ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Re: ΘΕΛΩ......!!!

Δημοσίευση από Λιζούλα »

@};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

@};- :x :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Valia

Δημοσίευση από Valia »

@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

@};- @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Και εγώ δεν θα ήθελα να επιδράσω στην αντίληψη κανενός για τον Ιησού, γιατί για εμένα δεν είναι ο θεός του Χριστιανισμού, αλλά ένας Άνθρωπος σαν και εμένα, Φιλος της Ψυχής μου, Αγαπημένος, και δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσω σαν αυθεντία γι' αυτόν...
Βάσω έγραψε:Η Αλήθεια δεν λέγεται και δεν διδάσκεται από κανέναν...Όσα μας είπε ήταν απλά για να μας ανοίξουν τον Δρόμο να βρούμε τον Εαυτό μας, που τόσο μας έπεισαν ότι ειναι μικρός, ασήμαντος, φοβισμένος και αμαρτωλός...
Βασούλα μου γλυκιά :x :x :x
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:x @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Μάνος »

Καληνύχτα παιδάκια!!!
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Απο την στιγμη που ανοιξα αυτο το θεμα,ηξερα πως ο επιλογος του θα ηταν τροφη ψυχης !!Αυτο ηταν παντα τα λογια σου Βασουλα......ΤΡΟΦΗ στην πεινασμενη μου ψυχη!!!!

Δεν εκανα ποτε καμμια ερευνα στο θεμα του Χριστου.Ολα οσα ξερω,ειναι αυτα που μαθαμε στο δημοτικο.Η γεννηση ,η ζωη του, τα εργα του, τα θαυματα του ,η σταυρωση και η ανασταση!!
-Παρολο που μεγαλωσα σε ενα περιββαλον που ακολουθουσε κατα γραμμα οσα ελεγε η εκκλησια ,εγω ειχα την δικη μου επικοινωνια και τα δικα μου πιστευω.
Για ενα παραξενο λογο ,δεν ηθελα ποτε να ερευνησω η να διαβασω καποια βιβλια.Ηταν σαν να γνωριζα ηδη!
Μου εφτανε που τον ενιωθα διπλα μου,μεσα μου ,γυρω μου!!!!

Καποια μερα διαβαζοντας στο facebook για την Βασουλα Ρυντεν εμεινα εκπληκτη για το πως μπορει καποιος που λεει οτι επικοινωνει με τον Χριστο να μεταφερει στον κοσμο αυτα τα μηνυματα....και τοτε σκεφτηκα να ανοιξω το θεμα εδω!!!

Ότι κι αν πουν για τον Ιησού, ότι κι αν είναι αυτό που θα πουν, όπως και να το πουν, εμένα δεν θα μου αλλάξουν την σχέση μου μαζί του...Ότι και να είναι αυτό...Γιατί υπάρχει στην Ψυχή μου και αυτό δεν αλλάζει, όπως και να γίνει...
Οταν η μητερα μου ,μου λεει να πηγαινω στην εκκλησια και της απανταω οτι ειμαι καθημερινα εκει ...με κοιταει παραξενα......
υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι, που θα με νιώθουν διαφορετικά...Θα σου αλλάξουν, λες, αυτήν την αντίληψη που έχεις για εμένα?
Αυτο εχει γινει ηδη Βασω μου αλλα εγω ειμαι ακομα εδω... :x >:d<
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μαράκι μου, :) >:d< >:d< >:d<

Δεν με σοκάρουν καθόλου οι άνθρωποι που μεταφέρουν μηνύματα του Ιησού...Ο καθένας όπως νιώθει...Αν νομίζει ο καθένας ότι ο Ιησούς ενδιαφέρεται να ενώσει τις εκκλησίες, ας κάνει τις προσπάθειές του...λες και το μόνο πρόβλημα των ανθρώπων είναι το ότι είναι διαχωρισμένες οι εκκλησίες, όλα τα άλλα τα έχουν τακτοποιήσει, βλέπεις...
Και ο Ιησούς αυτήν την έννοια θα είχε...πως να ενώσει τις εκκλησίες και όχι το διαχωρισμένο Είναι του ανθρώπου...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

@};- @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

@};- >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Μαράκι >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

:x :x @};-
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

@};- @};- @};-
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

:x :x :x
Εικόνα

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”