Ερχόμενος σήμερα από τη δουλειά, σκεφτόμουνα πόσο υπέροχο είναι το συναίσθημα του "λέω οτι νιώθω χωρίς να φοβάμαι πως κάποιοι θα με κρίνουν γι' αυτό".
Αυτό είναι ένα πρωτόγνωρο για μένα συναίσθημα, καθώς δεν το είχα συναντήσει στη μέχρι τώρα ζωή μου. Πάντα σκεφτόμουνα αυτό που θα πω να είναι έτσι, να είναι αλλιώς, το ένα, το άλλο...
Η απουσία του φόβου στο τι νιώθεις, στο τι αισθάνεσαι και κατ΄επέκταση στο τι εκφράζεις, σε κάνει να νιώθεις δυνατός, ελεύθερος, γεμάτος αισιοδοξία και αγάπη για τη ζωή. Αυτό το συναίσθημα το γνώρισα κοντά σας. Ένα μεγάλο ευχάριστώ λοιπόν μόνο για σήμερα!
Μόνο για σήμερα νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο κοντά σας αν και τόσο μακρυά...!
Βασούλα μου, τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω τι νιώθω. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο από όλα εδώ μέσα είναι ότι με δύο ατάκες σας με κάνετε να χαμογελάω ξανά και να φορτίζουν οι μπαταρίες μου για να συνεχίσω την πορεία μου προς το φως... Με δύο ατάκες σας με κάνετε να νιώθω αυτό που πραγματικά είμαι: μια όμορφη (εν τέλει)ψυχή στο σώμα ενός ανθρώπου που δεν έχει σημασία τι του αρέσει, πως είναι και με τι μοιάζει... Σημασία έχει που ψάχνει να βρει τον ευατό της! Τον Ανώτερο ευατό της!
Νιώθω την αγάπη σας, την υποστήριξη σας, και την κατανόηση σας σε κάθε μου στραβοπάτημα, έτοιμοι να κατανοήσετε και να με βοηθήσετε να σηκωθώ για να συνεχίσω...
Αυτά και άλλα τόσα είναι αυτά που νιώθω μέσα σε αυτό το σπιτάκι μας παιδάκια!

Ε Υ Χ Ρ Ι Σ Τ Ω