PARTY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (και στιγμιοτυπα)!!!!

Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Re: PARTY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (και στιγμιοτυπα)!!!!

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια >:d< >:d< >:d< >:d< :x :x :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Καλή επιτυχία. Να το χαρείτε!!!!!!!!!!
:x :x :x :x :x
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

καλή επιτυχία παιδάκια όμορφα :x :x :x :x :x :x

σας στέλνω αγαπουλόσκονη από την καρδούλα μου :romance-heartstiny: :romance-heartstiny: :romance-heartstiny:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Καλη επιτυχια παιδάκια γλυκά... >:d< >:d< >:d< >:d<

Αυτήν την πιο φωτεινή ημέρα του χρόνου, που η Γη μας είναι πιο κοντά, από κάθε άλλη φορά, στο Φως, συμπτωματικά εντελώς, την γιορτάσαμε στο σπιτάκι μας, στα πλαίσια της μεγαλύτερης εκδήλωσης της Σχολής, τιμώντας με τον δικό μας τρόπο το Φως, την Χαρά, την Αγάπη, την Ενότητα, την Φιλία...

και επίσης εντελώς συμπτωματικά, με την ευκαιρία των γενεθλίων μου είχα και μια μεγάλη έκπληξη ( :-t ) που έκανε την καρδιά μου να συγκινείται για ό,τι όμορφο και πολύτιμο συμβαίνει μεταξύ μας...

Να πεις ότι δεν το περίμενα? εννοείται ότι ήξερα ότι θα μου ευχηθείτε...
Όμως η Αγάπη βρίσκει πάντα τρόπους να σε εκπλήσσει, να σε συγκινεί, να σε ταράζει απαλά, λες και αυτό που συμβαίνει εκείνη την στιγμή είναι το πιο θαυμάσιο που θα μπορούσες να βιώσεις...
Να αφήνεσαι σ' αυτό, είναι το μυστικό της Απλότητας της Ζωής που συμβαίνει χωρίς την παραμικρή υποψία ή προσδοκία...Απλά συμβαίνει!
Η καρδιά μου ηταν μαζί σας σε αυτή τη γιορτή.... Βασούλα μου.... Εμμάκι γλυκό.... Γιωργάκη μου.... παιδάκια όλα από όλη την Ελλάδα.... :x :x :x

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Αυτό που ίσως δεν θα έπρεπε να ξεχάσετε, είναι ότι δεν διαγωνίζεστε για τους άλλους...Μην ξεχάσετε να πάρετε τον Εαυτό σας μαζί...
Είναι αυτός που χρειάζεστε για να απολαύσετε κάτι τόσο φυσιολογικά όμορφο, χωρίς άγχος...
Η αγωνία που μπορεί να είναι μια φυσιολογική ενθάρρυνση της κάθε προσπάθειας σας, μπορεί να γίνει καταπέλτης του φόβου και του ασυνείδητου...Δεν θέλει και πολύ, για να σας διαχωρίσει από τον Εαυτό σας και τότε να μείνετε μόνοι και αβοήθητοι...
Πάλι με συγκίνησες μωρέ Βασούλα! Σου στέλνω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλιά >:d< >:d< >:d<

Παιδάκια διαγωνιζόμενα:
Ασχέτως αποτελέσματος, ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για μια συνάντηση φόρουμ! Ελπίζω να τον χαρήκατε τον διαγωνισμό και να περάσατε όμορφα μέχρι εκεί που δεν πάει!!! Η σκέψη μου ήταν σε εσάς!
:x :x :x
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Εμμάκι, Γιωργάκη ευχαριστώ πολύ για την κάθε εμπειρία που βιώνουμε μαζί και που μας βοηθάτε να χορεύουμε με την ψυχή μας. Είστε υπέροχοι :x :x :x >:d< >:d< >:d<

Βασούλα, ευχαριστώ για τη στήριξή και την Αγάπη σου σε κάθε μας βήμα :x :x :x >:d< >:d< >:d<

Εχτές ήταν μια υπέροχη εμπειρία, γελάσαμε, χορέψαμε περάσαμε όμορφα και το σπουδαιότερο ήμασταν όλοι μαζί μια ομάδα :x :x :x >:d< >:d< >:d<
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

Σήμερα κάποιοι αγαπημένοι Φίλοι, κατεβαίνουν σε διαγωνισμό χορού...

Θέλω να τους ευχηθώ από την καρδιά μου καλή επιτυχία και φυσικά θα είμαι εκεί μαζί τους...

