ΠΡΟΣΟΧΗ...

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ...

Δημοσίευση από Ellaki »

:x :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Ένα ιδιαίτερο φιλμάκι για να μην παίζεις με το κινητό όταν οδηγείς

Σοκαριστική διαφήμιση θα σε πείσει να μην παίζεις με το κινητό όταν οδηγείς
Είναι κάτι που κάνουμε όλοι ή σχεδόν όλοι. Μιλάμε, γράφουμε μηνύματα, χαζολογούμε γενικότερα με το κινητό μας, την ώρα που οδηγούμε. Το τι μπορεί να συμβεί σε μια στιγμή αδράνειας, φυσικά όλοι το γνωρίζουμε. Ωστόσο, μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο, προκειμένου να σοκάρει τους θεατές μιας κινηματογραφικής πρεμιέρας.

Ένα ιδιαίτερο φιλμάκι πολύ μικρής διάρκειας που μάλλον είναι αρκετό για να μας πείσει, ώστε να μην ασχοληθούμε ξανά με το κινητό μας, την ώρα που οδηγούμε…

http://www.youtube.com/watch?v=" onclick="window.open(this.href);return false;
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από margaritarenia »

Ένα ιδιαίτερο φιλμάκι πολύ μικρής διάρκειας που μάλλον είναι αρκετό για να μας πείσει, ώστε να μην ασχοληθούμε ξανά με το κινητό μας, την ώρα που οδηγούμε…
Αμήν...... :roll:
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Πολύ έξυπνο :x :x :x
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:lol: :lol:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Ευχαριστούμε Αλεξία μου για το μύνημα!!!
Το βρήκα εξαιρετικό!!!
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

@};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Συναγερμό για την αθερίνα «καρχαρίας» σημαίνουν οι επιστήμονες μετά το θάνατο 65χρονου

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη ραγδαία εξάπλωση της φονικής αθερίνας «καρχαρίας» κρούουν οι επιστήμονες του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, σημειώνοντας ότι πρόκειται ίσως για την μεγαλύτερη απειλή στις ελληνικές θάλασσες. Μάλιστα, οι επιστήμονες ενοχοποιούν την αθερίνα «καρχαρίας» για τον πρόσφατο θάνατο 65χρονου λουόμενου στην περιοχή της Αναβύσσου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από λοίμωξη που ξεκίνησε από διαμπερές τραύμα στην περιοχή του μηρού.

Η αθερίνα «καρχαρίας» παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στις ελληνικές θάλασσες το 2009 και χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα της (σ.σ. οι επιστήμονες αναφέρονται σε αυτήν ως η «φεράρι» των θαλασσών). Αποκαλείται «καρχαρίας» λόγω του χαρακτηριστικού της πτερυγίου και καθώς διαθέτει τρεις σειρές μικρά αλλά κοφτερά δόντια, ενώ το μέγεθος της δεν διαφέρει από αυτό της συνηθισμένης αθερίνας. Στην Ελλάδα έχει παρατηρηθεί κυρίως στον Σαρωνικό, σε Λακωνία και Μεσσηνία αλλά και στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Όπως τονίζουν οι επιστήμονες, το δάγκωμα της μπορεί να επιφέρει συμπτώματα όπως πυρετό, πόνο και κακώσεις στα κόκκαλα και το στομάχι, μέχρι και τραυματικό ακρωτηριασμό των άνω ή των κάτω άκρων. Μάλιστα, οι ειδικοί προβληματίζονται ιδιαίτερα από την επιθετική φύση της εν λόγω αθερίνας, η οποία δαγκώνει καθόλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας ενώ ο πληθυσμός της πολλαπλασιάζεται το καλοκαίρι, αν και έχουν αναφερθεί κρούσματα επιθέσεων σε χειμερινούς κολυμβητές μέχρι και τον μήνα Δεκέμβριο.

Για την προφύλαξη των πολιτών, οι επιστήμονες συνιστούν την αποφυγή χρήσης αντηλιακών και κυρίως των διαφόρων ελαίων μαυρίσματος, καθώς υποστηρίζουν ότι τα εν λόγω λάδια προσελκύουν τις αθερίνες. «Όποιος δει αθερίνα-καρχαρία να βγει όσο πιο γρήγορα μπορεί από το νερό» συμβουλεύουν, συστήνοντας ωστόσο ψυχραιμία αφού τονίζουν ότι η επικίνδυνη αθερίνα έχει δείξει ότι μπορεί και «οσμίζεται» τον φόβο.

Από την πλευρά τους, οι περιφερειακές και τοπικές αρχές σε όλη την επικράτεια έχουν ήδη κινητοποιηθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου και πρόκειται να ξεκινήσουν μεγάλη εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού για τους κινδύνους των θερινών μπάνιων, με σύνθημα «Η αθερίνα δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζεις». Ακόμη, έχουν ακουστεί προτάσεις για την ανάθεση της καταπολέμησης της απειλής σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης, όμως μέχρι στιγμής ένα τέτοιο σχέδιο δεν έχει ευδοκιμήσει.

http://www.tokoulouri.com/science/ather ... rcharodon/" onclick="window.open(this.href);return false;

καλά μπανάκια σας εύχομαι :shifty:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από eirini »

Αθερίνα, αθερίνα, η δική σου ματιά που με κόβει σα λεπίδα.....τέλεια!!!! κάπου εκεί εξαπλώνομαι κι εγώ!!!! Αν με χάσετε, η αθερίνα θα φταίει 8-x άντε μετα να κολυμπήσεις...τς τς τς...
Βασούλα ευχαριστούμε!!!!!
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

πωπω 8-x
ευχαριστούμε Βασούλα @};- >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Βρε Βασούλα μου μήπως είναι τρολιά; Τι είναι αυτό πάλι, αθερίνα -καρχαρίας;; :-? :-? Δεν εχω ακουσει ξανα κάτι.

Εγω πάντως θα κάνω κανονικά τα μπανάκια μου. Το πολύ πολύ να αρχίσω να τρώω και ώμα ψάρια. :dance: :dance: :dance:
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Αθερίνα-καρχαρίας, σαν ανέκδοτο ακούγεται. Σε λίγο δεν θα κάνουμε μακροβούτια γιατί θα παραφυλάει η σχιζοφρενής-μαρίδα <:-p
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεν ξέρω αν είναι τρολιά και μάλιστα μόλις διάβασα το άρθρο και αποφάσισα να το βάλω εδώ, εντελώς συμπτωματικά έπεσα πάνω σ' αυτό και έλιωσα στο γέλιο... =)) =)) =)) =)) =)) =))

αυτό΄το Σύμπαν και οι συμπτώσεις του!!!! :)) :)) :)) :))

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Γαματο διαφημιστικο =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

=)) =)) =)) =)) =))
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”