ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Re: ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Δημοσίευση από Βικούλα »

Ευχαριστούμε Βασούλα >:d< >:d< >:d<

Αλεξιάκι :-( =((
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:cry:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:cry: =((
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

=(( =(( =((

ευχαριστούμε για τις παραλίες Βασούλα :*
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Για την Γαζα ένα δάκρυ. @};-

Το μαυρο λιθάρι το ειχε στις ακαταλληλες. :eusa-think:
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

η παραλία "Μαύρο Λιθάρι" είναι τρεις κόλπους παρακάτω...Αν την δεις δεν κολυμπάς ούτε με σφαίρες!

Η περιοχή λέγεται Μαύρο Λιθάρι, η παραλία δεν είναι αυτή που πήγαμε

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από eirini »

Η παραλία Μαυρο Λιθάρι ειναι διπλα απο το καραβι??? εκει που γινεται χαμος??????

Μα πώς γίνεται δυο παραλίες, η μια διπλα στην άλλη και η μια να ειναι κατάλληλη και η άλλη ακατάλληλη?????

Αλεξιακι @};- :-(
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Μια μέτρηση είναι κάτι, αλλα χωρίς επαναληψη δεν λέει πολλά πράγματα για την αξιοπιστία της. Αν δεις Ειρηνούλα τον Αλιμο και ο Π.Φαληρο τα είχε καθαρά. Το Καβούρι που παω όταν εχω χρόνο ακαταλληλη. Δεν έχω σκοπο να αλλάξω.

Απλά μου έκανε εντύπωση για το Μαυρο λιθάρι που είναι τοσο μακριά.

Αλλά ας κανουμε και τιποτα ακαταλληλο στην ζωή μας.

>:d< >:d< >:d< >:d<

Υστ. Κοιτάζοντας μέσα ειδα ότι στο Μαυρο Λιθάρι, μονο μια μετρηση ήταν πάνω από το όριο και όχι τα κωλοβακτηρίδια.

@};- @};-
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Για τις παραλίες ένα έχω να πω: φάτε μάτια ψάρια...

...όσο για τη Γάζα :cry: :cry: :cry:
=(( =(( =((
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Ρε συ, μήπως παίζει και το κομμάτι της διαφήμισης ??? Γιατί σου γράφει και τα καφέ που βρίσκονται στις παραλίες.... :-?
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πως, χωρίς να το θέλουμε ενισχύουμε την δουλεία, την βία, την πορνεία, τους βιασμούς, στον πλανήτη μας...

@};-

Ο Ran σταμάτησε να βλέπει πορνό, και εξηγεί το γιατί

Αυτός είναι ο Ran Gavrieli. Ζει στο Τελ Αβίβ και σπούδασε στο Εργαστήριο Σπουδών Φύλου του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ. Εργάζεται με εφήβους και ενήλικες βοηθώντας τους να χτίσουν την αυτοπεποίθησή σε έναν κόσμο που, όπως λέει ο ίδιος, είναι γεμάτος με σεξουαλικές εικόνες που φέρουν αρνητικούς συνειρμούς.

Γράφει και μιλά υπέρ του συναισθηματικού και ασφαλούς σεξ, κατακρίνοντας τη βιομηχανία του πορνό και τα αρνητικά αποτελέσματα στον πολιτισμό μας. Επίσης ασχολείται με τις σχέσεις εξουσίας των φύλων, το σεξ και την οικειότητα. Είδα το βίντεο της ομιλίας του με τίτλο "Γιατί σταμάτησα να βλέπω πορνό".

Σε κάποια σημεία συμφωνώ, σε άλλα διαφωνώ, αρκετά μου μοιάζουν υπερβολικά. Άνοιξε πάντως την κουβέντα, μέσα απ' την προσωπική του εμπειρία ως πρώην θεατή.

