Vaso έγραψε:Γι' αυτό και οι γυναίκες ψάχνονται περισσότερο από όσο οι άντρες! Αναζητούν πολύ πιο έντονα την χαμένη τους πνευματικότητα, από ότι οι άντρες και είναι πολύ πιο δεκτικές στο να φέρουν ισονομία στις δύο τους πλευρές (θηλυκό-αρσενικό), από ότι οι άντρες που δεν ξέρουν πως να προφυλάξουν την αρσενική τους πλευρά, όταν η θηλυκή έχει γίνει επιθετική ή έχει τραυματιστεί από το φυσικό τους περιβάλλον...
η εμπειρία μου λέει ότι η αναλογία στον τομέα της αναζήτησης μεταξύ των δύο φύλων, είναι ακόμα πολύ ανατρεπτική εις βάρος των αντρών...Οι άντρες είναι λιγότερο πρόθυμοι να ανακαλύψουν την σκοτεινή τους πλευρά, δηλαδή ο τομέας της ψυχολογίας και του ασυνείδητου είναι ένα κομμάτι που δεν θέλουν να αγγίξουν, γιατί δεν θέλουν να αγγίξουν τα συναισθήματά τους...
Βέβαια όλα αυτά δεν τα λέω αφοριστικά (αυτά να τα λέμε )...Οι άντρες όταν αποφασίσουν να ωριμάσουν πνευματικά, θα εμπιστευθούν πιο βαθιά τον εσωτερικό Δρόμο, απ' ότι οι γυναίκες που δεν εμπιστεύονται εύκολα...
Το θέμα των αντρών είναι η εμπιστοσύνη...Των γυναικών ο έλεγχος....
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πολέμα και Οραματίσου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!