Αγαπημενοι μου Φιλοι
Μια εβδομαδα εμεινε για να κλεισει αυτη η ομορφη σεζον που περασε
Βαθια και αληθινα μεσα απο την Ψυχη μου, Σας Ευχαριστω Ολους εναν εναν ξεχωριστα για ολα αυτα που Ζησαμε Μαζι αυτον τον Υπεροχο χρονο...Ο καθενας συνεβαλλε με εναν μοναδικο τροπο στο Οραμα και καθε Στιγμη η Λαμπερη Ψυχη σας, φωτιζε την Σχολη μας, δινοντας μας Δυναμη και Θεληση να συνεχισουμε στις δυσκολιες και Θαρρος και Αγαπη στην καθημερινοτητα μας!!!
Ευγνωμονω καθε μερα που Ειμαστε Μαζι και Θελω να γνωριζετε οτι ολο αυτο που δημιουργηθηκε μεσα σε αυτον τον χρονο το φωτισαμε Ολοι Μαζι με τις Καρδιες μας!!!
Η καθε Στιγμη ειναι χαραγμενη μεσα μου και η Ψυχη μου ειναι γεματη ζωντανες εικονες και δυνατα συναισθηματα...
Σας Ευχαριστω για αυτην την Εμπνευση!!!Σας Ευχαριστω γιατι αυτην την Αρχη....την καναμε Μαζι και ειναι στην Αιωνιοτητα!!!!

Σας Αγαπω πολυ και νιωθω οτι η σεζον που ερχεται θα ειναι ακομα πιο δυνατη, γεματη Ζωη και Αγαπη!!!!
Βασουλα μου, Αγαπημενη μου Ψυχη Σε Ευχαριστω για Ολα!!!
Σε Ευχαριστω που διδαξες την Ψυχη μου να ειναι Ελευθερη και να ακολουθει το Φως στον Δρομο του Θεου, Σε Ευχαριστω που μου γνωρισες την Αγαπη και γεμιζει η Καρδια μου απο την Αιωνιοτητα, Σε Ευχαριστω για αυτο που Εισαι και Ειμαι κι εγω καθε Στιγμη διπλα σου, Μαζι σου, στην Αιωνιοτητα!!!
Σε Αγαπω πολυ
Γιωργακη μου, Αγαπη μου Σε Ευχαριστω που κραταμε το χερι ο ενας του αλλου και Συμπορευομαστε Μαζι στον Δρομο της Αγαπης και της Αληθειας...Σε Ευχαριστω για ολες τις δυσκολιες που αντιμετωπισαμε με Θαρρος και δυναμωσαν την Πιστη μας και για Ολες τις Ομορφες Στιγμες που γεμισαν την Καρδια μας με Φως και αγκαλιασμενοι μας εκαναν να δακρυσουμε απο Ευγνωμοσυνη!!!
Σε Αγαπω πολυ
Καλο καλοκαιρι σε Ολους και γεμιστε μπαταριες, γιατι μας περιμενουν Μεγαλες Στιγμες!!!!!