O Γάλλος καλλιτέχνης Patrick Commecy και η ομάδα του μετέτρεψαν άχρωμες και «βαρετές» προσόψεις σε διάφορα σημεία της Γαλλίας σε σκηνές γεμάτες ζωή! Βαμμένοι τοίχοι με τρόπο υπερρεαλιστικό και ακολουθώντας τη δύσκολη τεχνική του trompe l’oeil, ο καλλιτέχνης μεταμορφώνει τα κτήρια και δημιουργεί πανέμορφα σκηνικά.
Η τεχνική που χρησιμοποιεί σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση «οφθαλμαπάτη» και είναι μια εφαρμογή στο χώρο των Τεχνών που αφορά στην αποτύπωση μιας εξαιρετικά ρεαλιστικής εικόνας με σκοπό τη δημιουργία της ψευδαίσθησης ότι τα αντικείμενα που απεικονίζονται έχουν τρισδιάστατη μορφή. Έτσι βλέπουμε παράθυρα και ανθισμένα μπαλκόνια γεμάτα ανθρώπους και βιώνουν καθημερινές σκηνές, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ο καλλιτέχνης αναπαριστά διάσημες προσωπικότητες ή χαρακτήρες γνωστών μυθιστορημάτων. Τα έργα του είναι μοναδικής ομορφιάς και εξαιρετικής λεπτομέρειας ενώ έχουν λάβει τα πλέον θετικά σχόλια.
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.