ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΡΕΣ...

Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΡΕΣ...

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:x :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

συγχρονικοτατα ολα :x :x
Αμαλία έγραψε: και σκέφτομαι πώς κάθε φορά θα βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που χρειάζεσαι, άσχετα αν είναι αυτός που "περιμένεις" ή κάποιος άγνωστος..
όπως αντίστοιχα τελευταία βλέπω πώς κάθε άνθρωπος θα σου πει κάτι, μια λέξη ή μια φράση που θα σε ταρακουνήσει.. κάθε άνθρωπος και ένας δάσκαλος και αυτό είναι πολύ μεγάλη ευλογία όταν το συνειδητοποιείς.. βρίσκεσαι εκεί που έπρεπε να βρίσκεσαι και είσαι ανοιχτός να ακούσεις... :x :x :x :x
Μάνος έγραψε: ...Άρα ας σταματήσουμε λοιπόν να μιλάμε συνέχεια, ε; Ας ακούσουμε και τους άλλους τι έχουν να μας πουν, έτσι για αλλαγή... Αρκετά με το εγώ μας!!! :violence-smack:
Εκεί έχω καταλήξει!
Vaso έγραψε: Όμως θα σου πω, ότι αν δεν είχες κάνει μια μεγάλη διαδρομή αυτογνωσίας, το πιο λογικό που θα έκανες θα ήταν να μην αναγνωρίσεις τίποτα από όσα σου δίνει ο άλλος...ας είναι και μια λέξη, η ένα απλό άγγιγμα στον ώμο...

Όταν από τους ανθρώπους λείπει η ευγνωμοσύνη, το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να αμφισβητήσουν τα όσα τους δίνονται και μάλλον να τα απορρίψουν σαν μη αναγκαία...
Όταν είσαι σε δύσκολη στιγμή, άλλα νομίζεις ότι χρειάζεσαι και έτσι δεν μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου για να πάρεις όσα σου δίνονται από το Σύμπαν, που σου δίνει απλόχερα, αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι αληθινά...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Το μόνο που θέλεις είναι κάποιον απλά να σου χαμογελάσει…
Να σε αγγίξει απαλά στον ώμο και να σου πει «σε νιώθω» και να σιωπήσει…

Θυμήσου το, όταν θα συναντήσεις έναν άνθρωπο που περνάει την ίδια κατάσταση που πέρασες εσύ…

Μην του θυμώσεις, μην τον κρίνεις, μην αγαναχτήσεις…
Θυμήσου τι ήθελες εκείνη την στιγμή και πρόσφερέ το απλόχερα…

Πολλές φορές αρκεί μόνο να κάνουμε πρώτοι στους άλλους, αυτό που θα θέλαμε να κάνουν οι άλλοι σε εμάς…
:x @};-

Ετσι είναι , πολύ όμορφο και αληθινό ,
αρκεί να θυμηθούμε στις δύσκολες στιγμές ,πως αισθανόμαστε τότε ,
να συναισθανθούμε τον άλλον ,να μιλήσουμε με την καρδιά μας ,
να κάνουμε πρώτοι το βήμα , αυτό που και μεις θα θέλαμε :x :x :x :x >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Vaso έγραψε: Και εγώ λέω, ότι μεγαλύτερη είναι η πρόκληση του φόβου, να περιμένεις τα πάντα και να μην μπορείς να πάρεις τίποτα, από όσα σου δίνονται...
Αυτή κι αν είναι προκλησάρα...

Είδες καμιά φορά, πως η συνήθεια μας ορίζει τα "θέλω" που έχουν ερμηνευτεί με λανθασμένο τρόπο?

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Μπεττυ έγραψε:συνηθισμενη κατασταση :D :D

ειδα ειδα και βλεπω ακομα :)

:x >:d< >:d< >:d<
δεν ξερω τι νομιζα οτι ειχα δει νοητικα ομως τωρα ενιωσα τι εννοουσες.. :-(

δεν ξερω αν ειχα συνειδητοποιησει νωριτερα πως επιδρουν οι προγραμματισμοι μεσα μου.. δεν τους ειχα νιωσει σαν κατι που δεν ηταν δικο μου αλλα φυτευτο.. πως να παρεις οτιδηποτε σου δινεται και να το εκτιμησεις αν εσυ εχεις στο μυαλο σου μονο στερεοτυπα και προγραμματισμους του τι θα ηταν καλο για σενα? με τινος κριτηρια επιλεγεις τους συντροφους σου ας πουμε? ποτε θελησα ποτε επελεξα εγω για τον εαυτο μου οτι θελω ο ανθρωπος που ειναι διπλα μου να ειναι τελικα μεσα σε ολα τα αλλα και χορηγος-σπονσορας??? ποτε?? και θυμηθηκα την ατακα που ακουγα συνεχως απο πατριο και φυσικα καλοδεχοταν η μανα σαν η πιο φυσικη αληθεια και την ενισχυε "οταν καποιος θελει γκομενα θα πρεπει να εχει και την δυνατοτητα να την πληρωνει" :-( :-( :-( και μου σκανε και αλλα.. :-(
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Μπεττούλι :-( @};- >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

οταν καποιος θελει γκομενα θα πρεπει να εχει και την δυνατοτητα να την πληρωνει"
συγχαρητήρια να του πεις εκ μέρους μου, Μπεττούλα γι' αυτές τις πρωτοποριακές αντιλήψεις...Και μετά λέμε ποιός ψηφίζει ΧΑ...

:((
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

....:-(

Μπεττούλα μου >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Βασω... @};-

Μπετουλι... @};- :-( :x :x >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Vaso έγραψε: συγχαρητήρια να του πεις εκ μέρους μου, Μπεττούλα γι' αυτές τις πρωτοποριακές αντιλήψεις...Και μετά λέμε ποιός ψηφίζει ΧΑ...
:((
μασκοφορεμενο με συριζα ομως για να ξεγελιεται.. γιατι αυτη την αληθεια δεν νομιζω οτι τολμαει να την παραδεχτει στον εαυτο του.. αυτο το "γιατι το λεω εγω" και αλλα παρομοια πετυχημενα δεν νομιζω οτι μπορει να δει ποσο ΧΑ εμπεριεχουν.. ο τρομοκρατης!! :-% και ποσα αλλα εχουν εμφυτευσει που δεν τα εχω παρει χαμπαρι ακομη γιατι και αυτη η συνειδητοποιηση ξεπηδησε ετεροχρονισμενα απο ενα μικρο τσιγλισμα σε ενα τυχαιο γεγονος που θα μπορουσε να μου περασει απαρατηρητο..

παιδακια >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Μπεττουλομπεττουλίνι μου >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Βασουλίνι :* :)
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Μπεττούλα μου γλυκιά >:d< >:d< >:d<

Εδώ και τώρα νιώθω ευγνωμωσύνη για σένα Βασούλα μου!!!
:x :x :x
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μπετουλάκι μου! @};- >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Μπεττούλα >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Μπεττούλα >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

Μπεττουγιο :-( >:d< >:d< >:d<
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”