Εκτός των άλλων υποστηρίζει: Όταν κάθομαι μπροστά στο λάπτοπ μου, στην ασφάλεια του σπιτιού μου και βλέπω πορνό, ακόμα κι όταν δεν πληρώνω γι' αυτό, δημιουργώ ζήτηση. Κι όπου υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και προσφορά! "Η πορνεία [μπροστά στην κάμερα ή όχι] δεν είναι το παιδικό όνειρο κανενός. Είναι πάντα αποτέλεσμα προβλημάτων και δυστυχίας. Άρχισα να το αντιλαμβάνομαι αυτό σταδιακά, όταν ως εθελοντής δούλεψα με ανθρώπους απ' τη βιομηχανία του σεξ, πολλοί απ' αυτούς θύματα trafficking. Aλλά επίσης, δε χρειάζεται να δουλέψεις σε οίκους ανοχής, στο πεζοδρόμιο ή κάτω από γέφυρες, για να καταλάβεις πώς δουλεύει ο μηχανισμός του πορνό: Το πορνό δεν έχει καμία σχέση με την erotica και την υγιή σεξουαλική επικοινωνία. Ο άντρας εξουσιάζει τη γυναίκα - αυτή είναι η ουσία του πορνό. Η ελεύθερη βούληση των γυναικών εξαφανίζεται, πρέπει να παίζουν το ρόλο των σεξουαλικών αντικειμένων των ανδρών. Το πορνό δεν έχει σχέση με την ελευθερία του λόγου, αλλά με την σεξουαλική εκμετάλλευση που συχνά συνεπάγεται την εξαναγκαστική εκπόρνευση, το εμπόριο γυναικών, το βιασμό. Για κάθε μια γνωστή πορνοστάρ που "επέζησε" και είναι σήμερα πετυχημένη σε άλλους τομείς, έχουμε χιλιάδες κορίτσια και γυναίκες που δεν τα καταφέρνουν. Κυριολεκτικά μιλάω. Η βιομηχανία του σεξ τις διαλέγει, και μετά τις πετάει σα στυμμένες λεμονόκουπες, στέλνοντάς τες στα μπουρδέλα, στο πεζοδρόμιο, στα "ινστιτούτα" μασάζ. Γιατί πολλές απ' αυτές πεθαίνουν πριν τα πενήντα τους σε χώρες που ο μέσος όρος θανάτου είναι τα 75; Τέσσερις βασικοί λόγοι: Ναρκωτικά, Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, δολοφονία από πελάτη/νταβατζή/γκόμενο - και αυτοκτονία." Και λίγο πιο μετά τονίζει: "Όταν κάθομαι μπροστά στο λάπτοπ μου, στην ασφάλεια του σπιτιού μου και βλέπω πορνό, ακόμα κι όταν δεν πληρώνω γι' αυτό, δημιουργώ ζήτηση. Κι όπου υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και προσφορά! Αν βλέπω μαύρες ώριμες γυναίκες, κάποιος θα γίνει νταβατζής μιας μαύρων ώριμων γυναικών. Αν έβλεπα 18χρονες Ασιάτισσες, κάποιος μέσω trafficking τρέχει ήδη να μαζέψει 18χρονες Ασιάτισσες για να γυρίσουν κι άλλα φιλμ. Έβλεπα κολλεγιοκόριτσα των ΗΠΑ; Ισραηλινές γυναίκες; Παλαιστίνιες; Τα κατακάθια της Γης τρέχουν ήδη για να τις βρουν, να τις εξωθήσουν σε πορνεία on-camera."

Ολόκληρη η 15λεπτη ομιλία του στο TEDxJAFFA:

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/50270" onclick="window.open(this.href);return false;

:cry:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:cry: @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Θυμάμαι το σοκ που έπαθα πριν κάνα χρόνο, όταν εντελώς διερευνητικά ( :D ) διάβασα τις βιογραφίες δυο-τριών πορτνοστάρ. Ωραία παιδιά, νέα, που τα έβλεπες και σου έδειναν μία εντύπωση ότι "δεν είχαν λόγο να έχουν το οποιοδήποτε πρόβλημα". Και μετά διάβασα ότι και οι τρεις είχαν πεθάνει από ναρκωτικά ή ισχυρά αντικαταθληπτικά, αφού και οι τρεις έπασχαν από βαριά κατάθληψη. Και κάπου εκεί απομυθοποιήθικαν όλα για μένα... :-( @};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Πωπωπω, το είδα, και έλεγε σε κάποια φάση το πως αυτό που βλέπουμε επιρρεάζει και τις επιθυμίες μας και τα γούστα μας... Πόσο αλήθεια... 8-x 8-x @};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

:cry: @};-
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”