Καλό μήνα κι από τη Λάρισα!
Δροσιά και υποψία βροχής, καφές κουπάτος, μπαλκονάτο νετ, η Δήμητρα να με σπρώχνει να ανέβει "αγκίτσα"(αγκαλίτσα) να βάλει "πιπίνα τόοοοσο ατά" (ψιψίνα τόοοοσο δυνατά)... Δε θα θέλετε να ξέρετε πόσα κομματάκια από παιχνίδια έχω τριγύρω... :roll:
Σας γλυκοφιλούμε κι οι δυο μας!
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Αγγελα μου τι τέλεια γλυκιά μου με τη Δήμητρα σου! Σε λίγο θα πάω κι εγώ να φέρω τη ΒάγιαΖωή μου και τον Αλεξανδράκο μου από το εξοχικό. Είμαι περίεργη να δω τις αντιδράσεις τους με τα χρώματα που έβαλα στο δωμάτιο τους! Μου λείψαν τα ζουζούνια μου δυο μέρες!
Φιλάκια στη Δημητρα σου!
Namaste! (πανυγηρίζω τον εσωτερικό σου εκείνο τόπο, όπου και οι δυό μας είμαστε ένα!)
καλησπέρα... καλό μήνα.... δεν έχω internet στη δουλειά και πρώτη μέρα σήμερα μου λείψατε... σνιφ, σνιφ.....
Να ζήσουν οι κούκλες μας.... Βασούλα οι photos εκπληκτικές.... ζήλεψα
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
άσε με και είδα και τις φωτογραφίες του γάμου και σνιφ, σνιφ πάλι.... αμάν πια με αυτά τα κλάμματα....
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου