ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Re: ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Δημοσίευση από Stefanos »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) :)) =)) =)) =))
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Βρε τον εξωγήινο.... :)) :)) :)) :))

Οσο για τον παπά .... μου εδωσε την εντύπωση (αν τα άκουσα όλα καλά) ότι είχε προειδοποιησει τους γονείς ότι αμέλησαν πολύ καιρό τη βάφτιση ....και έφυγε δικαιωμένος... :-b
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αλίμονο, η θρησκεία θέλει άβουλους για να τελέσει τα μυστήρια...

>:P
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Ωραίος ο παπάς!!!
Ο λόγος όμως δεν είναι ξεκάθαρος για μένα...

Ο εξωγήινος γαμάτος! =)) =)) =))
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

εντάξει τι να πω για τον παπά >-)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

λέει σε κάποια στιγμή ξεκάθαρα "σας τα είπα", "σας εξήγησα"...

σωστός! @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

είναι όπως το έγραψες πρωτοφανές στα χρονικά! :-b
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τι κάνει βρε παιδιά ο άνθρωπος για να βγάλει τον επιούσιον...Τι τέχνας κατεργάζεται... :-o

«Μισή άνθρωπος, μισή αλεπού». Xίμαιρα στο Πακιστάν που προβλέπει το μέλλον.

Εικόνα

«Μισή άνθρωπος, μισή αλεπού» η χίμαιρα του ζωολογικού κήπου στο Καράτσι συναρπάζει τους επισκέπτες που συρρέουν όχι μόνο για να τη δουν αλλά για να τους δώσει λύσεις στα προβλήματά τους και να προβλέψει το μέλλον. Δίπλα στους ελέφαντες και τα ελάφια, κρυμμένη πίσω από μία κουρτίνα είναι το σπίτι της Mumtaz Begum...

του άντρα που έχει αναλάβει το ρόλο της χίμαιρας. Το κορυφαίο αξιοθέατο του κήπου εδώ και πολλές γενιές βρίσκεται ξαπλωμένο σε ένα ειδικά σχεδιασμένο κρεβάτι κι εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με την εξυπνάδα και τη σοφία της, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι.

«Η ζωή είναι πολύ μικρή, θα πρέπει να την περνάμε με χαμόγελα λέει η Mumtaz Begum. «Οι άνθρωποι, οι οποίοι με επισκέπτονται φεύγουν ευχαριστημένοι. Και γνωρίζοντας ότι αισθάνονται ευτυχείς, είμαι κι εγώ ευτυχισμένη », είπε η Mumtaz στο Reuters. Συχνά οι μαθητές στο Καράτσι επισκέπτονται τη μάντισσα-χίμαιρα για να μάθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους ενώ κάποιοι ενδιαφέρονται να μάθουν πότε οι κόρες τους θα παντρευτούν. Πίσω από τη χίμαιρα Mumtaz κρύβεται ο 33χρονος Murad Ali. Καθημερινά για 12 ώρες ντύνεται γυναίκα και «αποκτάει» ο σώμα μιας αλεπούς. Το ρόλο της χίμαιρας «κληρονόμησε» από τον πατέρα του που πέθανε πριν από 16 χρόνια.

http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2014/06/x.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Εικόνα

Δημοσίευση από eirini »

:-t
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Διάβασα ότι έκανε σχόλιο η νονά, ότι τελικά βαφτίσαν το παιδί σε άλλο παπά. X( X(
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

σιγά μην τους γλίτωνε...

Εικόνα

Δημοσίευση από Βικούλα »

για τη χίμαιρα :-o
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τρομερό!!! αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν...Θα γκρεμιστεί ο παράδεισος!!!

