ΘΕΛΩ......!!!
Re: ΘΕΛΩ......!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Βασούλα μου γλυκιάΒάσω έγραψε:Και εγώ δεν θα ήθελα να επιδράσω στην αντίληψη κανενός για τον Ιησού, γιατί για εμένα δεν είναι ο θεός του Χριστιανισμού, αλλά ένας Άνθρωπος σαν και εμένα, Φιλος της Ψυχής μου, Αγαπημένος, και δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσω σαν αυθεντία γι' αυτόν...Βάσω έγραψε:Η Αλήθεια δεν λέγεται και δεν διδάσκεται από κανέναν...Όσα μας είπε ήταν απλά για να μας ανοίξουν τον Δρόμο να βρούμε τον Εαυτό μας, που τόσο μας έπεισαν ότι ειναι μικρός, ασήμαντος, φοβισμένος και αμαρτωλός...
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Καληνύχτα παιδάκια!!!
Απο την στιγμη που ανοιξα αυτο το θεμα,ηξερα πως ο επιλογος του θα ηταν τροφη ψυχης !!Αυτο ηταν παντα τα λογια σου Βασουλα......ΤΡΟΦΗ στην πεινασμενη μου ψυχη!!!!
Δεν εκανα ποτε καμμια ερευνα στο θεμα του Χριστου.Ολα οσα ξερω,ειναι αυτα που μαθαμε στο δημοτικο.Η γεννηση ,η ζωη του, τα εργα του, τα θαυματα του ,η σταυρωση και η ανασταση!!
-Παρολο που μεγαλωσα σε ενα περιββαλον που ακολουθουσε κατα γραμμα οσα ελεγε η εκκλησια ,εγω ειχα την δικη μου επικοινωνια και τα δικα μου πιστευω.
Για ενα παραξενο λογο ,δεν ηθελα ποτε να ερευνησω η να διαβασω καποια βιβλια.Ηταν σαν να γνωριζα ηδη!
Μου εφτανε που τον ενιωθα διπλα μου,μεσα μου ,γυρω μου!!!!
Καποια μερα διαβαζοντας στο facebook για την Βασουλα Ρυντεν εμεινα εκπληκτη για το πως μπορει καποιος που λεει οτι επικοινωνει με τον Χριστο να μεταφερει στον κοσμο αυτα τα μηνυματα....και τοτε σκεφτηκα να ανοιξω το θεμα εδω!!!
Δεν εκανα ποτε καμμια ερευνα στο θεμα του Χριστου.Ολα οσα ξερω,ειναι αυτα που μαθαμε στο δημοτικο.Η γεννηση ,η ζωη του, τα εργα του, τα θαυματα του ,η σταυρωση και η ανασταση!!
-Παρολο που μεγαλωσα σε ενα περιββαλον που ακολουθουσε κατα γραμμα οσα ελεγε η εκκλησια ,εγω ειχα την δικη μου επικοινωνια και τα δικα μου πιστευω.
Για ενα παραξενο λογο ,δεν ηθελα ποτε να ερευνησω η να διαβασω καποια βιβλια.Ηταν σαν να γνωριζα ηδη!
Μου εφτανε που τον ενιωθα διπλα μου,μεσα μου ,γυρω μου!!!!
Καποια μερα διαβαζοντας στο facebook για την Βασουλα Ρυντεν εμεινα εκπληκτη για το πως μπορει καποιος που λεει οτι επικοινωνει με τον Χριστο να μεταφερει στον κοσμο αυτα τα μηνυματα....και τοτε σκεφτηκα να ανοιξω το θεμα εδω!!!
Οταν η μητερα μου ,μου λεει να πηγαινω στην εκκλησια και της απανταω οτι ειμαι καθημερινα εκει ...με κοιταει παραξενα......Ότι κι αν πουν για τον Ιησού, ότι κι αν είναι αυτό που θα πουν, όπως και να το πουν, εμένα δεν θα μου αλλάξουν την σχέση μου μαζί του...Ότι και να είναι αυτό...Γιατί υπάρχει στην Ψυχή μου και αυτό δεν αλλάζει, όπως και να γίνει...
Αυτο εχει γινει ηδη Βασω μου αλλα εγω ειμαι ακομα εδω...υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι, που θα με νιώθουν διαφορετικά...Θα σου αλλάξουν, λες, αυτήν την αντίληψη που έχεις για εμένα?
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Μαράκι μου,
Δεν με σοκάρουν καθόλου οι άνθρωποι που μεταφέρουν μηνύματα του Ιησού...Ο καθένας όπως νιώθει...Αν νομίζει ο καθένας ότι ο Ιησούς ενδιαφέρεται να ενώσει τις εκκλησίες, ας κάνει τις προσπάθειές του...λες και το μόνο πρόβλημα των ανθρώπων είναι το ότι είναι διαχωρισμένες οι εκκλησίες, όλα τα άλλα τα έχουν τακτοποιήσει, βλέπεις...
Και ο Ιησούς αυτήν την έννοια θα είχε...πως να ενώσει τις εκκλησίες και όχι το διαχωρισμένο Είναι του ανθρώπου...
Δεν με σοκάρουν καθόλου οι άνθρωποι που μεταφέρουν μηνύματα του Ιησού...Ο καθένας όπως νιώθει...Αν νομίζει ο καθένας ότι ο Ιησούς ενδιαφέρεται να ενώσει τις εκκλησίες, ας κάνει τις προσπάθειές του...λες και το μόνο πρόβλημα των ανθρώπων είναι το ότι είναι διαχωρισμένες οι εκκλησίες, όλα τα άλλα τα έχουν τακτοποιήσει, βλέπεις...
Και ο Ιησούς αυτήν την έννοια θα είχε...πως να ενώσει τις εκκλησίες και όχι το διαχωρισμένο Είναι του ανθρώπου...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Μαράκι
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο