Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Re: Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...

Δημοσίευση από Fotinoula »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Σοφάκι, Φωτεινούλα >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Μα γιατί ρε Φωτεινούλα? Κίνητρο ο φόβος σε τέτοιες συμπεριφορές? Γιατί το λες αυτό?

Για να μην σου πω και για μια θρησκεία που λέει ότι πρέπει να προλάβεις να είσαι καλός και καθώς πρέπει πριν πεθάνεις, γιατί μετά την έβαψες :-D
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

α, ναι! Αυτό που το πας? το ξεχάσαμε... >:)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

:)) :)) :)) :)) :))
lazaros έγραψε: Οχι καριολάκι θα ωριμάσεις... [-( [-( [-(
:)) :)) :)) :)) :)) ετσιιιιιιιι... :)
Isilwen έγραψε:
Βέβαια κάποια στιγμή χωρίζεις με τους γονείς...
Δηλαδή ντάξει, θα συνεχίσω εγώ μια ζωή με έλλειψη αγάπης επειδή εκείνοι ήταν ανίκανοι να αγαπήσουν?
Ναι, καλά, ούτε καν... O:-)
Θεα ^:)^ >:d< >:d< >:d<

Μανουκο, Φωτεινουλι.. :x >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

όντως αυτό που το πας!! @-) >:)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

αααααααααααα Λαζαρακο =)) =)) =)) =))

Σοφακι :x Φωτεινουλι :x
>:d< >:d< >:d< >:d<
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μάνο μου! >:d< >:d< >:d< >:d<

Λαζαράκο =)) =)) =)) >:d< >:d< >:d<

Σοφάκι! :x :x :x

Φωτεινούλι! :x :x :x

Βάσω! @};- :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι που συνέβη χθες και με έχει πολύ στεναχωρήσει...

Από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα δουλεύω σε μια ελληνική ταβέρνα... Με ξεκίνησε επιφυλακτικά μόνο δύο μέρες την εβδομάδα... Σήμερα που μιλάμε μου έχει δώσει όλες της μέρες εργασίας που είναι ανοιχτά το μαγαζί. Οι πελάτες είναι όλοι ευχαριστημένοι μαζί μου, τα τιπς έχουν αυξηθεί θεαματικά, μέχρι και προσωπικά τιπς έχω (να τα λέμε), μου κάνουν δώρα για το σέρβις που τους παρέχω, ακόμα και όταν πρόκειται για παραγγελία από το σπίτι, εμένα ζητάνε στο τηλέφωνο να μου τη δώσουν, έχουν γραφτεί κριτικές σε διάφορα sites και μέσα αναφέρεται και το όνομα μου με θερμά σχόλια (πράγμα που δεν έχει συμβεί ποτέ και σε κανέναν), κλπ...

Όλα αυτά δεν σας τα λέω για να κοκορευτώ, αλλά να σας δώσω να καταλάβετε το πόσο εκτιμάει ο κόσμος τη δουλειά μου. Για να είμαι αντικειμενικός και ο εργοδότης φαίνεται να την εκτιμάει, ή μάλλον για να ακριβολογώ η γυναίκα του την εκτιμάει και κατ επέκταση την εκτιμάει και ο ίδιος. Μου δίνει παραπάνω ώρες να δουλεύω και ότι κάνει γενικότερα το κάνει γιατί τον επηρεάζει η γυναίκα του. Ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που μόνο το χρήμα έχει για θεό του και δνε το νοιάζει τίποτα άλλο.

Αυτό που συνέβη λοιπόν ήταν το εξής: ξέχασα να χρεώσω κάτι σε δύο τραπέζια. Ένα τραπέζι χθες και ένα την περασμένη Κυριακή. Μιλάμε για 35 δολ. στο σύνολο. Έρχεται λοιπόν χθες που έτρωγα και μου λέει σχεδόν με απειλητικό ύφος: "όχι σε μένα πουστιές, σε προειδοποιώ" Κόκαλο εγώ. Τον ρώτησα τι εννοεί μου εξήγησε. Μόλις μου εξήγησε έπεσα από τα σύννεφα. Του ζήτησα συγνώμμη και φυσικά αμέσως του είπα πως θα του τα πληρώσω εγώ. Μου λέει: "Δεν έχει συγνώμη σε αυτά. Σε προειδοποιώ, όχι πουστιές σε μένα" Του απαντάω πολύ ήρεμα ότι η συγκεκριμένη λέξη είναι πολύ βαριά και να μην την χρησομοποιεί για μένα γιατί είναι πολύ άσχημη. (Πουστιά είναι όταν κάποιος παέι να σου τη φέρει και να επωφεληθεί εις βάρος σου. Ήλπιζα πως δεν ήξερε τη σημασία της...) Η απάντηση όμως ήταν: Ξέρω καλά τι σημαίνει η λέξη και γι αυτό και την χρησιμοποιώ. Εκεί έπαθα σοκ. Του απάντησα λοιπόν πως δεν θα έκανα πουστιές σε κανένα γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ για το μαγαζί, οκ μου ξέφυγε κάτι. Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, σου είπα θα στο πληρώσω.

Άφησε υπονοούμενο ότι το κάνω επίτειδες για να "γλείφω' τους πελάτες. Του απέκρουσα αυτό το επιχείρημα και μου είπε: Τότε είναι χειρότερα τα πράγματα από ότι νόμιζα. Αν το κάνεις κατά λάθος, σκέψου πόσες άλλες φορές το έχεις κάνει και δεν το έχουμε πάρει είδηση! Δηλαδή μου λες πως είσαι χαζός. Άλλο σοκ! Τι να σου πω Τζιμ, του απάντησα. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αν νομίζεις πως δεν κάνω καλά τη δουλειά μου, μπορείς να με διώξεις. Επίσης πως μπορείς να είσαι σίγουρος πως μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό;;; Μου απαντάει πως σε εμένα έτυχε να το προσέξει και πως το θεμά δεν είναι να με διώξει (το γύρισε και γλύκανε λίγο γιατί δεν θέλει να του φύγω εννοείται). Επισης μου είπε πως αν έχω κουραστεί από τις δύο δουλειές που κάνω, να μου δώσει ρεπό, δνε έχει πρόβλημα. Να μη σας τα πολυλέω το θέμα έκλεισε δίνοντας του τα λεφτά και λέγοντας πως από εδώ και στο εξής θα είμαι πιο προσεκτικός σε σχέση με τις χρεώσεις.

...Και αναρωτιέμαι: μετά από ότι έχω αποδείξει ότι αξίζω μέσα στο μαγαζί, ήταν αυτός τρόπος να μου μιλήσει; Δεν θα μπορούσε να μου πει απλά: Μάνο, είδα αυτό και αυτό ότι συμβαίνει. Μπορείς να είσαι πιο προεκτικός για να μην ξανασυμβεί; Τόσο απλά...
Και προς τι όλος αυτός ο σχεδόν τραμπουκισμός;;;

Μετά κατάλαβα πως ότι και να πεις σε έναν τέτοιο άνθρωπο, δεν έχει νόημα. Άξεστος, φιλοχρήματος και στενόμυαλός είναι. Μεγάλωσε μέσα σε σουβλατζίδικα με έναν πατέρα τόσο μα τόσο ίδιο με τον δικό μου!!!!!!!!

Όπως και να έχει τέτοια συμπεριφορά δεν την άξιζα!!!
Είμαι πολύ λυπημένος...
Σας ευχαριστώ...
@};-
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Μάνο μου :-( >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Μάνο μου .. :-( >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μανούλη μου δεν καταλαβαίνω γιατί να στενοχωρηθείς επειδή ο άλλος είναι κακοπροαίρετος...
Εσύ θα αλλάξεις τον κόσμο?

Από την στιγμή που νιώθεις ότι κάνεις το καλύτερο στην εργασία σου, απλά διόρθωσε τα λάθη σου, που έγιναν χωρίς να το θέλεις και τέλος...

Για εσένα μάλλον έγραψα το σημερινό άρθρο...

πήγαινε και διάβασε... :)) :)) :))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Μετά κατάλαβα πως ότι και να πεις σε έναν τέτοιο άνθρωπο, δεν έχει νόημα. Άξεστος, φιλοχρήματος και στενόμυαλός είναι. Μεγάλωσε μέσα σε σουβλατζίδικα με έναν πατέρα τόσο μα τόσο ίδιο με τον δικό μου!!!!!!!!
Μάνο μου μην το παίρνεις προσωπικά. Φέρεται σε σένα έτσι όπως θα φερόταν στον εαυτό του...........όπως ακριβώς το λες και μόνος σου. >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Μανούλη >:d< >:d< >:d<
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Μανούκο >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”