Vaso έγραψε:Σήμερα κάποιοι αγαπημένοι Φίλοι, κατεβαίνουν σε διαγωνισμό χορού...
Θέλω να τους ευχηθώ από την καρδιά μου καλή επιτυχία και φυσικά θα είμαι εκεί μαζί τους...
Αυτό που ίσως δεν θα έπρεπε να ξεχάσετε, είναι ότι δεν διαγωνίζεστε για τους άλλους...Μην ξεχάσετε να πάρετε τον Εαυτό σας μαζί...
Είναι αυτός που χρειάζεστε για να απολαύσετε κάτι τόσο φυσιολογικά όμορφο, χωρίς άγχος...
Η αγωνία που μπορεί να είναι μια φυσιολογική ενθάρρυνση της κάθε προσπάθειας σας, μπορεί να γίνει καταπέλτης του φόβου και του ασυνείδητου...Δεν θέλει και πολύ, για να σας διαχωρίσει από τον Εαυτό σας και τότε να μείνετε μόνοι και αβοήθητοι...
Το νευρικό σύστημα είναι η πρώτη επαφή με το ασυνείδητο...Αν το αφήσετε εκτεθειμένο, θα σας εκθέσει...είναι το μόνο σίγουρο...
Μείνετε εστιασμένοι στην Καρδιά σας και αφεθείτε στον Εαυτό σας και στους δασκάλους σας με εμπιστοσύνη...
Καλή επιτυχία, Αννούλα, Ελενίτσα, Νωντάκο, Λαζαράκο, Μπεττούλα, Κωνσταντινούλη, Θωμάκο, Ιωαννάκι!!!
Σας αγαπώ

Emmanouela έγραψε:
Σας εβλεπα χτες να χορευετε με τον Εαυτο σας και ενιωθα τεραστια Ευλογια για την καθε σας Υπερβαση!!!Ειμαι τοσο ευτυχισμενη για την καθε Στιγμη που εβλεπα τον καθενα σας να χτυπαει η Καρδια του στους ρυθμους της Ζωης
Χτες τολμησατε και σας Ευχαριστω γιατι Μαζι σας τολμω κι εγω...Μαζι σας ανακαλυπτω ακομα περισσοτερα πραγματα και Ειμαι Εδω διπλα σας ταπεινα να προχωραμε Μαζι στον Χορο της Αιωνιοτητας!!!Σας Αγαπω πολυ
Βασουλα, Εμμακι ηταν μεγαλη Υπερβαση αυτη η Εμπειρια

ηταν πολυ σημαντικο για μενα να καταφερω να κυριαρχησω πανω σε οτι με μπλοκαρει.. σε ολο αυτο το συναισθημα που με κατακλυζει γενικα στην ζωη μου και με κανει μαριονετα του.. ηθελα να μου αποδειξω οτι μπορω γιατι δεν ειμαι μονο αυτο.. οτι το βλεπω το αναγνωριζω αλλα τα Βηματα μου με Σταθεροτητα και Ισορροπια στην Ζωη μου δεν τα καθοριζει αυτο αλλα η Ψυχη μου και η Θεληση και Δυναμη μου να το υπερβω.. και το καταφερα!!

ειναι πρωτογνωρο το συναισθημα για μενα να αντλεις Χαρα, ικανοποιηση και αξια απο μεσα σου
Εγω σας Ευχαριστω για καθε Στιγμη που Ζουμε Μαζι για ολες τις Ευκαιριες που νιωθω Διπλα σας να Ξαναθυμηθω ποια Αληθινα Ειμαι βλεποντας το τι εγινα και γιατι..
παιδακια Αγαπημενα ολα η παρουσια σας ηταν πολυτιμη στην προσπαθεια μας, το δικτυο Αγαπης που δημιουργουμε ολοι Μαζι ειναι πολυ ισχυρο!! (μεχρι και παγκακια μετακινει!!

)
Ιωαννακι μου ησουν εξαιρετικη!! Ολη η Χαρα και το Παιχνιδι εγιναν ενα μεσα απο το Χορο σου!!
Γιωργακη και σε ολα τα παιδακια που πηραν μερος στο διαγωνισμο ενα μεγαλο Μπραβο για ολες τις Υπερβασεις και την Ομορφια που ακτινοβολουσατε
Υ.Γ το παγκακι γιατι δεν το πηραμε μαζι????
(φανταζεστε να το κουβαλαμε οπου παμε σαν τα φορητα τασακια??????
)