ΝΕΩΤΕΡΟ
Από το απόγευμα λαμβάνουμε ηλεκτρονικά μηνύματα ότι ο πρωταγωνιστής του βίντεο είναι υπαρκτό πρόσωπο και μάλιστα αρχιμανδρίτης που διακονεί σε μητρόπολη ευρωπαϊκής χώρας.
Ολα τα ηλεκτρονικά μηνύματα είναι ανώνυμα και κανένα δεν αναφέρει τα στοιχεία του πρωταγωνιστή ιερέα καθώς και την ενορία που διακονεί.
Σε μήνυμα που λάβαμε -επιτέλους με όνομα αποστολέα-αναφέρονται τα στοιχεία του κληρικού, καθώς και η ενορία του. Είναι ΛΥΠΗΡΟ, αλλά μάλλον πρέπει να ανακαλέσουμε προηγούμενη ανάρτησή μας και να δεχθούμε οτι το βίντεο είναι αληθινό.

Προηγούμενη ανάρτηση
Ενα βίντεο που σκοπό έχει να διασύρει την Εκκλησία της Ελλάδος.
Προφανώς πρόκειται για στημένο βίντεο με σκοπό να διασυρθεί η Εκκλησία της Ελλάδος. Η κολυμβήθρα, πού βρίσκεται; Οι προσκεκλημένοι φόρεσαν τα μαρτυρικά πριν την Κατήχηση; Προσέξτε τον ιερέα, πόσο ψεύτικος είναι, τα ράσα, ενω ...γονατίζει μπροστά σε λαϊκούς...

Για το ίδιο θέμα σχολιάζει στο facebook ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης:

ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ "ΒΑΣΑΝΟΝ" ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ....ΒΑΠΤΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΥΜΒΉΘΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ..ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο "ΠΑΠΑΣ"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ "ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ" ΠΡΙΝ ΑΡΧΊΣΕΙ Η..ΚΑΤΗΧΗΣΗ..ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ...ΤΥΧΑΙΟ ;

http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=5908" onclick="window.open(this.href);return false;

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

>:)
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πάμε και για την συνέχεια...

και μεταξύ μας, συμφωνώ τόσο πολύ μαζί του...
Ή είσαι χριστιανός και ακολουθείς τις οδηγίες του πνευματικού κατά γράμμα, ή δεν είσαι...Ολίγον χριστιανός, δεν υπάρχει...

:-??

Γιατί ο Ιερέας αρνήθηκε να βαφτίσει την τρίχρονη Λυδία – Τι απαντάει για το βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο σε ολόκληρη την Ελλάδα

Το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις. Ο ίδιος μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να βαφτίσει το κοριτσάκι.
Ο Πατέρας Πέτρος είναι Αρχιμανδρίτης στον Ιερό Ναό Σωτήρος στο Μόναχο. Για το περιστατικό ανέφερε:
«Όταν το παιδί είναι άνω των 12 μηνών και πρέπει να βαφτιστεί, παρακαλώ τους γονείς για ένα διάστημα να εκκλησιάζονται πιο τακτικά για να εξοικειωθεί το παιδί με τον Ιερέα και τον χώρο της εκκλησίας. Για να του δείξω πως θα τελεστεί η βάφτιση και τι θα συμβεί… για να μην τρομάζει. Η εκκλησία δεν απαγορεύει να γίνει το μυστήριο εάν το παιδί αρνηθεί. Είναι προσωπικό μου θέμα. Μια φορά μου συνέβη να τελέσω μυστήριο, μια πολύ άσχημη εμπειρία για μένα, και είπα δεν μπορώ να κάνω βαφτίσεις με την βία και το παιδί να ουρλιάζει μέσα στην εκκλησία».
Όσο για το αν είναι ακραία η στάση του ο Ιερέας απάντησε :
Δεν είναι ακραία η στάση. Δεν μου αρέσει η βία. Δεν μου αρέσει να πιέζω και για αυτό παρακαλάω τους γονείς να έρχονται στην εκκλησία πιο συχνά και όχι μόνο για τα βαφτίσια.
Ζητώ συγγνώμη εάν δημιούργησε πρόβλημα όλο αυτό, είπε τέλος ο ιερέας.

Για την ιστορία, τελικά η μικρή Λυδία βαφτίστηκε την ίδια μέρα από άλλον ιερέα της εκκλησίας.

https://gr.news.yahoo.com/%CE%B3%CE%B9% ... 07192.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Εικόνα

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”