παιδια το σπίτι μου είναι σαν βομβαρδισμένο, θέλω να μαζέψω και έχω κολλήσει στον υπολογιστή.... ας με ξεκολλήσει κάποιος...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
παιδια το σπίτι μου είναι σαν βομβαρδισμένο, θέλω να μαζέψω και έχω κολλήσει στον υπολογιστή.... ας με ξεκολλήσει κάποιος...
Μιάς και είναι επίκαιρο:
Για ξεκόλλημα :σου στέλνω τον Μιχαήλ !!!! :lol: :lol: :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Σας ευχαριστω. Απλά δεν αισθάνομαι και όμορφα. θα σας πω πάντως
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Danny τωρα την είδα την απάντηση. Στείλε και άλλους, στείλε ότι βρεις γιατί είμαι μεταξύ του φορουμ, του facebook και του τηλεφώνου... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αλήθεια σας είπα ότι παρόλο που δεν γράφω πολύ σας απολαμβάνω
Πολέμα και Οραματίσου
:lol: :lol: :lol:
:shock: Ο Γαβριήλ είναι εδώ... στον στελνω!!!!
:lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Όχι άλλο κάρβουνο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καρούνα απο Σεπτέμβρη.
Πολέμα και Οραματίσου
Anna έγραψε:Όχι άλλο κάρβουνο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καρούνα απο Σεπτέμβρη.
Νοεμβρη !!! Εχουμε πάρτυ !!!