα μας και καποιες φορες αυτο μπορει να ειναι μονο η Αποφαση.. ενα βημα εμεις δυο ο Θεος ..
εδω ολοι Μαζι Μανουκο

Μανουκο δεν ενιωθα θαρρος πεισμα ενιωθα και σιγουρα δεν ειχα εμπιστοσυνη εκεινη την ωρα που χρειαστηκε να αποφασισω.. ειδικα στην αρχη ειχα εντονο το φοβο της επιβιωσης.. δεν εβλεπα τιποτα να υπαρχει σαν λυση και η μονη σιγουρια που ενιωθα ηταν στο ενα πραγμα που ηξερα οτι δεν ηθελα.. πανικος με ειχε πιασει!! ψειγματα Εμπιστοσυνης αρχισαν να αναπτυσσονται μεσα μου αργοτερα οταν εβλεπα τις λυσεις να εμφανιζονται θεοσταλτες κυριολεκτικα..

καπως ετσι αρχισε να εδραιωνεται η Εμπιστοσυνη μεσα μου με αποκορυφωμα φετος το καλοκαιρι που μεσα απο καποια γεγονοτα που επαναληφθηκαν αρχισα να νιωθω οτι πραγματικα καθε μας αναγκη ουσιαστικη καλυπτεται αφου εχουμε κανει και εμεις οτι χρειαζεται απο την πλευρα μας και καποιες φορες αυτο μπορει να ειναι μονο η Αποφαση.. ενα βημα εμεις δυο ο Θεος ..

εδω ολοι Μαζι Μανουκο

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Πόσο σημαντικό είναι αυτό Μπεττούλα, ούτε που μπορείς να φανταστείς...που ενιωθα ηταν στο ενα πραγμα που ηξερα οτι δεν ηθελα
ο άνθρωπος περνάει σχεδόν παραπάνω από την μισή του (ενήλικη) ζωή, με το να μην ξέρει τι θέλει...Και την υπόλοιπη ζωή του μετά την περνάει μοιρολογώντας γι' αυτά που ήθελε και δεν μπόρεσε να τα επιτύχει...
Γιατί του λείπει αυτή η εμβάθυνση στο τι δεν θέλει...Δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο ένα "θέλω" γιατί ποτέ δεν περιέχει ακεραιότητα και ισορροπία στην σκέψη-στο συναίσθημα και στην πράξη...
ενώ του δίνει μεγαλύτερο κύρος και πείσμα για τις αποφάσεις του, το να ξέρει τι ακριβώς δεν θέλει και να το έχει μέσα του τεκμηριώσει...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Μπεττούλι

Μπεττούλι

ενώ του δίνει μεγαλύτερο κύρος και πείσμα για τις αποφάσεις του, το να ξέρει τι ακριβώς δεν θέλει και να το έχει μέσα του τεκμηριώσει...

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Vaso έγραψε:Γιατί του λείπει αυτή η εμβάθυνση στο τι δεν θέλει...Δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο ένα "θέλω" γιατί ποτέ δεν περιέχει ακεραιότητα και ισορροπία στην σκέψη-στο συναίσθημα και στην πράξη...

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Απίστευτα σημαντικόVaso έγραψε:Πόσο σημαντικό είναι αυτό Μπεττούλα, ούτε που μπορείς να φανταστείς...που ενιωθα ηταν στο ενα πραγμα που ηξερα οτι δεν ηθελα
ο άνθρωπος περνάει σχεδόν παραπάνω από την μισή του (ενήλικη) ζωή, με το να μην ξέρει τι θέλει...Και την υπόλοιπη ζωή του μετά την περνάει μοιρολογώντας γι' αυτά που ήθελε και δεν μπόρεσε να τα επιτύχει...
Γιατί του λείπει αυτή η εμβάθυνση στο τι δεν θέλει...Δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο ένα "θέλω" γιατί ποτέ δεν περιέχει ακεραιότητα και ισορροπία στην σκέψη-στο συναίσθημα και στην πράξη...

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Γιατί του λείπει αυτή η εμβάθυνση στο τι δεν θέλει...Δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο ένα "θέλω" γιατί ποτέ δεν περιέχει ακεραιότητα και ισορροπία στην σκέ για τις αποφάσεις του, το να ξέρει τι ακριβώς δεν θέλει και να το έχει μέσα του τεκμηριώσει

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Μπεττούλα μου

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Μπέττυ έγραψε:Μανουκο δεν ενιωθα θαρρος πεισμα ενιωθα και σιγουρα δεν ειχα εμπιστοσυνη εκεινη την ωρα που χρειαστηκε να αποφασισω.. ειδικα στην αρχη ειχα εντονο το φοβο της επιβιωσης.. δεν εβλεπα τιποτα να υπαρχει σαν λυση και η μονη σιγουρια που ενιωθα ηταν στο ενα πραγμα που ηξερα οτι δεν ηθελα.. πανικος με ειχε πιασει!! ψειγματα Εμπιστοσυνης αρχισαν να αναπτυσσονται μεσα μου αργοτερα οταν εβλεπα τις λυσεις να εμφανιζονται θεοσταλτες κυριολεκτικα..Μπέττυ έγραψε:εδω ολοι Μαζι Μανουκο

Βάσω έγραψε:ο άνθρωπος περνάει σχεδόν παραπάνω από την μισή του (ενήλικη) ζωή, με το να μην ξέρει τι θέλει...Και την υπόλοιπη ζωή του μετά την περνάει μοιρολογώντας γι' αυτά που ήθελε και δεν μπόρεσε να τα επιτύχει...

Βασούλα, τι είπες τώρα...(!)