Να χαιρόμαστε τις νυφούλες μου. Αγγελάκια σας εύχομαι τα καλύτερα
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
παιδάκια σας αφήνω, ήρθε το βασανάκι και πάμε για εξόρμηση στην θάλασσα.... (ευτυχώς βρήκα τρόπο να την απασχολήσω από τις άλλες εξορμήσεις...ξέρετε αυτές στην Αριστοτέλους και Τσιμισκή γωνία... :lol: )
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Επιτελους ενεργοποιήθηκε η Vivodi!!! μετα απο 3 μήνες αναμονής λόγω προβλημάτων μεταξύ On telecoms-ΟΤΕ-Vivodi.......
αλλα ούτε ώρα χωρίς ίντερνετ δεν έμεινα... και επιτέλους.. έχω τηλέφωνο και πάλια αφου με την On telecoms απο ιανουάριο δεν είχα.. λόγω κάποιας βλακίας που είχαν κάνει και δεν μπορούσαν να λύσουν.... τεχνικοί σου λέει μετα...
επιτέλους τέλος και αυτή η ιστορία....
Φιλάκια πολλά και γλυκά σε όλους σας!!! πάω πύργο το σαββατοκύριακο.. θα μου λείψετε όλοι..
Φιλιά στα αγγελάκια που παντρευονται!!! Καρδουλες μπορεί να μην μπορούσα να έρθω αφου ο γιατρός απαγόρεψε μεγάλα ταξίδια προς το παρών αλλα να είστε σίγουρες ότι θα είμαι εκεί κάπου και εγω έστω ψυχικά..
Σας εύχομαι κάθε ευτυχία .. με πολύ φως και αγάπη στη ζωή σας.. και κάθε ευχή σας για το μέλλον να πραγματοποιηθεί...
Καλησπέρα σε όλους.
Μου φαίνεται οτι σε αυτό το γάμο τελικά θα ''βρισκόμαστε '' όλοι ...αν τα ζευγάρια γελούν ετσι αναίτια θα είναι τα χαμόγελα που θα δέχονται απο τον ουρανό του φόρουμ....