ΠΡΟΣΟΧΗ...

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
panos

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ...

Δημοσίευση από panos »

8-x 8-x 8-x
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Πωπω, πολύ μ'αρέσουν κάτι τέτοια περίεργα :violin: >:d< >:d<
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

>-)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

@};-
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

:eusa-think: >-)
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

8-x 8-x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σήμερα έλαβα μια κλήση από ένα άγνωστο τηλέφωνο που ήταν 3598...εκεί γύρω στις 5 παρά το πρωί...

καλά μαζί μου δεν είχε ελπίδα να το ακούσω 8-}

έτσι το είδα πριν λίγο, σαν αναπάντητη κλήση και επειδή μου έκανε εντύπωση ο αριθμός μπήκα στην google να το ψάξω

κοιτάχτε τι βρήκα... :-t

ΑΠΑΤΗ: Προσοχή στα τηλέφωνα +3598 από τη Βουλγαρία

Μέσα μια μέρα γίναμε παραλήπτες τριών καταγγελιών για περιστατικά που έχουν λάβει τη μορφή επιδημίας τους τελευταίους μήνες και αφορούν τηλεφωνικές κλήσεις που δέχονται ανυποψίαστοι συμπολίτες μας.

Οι κλήσεις γίνονται από τηλεφωνικό νούμερο στο εξωτερικό, με πιο συχνή της εμφάνιση του προθέματος «+3598» που παραπέμπει σε κλήση από τη Βουλγαρία. Ποιο είναι όμως το κόλπο; Σου τηλεφωνούν και κλείνουν το τηλέφωνο μετά από… μισό χτύπημα.

Αιφνιδιασμένος, είτε διότι βρίσκεσαι στη δουλειά είτε διότι ανησυχείς έχοντας λάβει την κλήση ξημερώματα και φοβάσαι μήπως κάποιος δικός σου άνθρωπος, κάπου, έχει κάποιοι πρόβλημα, αντιδράς. Εάν όμως κάνεις το λάθος και απαντήσεις, είτε με κλήση είτε με γραπτό μήνυμα (sms) τότε την επόμενη φορά που θα σου έρθει ο τηλεφωνικός λογαριασμός, εάν εντοπίσεις την κλήση θα διαπιστώσεις μια υπερβολική χρέωση (π.χ. 20 ευρώ).

http://www.defence-point.gr/news/?p=102417" onclick="window.open(this.href);return false;

και το ίδιο...

Μέσα μια μέρα γίναμε παραλήπτες τριών καταγγελιών για περιστατικά που έχουν λάβει τη μορφή επιδημίας τους τελευταίους μήνες και αφορούν τηλεφωνικές κλήσεις που δέχονται ανυποψίαστοι συμπολίτες μας.
Οι κλήσεις γίνονται από τηλεφωνικό νούμερο στο εξωτερικό, με πιο συχνή της εμφάνιση του προθέματος «+3598» που παραπέμπει σε κλήση από τη Βουλγαρία. Ποιο είναι όμως το κόλπο; Σου τηλεφωνούν και κλείνουν το τηλέφωνο μετά από… μισό χτύπημα.
Αιφνιδιασμένος, είτε διότι βρίσκεσαι στη δουλειά είτε διότι ανησυχείς έχοντας λάβει την κλήση ξημερώματα και φοβάσαι μήπως κάποιος δικός σου άνθρωπος, κάπου, έχει κάποιοι πρόβλημα, αντιδράς. Εάν όμως κάνεις το λάθος και απαντήσεις, είτε με κλήση είτε με γραπτό μήνυμα (sms) τότε την επόμενη φορά που θα σου έρθει ο τηλεφωνικός λογαριασμός, εάν εντοπίσεις την κλήση θα διαπιστώσεις μια υπερβολική χρέωση (π.χ. 20 ευρώ).
Υπερβολική για κλήση, σε τέτοιο ύψος όμως που να απαξιώσεις να ασχοληθείς απευθυνόμενος στις αρχές για τους απατεώνες που βρίσκονται από πίσω. Έτσι αυξάνουν οι απατεώνες το επίπεδο προστασίας τους. Επειδή φαίνεται ότι τόσο η Βουλγαρία όσο και η Ελλάδα αποδεικνύονται ανίκανες να προστατεύσουν τους πολίτες τους (λες και δεν φαίνεται ποιος εισπράττει… άρα και κρατικοί υπάλληλοι ή/και αξιωματούχοι είναι απατεώνες), ας έχει ο καθένας από εμάς «τα μάτια του ανοιχτά».
Εύκολο δεν είναι, αφού οι περισσότεροι σήμερα, όλο και έχουν επαφή με κόσμο στο εξωτερικό, οπότε ο νους αυτονόητα πηγαίνει αμέσως στο κακό. Εκεί ποντάρουν όμως και οι απατεώνες. Ας μην τους κάνουμε πλούσιους.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... /3598.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Μίλησα αμέσως με την Vodafone και μου είπαν ότι το έχουν υπόψη τους, λόγω του συχνού φαινομένου και ότι καταγράφουν όλα αυτά τα νούμερα, και στην περίπτωση που γίνει χρέωση, είτε γιατί στον ύπνο μας πάνω το σηκώσαμε, είτε γιατί απαντήσαμε στο sms, θα πρέπει να τους ειδοποιήσουμε ώστε να μην γίνει χρέωση...
Είναι η μοναδική ασφάλεια που μπορούν να μας παρέχουν...

@};- @};- @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Πωπω, ευχαριστούμε Βασούλα :x :x :x
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Ευχαριστούμε Βασούλα >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

να το μοιράσετε παντού...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Ευχαριστούμε Βασούλα :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Ευχαριστούμε! :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Ευχαριστούμε :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Ευχαριστούμε Βασούλα >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Σήμερα είχαμε αυτή τη συζήτηση με μια φίλη μου ,
που είχε αναπάντητη από ένα περιέργο νουμερο με πολλά ψηφία .
Κατι δεν της πήγε καλά και δεν απάντησε .
Ευχαριστούμε Βασούλα :x >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”