Αυτό που ίσως δεν θα έπρεπε να ξεχάσετε, είναι ότι δεν διαγωνίζεστε για τους άλλους...Μην ξεχάσετε να πάρετε τον Εαυτό σας μαζί...
Είναι αυτός που χρειάζεστε για να απολαύσετε κάτι τόσο φυσιολογικά όμορφο, χωρίς άγχος...
Η αγωνία που μπορεί να είναι μια φυσιολογική ενθάρρυνση της κάθε προσπάθειας σας, μπορεί να γίνει καταπέλτης του φόβου και του ασυνείδητου...Δεν θέλει και πολύ, για να σας διαχωρίσει από τον Εαυτό σας και τότε να μείνετε μόνοι και αβοήθητοι...

Το νευρικό σύστημα είναι η πρώτη επαφή με το ασυνείδητο...Αν το αφήσετε εκτεθειμένο, θα σας εκθέσει...είναι το μόνο σίγουρο...

Μείνετε εστιασμένοι στην Καρδιά σας και αφεθείτε στον Εαυτό σας και στους δασκάλους σας με εμπιστοσύνη...

Καλή επιτυχία, Αννούλα, Ελενίτσα, Νωντάκο, Λαζαράκο, Μπεττούλα, Κωνσταντινούλη, Θωμάκο, Ιωαννάκι!!!
Σας αγαπώ
Αχ Αγαπημενη μας Βασουλα.. :cry: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Εκανα για πρωτη μου φορα ακριβως αυτο!Να εχω τον Εαυτο μου Μαζι μου και να απολαυσω τη καθε μας Στιγμη με ολη μου τη Καρδια!Και ηταν μοναδικη Εμπειρια ολο αυτο!!Ποση Ομορφια εκπεμπουν οι Ψυχες μας οταν ειμαστε Ενωμενοι.. :romance-heartbeating:
Σ'ευχαριστουμε γλυκια μας Ψυχη για ολη σου την Αγαπη την Αγκαλια και τη Στηριξη σε καθε μας βημα!! @};-
Σ'αγαπω πολυ!! :romance-heartbeating: :romance-kisscheek: >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Εμμακι μας Γιωργακη μας..δεν εχω λογια πραγματικα..
Τι να πρωτοπεριγραψω..Απο το Χαμογελο που δεν εφυγε στιγμη απο τα χειλη σας,απο την Εγρηγορση που ειχατε γιατι χορευατε απανωτα,απο τη Δυναμη την Ενθαρρυνση και την Εμπνευση που μας δινατε καθε μας Στιγμη,απο τις Αγκαλιες μας τα γελια μας,τον Χορο μας..εκεινη τη Μοναδικη Στιγμη που γιναμε Ενα.. :cry: :romance-heartbeating:
Σας Ευχαριστω πολυ Καρδουλες μου για καθε μας Βημα Μαζι..για καθε μας Στιγμη που μας Εμπνεετε να Χορευουμε με την Ψυχη μας Ολοκληρη!!Σας Αγαπω πολυ!! :cry: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Ευχαριστουμε και ολα μας τα Φιλαρακια που ηταν εκει και μας δροσιζαν με την Αγκαλια τους το Χαμογελο τους και με ολη τους τη βοηθεια!!Ηταν πραγματικα πολυτιμη!!!Ολοι σας ησασταν Μαζι μας!!! @};- :romance-heartbeating: Σας Αγαπω πολυ παιδακια γλυκα!!! :romance-heartbeating: :romance-grouphug:
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Είσασταν όλοι Υπέροχοι χθές :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:

Βασούλα μου @};- @};- @};- @};-

Εμμάκι μου @};- @};- @};-

Γιωργάκη μου @};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Αγαπημενοι μου τις τελευταιες μερες δεν ειχα καθολου χρονο για να μπω λογω των προετοιμασιων :cry:

Ξεκινωντας απο το TROPHY, Θελω να σας Ευχαριστησω Ολους μεσα απο την Καρδια μου για τις μοναδικες Στιγμες που μας χαρισατε εκεινο το βραδυ, Χορευοντας με την Πανεμορφη Ψυχη σας... :cry:
Η εκπληξη της Βασουλας μας που μας συγκινησε και φωτισε το χαμογελο μας με το γεματο Αγαπη Βλεμμα της :cry:
Και ολα τα γλυκα Φιλαρακια μας που ηταν εκει να μας στηριζουν με την Αγαπη τους και το χειροκροτημα τους :cry:
Ηταν η πιο Ομορφη βραδια της Σχολης μας, με την Ενοτητα και την Αγαπη να απλωνονται και στους υπολοιπους ανθρωπους!!! :x :x :x
Σας Ευχαριστω για την καθε Στιγμη Εμπνευσης που γεμιζετε την Ψυχη μου :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:

