Αγαπημενοι μου τις τελευταιες μερες δεν ειχα καθολου χρονο για να μπω λογω των προετοιμασιων
Ξεκινωντας απο το TROPHY, Θελω να σας Ευχαριστησω Ολους μεσα απο την Καρδια μου για τις μοναδικες Στιγμες που μας χαρισατε εκεινο το βραδυ, Χορευοντας με την Πανεμορφη Ψυχη σας...
Η εκπληξη της Βασουλας μας που μας συγκινησε και φωτισε το χαμογελο μας με το γεματο Αγαπη Βλεμμα της
Και ολα τα γλυκα Φιλαρακια μας που ηταν εκει να μας στηριζουν με την Αγαπη τους και το χειροκροτημα τους
Ηταν η πιο Ομορφη βραδια της Σχολης μας, με την Ενοτητα και την Αγαπη να απλωνονται και στους υπολοιπους ανθρωπους!!!
Σας Ευχαριστω για την καθε Στιγμη Εμπνευσης που γεμιζετε την Ψυχη μου
Φτανοντας στον χτεσινο Διαγωνισμο, εχω μονο συναισθηματα Ευγνωμοσυνης για αυτο που Ζουμε Ολοι Μαζι
Αννουλα, Θωμακο, Ελενιτσα, Νωντακο, Κωνσταντινουλη, Λαζαρακο, Μπεττουλα, Ιωαννακι ενα τεραστιο Ευχαριστω για την Εμπιστοσυνη σας και την Αγαπη σας...
Σας εβλεπα χτες να χορευετε με τον Εαυτο σας και ενιωθα τεραστια Ευλογια για την καθε σας Υπερβαση!!!Ειμαι τοσο ευτυχισμενη για την καθε Στιγμη που εβλεπα τον καθενα σας να χτυπαει η Καρδια του στους ρυθμους της Ζωης
Χτες τολμησατε και σας Ευχαριστω γιατι Μαζι σας τολμω κι εγω...Μαζι σας ανακαλυπτω ακομα περισσοτερα πραγματα και Ειμαι Εδω διπλα σας ταπεινα να προχωραμε Μαζι στον Χορο της Αιωνιοτητας!!!Σας Αγαπω πολυ
Τζοαννακι, Αγγελακο, Ελενακι, Λιζακι, Μαρακι, Χριστινακι, Γιωτουλα, Βικουλα, Στεφανακο, Πανουλη, Ταρουλα ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και σε εσας για ολη αυτην την Ενεργεια που μας δινατε με την παρουσια σας, την φροντιδα σας, την Αγαπη σας, την αγκαλια σας, την στηριξη σας
Βασουλα μου Αγαπημενη Σε Ευχαριστω τοσο πολυ για την Δυναμη σου, την Αγαπη σου και το Βλεμμα σου που με γεμιζε καθε Στιγμη Θαρρος και Φως
Και για να μη μακρυγορω
Πολλα πολλα ΜΠΡΑΒΟ στο Ιωαννακι μας που μας φερανε Μαζι με τον Γιωργακη στην 2η θεση στο Disco Hustle!!!!!!!!!!!!!!!!!

:romance-heartsfade:
Ιωαννακι και Γιωργακη μας, Σας Ευχαριστουμε πολυ
Τα καλυτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ.................