Συντονιστής: Emmaki
Vaso έγραψε:ίσως αντί να σε τρομάζει, Μανούλη μου, να σε γεμίζει πόθο να το γνωρίσεις...
Πως΄ήμασταν παιδιά και μπαίναμε σε ένα σπίτι παλαιό και ακατοίκητο για να δούμε τι έχει μέσα? ε, κάπως έτσι...
Φοβόμαστε μεν, αλλά είχαμε και τόσο πάθος για την ανακάλυψη...
Τούτη δω η αρχέγονη εμπιστοσύνη τσακίστηκε στο βάραθρο των αξιών...Φοβόμαστε να γνωρίσουμε το οτιδήποτε, ακόμα και τον Εαυτό μας...
![]()
![]()
![]()
![]()
έχω τρομερή αδυναμία στα μπλέ μάτια οπότε το διάλεξα με τη μία9.Διαισθητικός. Έχεις έκτη αίσθηση στο πώς αντιλαμβάνεσαι τους άλλους ανθρώπους και τον κόσμο. Μπορείς να καταλάβεις πολλά και μόνο από τις εκφράσεις του προσώπου κάποιου ή τον τόνο της φωνής του. Είναι δύσκολο για κάποιον να σε χειραγωγήσει. Δείχνεις στον κόσμο αυτό ακριβώς που θέλεις να δείξεις. Μπορείς να εκφραστείς καλά και είσαι εξαιρετικός ακροατής. Είσαι συνειδητοποιημένος στο ποιος είσαι και τι θέλεις.
Για μια ακόμα φορά έχεις δικιο Βασούλα μου!Βάσω έγραψε:η αρχέγονη εμπιστοσύνη τσακίστηκε στο βάραθρο των αξιών...Φοβόμαστε να γνωρίσουμε το οτιδήποτε, ακόμα και τον Εαυτό μας...
Πως΄ήμασταν παιδιά και μπαίναμε σε ένα σπίτι παλαιό και ακατοίκητο για να δούμε τι έχει μέσα? ε, κάπως έτσι...
Φοβόμαστε μεν, αλλά είχαμε και τόσο πάθος για την ανακάλυψη...
Τιγάνια από παντού6.Είσαι ευαίσθητη ψυχή. Αισθάνεσαι τα πάντα και δεν ξεχνάς τίποτα. Έχεις βαθιά συναισθήματα και μερικές φορές οι πιο μικρές λεπτομέρειες μπορούν να σε επηρεάσουν και την ίδια στιγμή όταν γελάς νιώθεις ότι έχει επουλωθεί η πληγή. Προσπαθείς να μην δείχνεις στον κόσμο πόσο εύθραυστος είσαι. Αντί γι” αυτό δείχνεις στον κόσμο πόσο έξυπνος και εύστοχος είσαι. Διαισθάνεσαι αυτά που πρόκειται να έρθουν.
7.Είσαι πολύ ενεργητικός ή παθιασμένος. Είσαι των άκρων. Είσαι της λογικής «όλα ή τίποτα». Είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και συνήθως πέφτεις με τα μούτρα σε γρήγορες και δραστικές αποφάσεις. Προσπαθείς να κρύψεις το άγχος σου, αλλά έχεις πολλή ενέργεια και μπορεί να είσαι αρκετά νευρικός. Συχνά είσαι υπερβολικά δραματικός.
. Συχνά είσαι υπερβολικά δραματικός.