Φτανοντας στον χτεσινο Διαγωνισμο, εχω μονο συναισθηματα Ευγνωμοσυνης για αυτο που Ζουμε Ολοι Μαζι :cry:
Αννουλα, Θωμακο, Ελενιτσα, Νωντακο, Κωνσταντινουλη, Λαζαρακο, Μπεττουλα, Ιωαννακι ενα τεραστιο Ευχαριστω για την Εμπιστοσυνη σας και την Αγαπη σας...
Σας εβλεπα χτες να χορευετε με τον Εαυτο σας και ενιωθα τεραστια Ευλογια για την καθε σας Υπερβαση!!!Ειμαι τοσο ευτυχισμενη για την καθε Στιγμη που εβλεπα τον καθενα σας να χτυπαει η Καρδια του στους ρυθμους της Ζωης :cry:
Χτες τολμησατε και σας Ευχαριστω γιατι Μαζι σας τολμω κι εγω...Μαζι σας ανακαλυπτω ακομα περισσοτερα πραγματα και Ειμαι Εδω διπλα σας ταπεινα να προχωραμε Μαζι στον Χορο της Αιωνιοτητας!!!Σας Αγαπω πολυ :romance-heartbeating:

Τζοαννακι, Αγγελακο, Ελενακι, Λιζακι, Μαρακι, Χριστινακι, Γιωτουλα, Βικουλα, Στεφανακο, Πανουλη, Ταρουλα ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και σε εσας για ολη αυτην την Ενεργεια που μας δινατε με την παρουσια σας, την φροντιδα σας, την Αγαπη σας, την αγκαλια σας, την στηριξη σας :cry: :romance-heartbeating:
Βασουλα μου Αγαπημενη Σε Ευχαριστω τοσο πολυ για την Δυναμη σου, την Αγαπη σου και το Βλεμμα σου που με γεμιζε καθε Στιγμη Θαρρος και Φως :cry: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:

Και για να μη μακρυγορω 8-}

Πολλα πολλα ΜΠΡΑΒΟ στο Ιωαννακι μας που μας φερανε Μαζι με τον Γιωργακη στην 2η θεση στο Disco Hustle!!!!!!!!!!!!!!!!! :bounce: :cheers: :cheers: :cheers: :x O:-) >:d< :romance-heartsfade: :romance-heartbeating:
Ιωαννακι και Γιωργακη μας, Σας Ευχαριστουμε πολυ >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Τα καλυτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ................. :x :x :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Εμμάκι μου γλυκό :cry: :cry: :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Εμμάκι μου :romance-heartsfade:
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Εμμάκι :x :x O:-) O:-) :romance-heartsfade: >:d< >:d< >:d<

ήταν υπέροχα εχθες,πολύ ομορφο το κλίμα, κλίμα ομάδας πραγματικά, όλα τα παιδάκια καταπληκτικά :) :x :x :x :x O:-)

Ιωαννάκι -Γιωργάκη συγχαρητήρια!!!! :cheers: :x :x >:d< >:d< ήσασταν υπέροχοι :* :x :x >:d< >:d< O:-)
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αχ είχαμε μίνι συνάντηση φόρουμ εχτές! O:-) O:-) O:-)

όλοι κατάλαβαν ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ... Μέχρι και το παγκάκι το κατάλαβε 8-}

αμ πως? O:-) O:-) O:-) O:-)

Εμμάκι μου, αγαπημένη μου Ψυχή :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:

παιδάκια όλα... :romance-grouphug:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Giotoula »

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια που διαγωνίστηκαν! Ήσασταν Πανέμορφοι! Χαμογελούσε η καρδιά μου όταν σας έβλεπα να χορεύετε! :x :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: >:d< >:d< >:d<

Εμμάκι, Γιωργάκη σας Ευχαριστούμε για όλη αυτή την Ομορφιά, για τη στήριξη, για την Ενότητα. Η Αγάπη που δίνετε σε ό,τι δημιουργείτε φαίνεται σε κάθε έκφραση και σε κάθε αποτέλεσμα! @};- :x :x :x :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:

Vaso έγραψε:αχ είχαμε μίνι συνάντηση φόρουμ εχτές! O:-) O:-) O:-)

όλοι κατάλαβαν ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ... Μέχρι και το παγκάκι το κατάλαβε 8-}
Βασούλα μας Αγαπημένη! Έτσι είναι! :) :x :x @};- >:d< >:d< >:d< >:d<

Είμαστε Μαζί!! :romance-grouphug: :romance-heartsfade: :romance-heartsfade: :romance-heartsfade:
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vaso έγραψε:όλοι κατάλαβαν ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ... Μέχρι και το παγκάκι το κατάλαβε 8-}

αμ πως? O:-) O:-) O:-) O:-)
:)) :)) O:-) O:-) :) :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-

Επιστροφή στο “ΧΟΡΟΣ”