Αμαλία έγραψε: και σκέφτομαι πώς κάθε φορά θα βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που χρειάζεσαι, άσχετα αν είναι αυτός που "περιμένεις" ή κάποιος άγνωστος..
όπως αντίστοιχα τελευταία βλέπω πώς κάθε άνθρωπος θα σου πει κάτι, μια λέξη ή μια φράση που θα σε ταρακουνήσει.. κάθε άνθρωπος και ένας δάσκαλος και αυτό είναι πολύ μεγάλη ευλογία όταν το συνειδητοποιείς.. βρίσκεσαι εκεί που έπρεπε να βρίσκεσαι και είσαι ανοιχτός να ακούσεις...![]()
![]()
![]()
Μάνος έγραψε: ...Άρα ας σταματήσουμε λοιπόν να μιλάμε συνέχεια, ε; Ας ακούσουμε και τους άλλους τι έχουν να μας πουν, έτσι για αλλαγή... Αρκετά με το εγώ μας!!!
Εκεί έχω καταλήξει!
Vaso έγραψε: Όμως θα σου πω, ότι αν δεν είχες κάνει μια μεγάλη διαδρομή αυτογνωσίας, το πιο λογικό που θα έκανες θα ήταν να μην αναγνωρίσεις τίποτα από όσα σου δίνει ο άλλος...ας είναι και μια λέξη, η ένα απλό άγγιγμα στον ώμο...
Όταν από τους ανθρώπους λείπει η ευγνωμοσύνη, το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να αμφισβητήσουν τα όσα τους δίνονται και μάλλον να τα απορρίψουν σαν μη αναγκαία...
Όταν είσαι σε δύσκολη στιγμή, άλλα νομίζεις ότι χρειάζεσαι και έτσι δεν μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου για να πάρεις όσα σου δίνονται από το Σύμπαν, που σου δίνει απλόχερα, αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι αληθινά...
![]()
![]()
![]()
![]()
Το μόνο που θέλεις είναι κάποιον απλά να σου χαμογελάσει…
Να σε αγγίξει απαλά στον ώμο και να σου πει «σε νιώθω» και να σιωπήσει…
Θυμήσου το, όταν θα συναντήσεις έναν άνθρωπο που περνάει την ίδια κατάσταση που πέρασες εσύ…
Μην του θυμώσεις, μην τον κρίνεις, μην αγαναχτήσεις…
Θυμήσου τι ήθελες εκείνη την στιγμή και πρόσφερέ το απλόχερα…
Πολλές φορές αρκεί μόνο να κάνουμε πρώτοι στους άλλους, αυτό που θα θέλαμε να κάνουν οι άλλοι σε εμάς…
Vaso έγραψε: Και εγώ λέω, ότι μεγαλύτερη είναι η πρόκληση του φόβου, να περιμένεις τα πάντα και να μην μπορείς να πάρεις τίποτα, από όσα σου δίνονται...
Αυτή κι αν είναι προκλησάρα...
Είδες καμιά φορά, πως η συνήθεια μας ορίζει τα "θέλω" που έχουν ερμηνευτεί με λανθασμένο τρόπο?
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ξερω τι νομιζα οτι ειχα δει νοητικα ομως τωρα ενιωσα τι εννοουσες..Μπεττυ έγραψε:συνηθισμενη κατασταση![]()
![]()
ειδα ειδα και βλεπω ακομα![]()
![]()
![]()
![]()
συγχαρητήρια να του πεις εκ μέρους μου, Μπεττούλα γι' αυτές τις πρωτοποριακές αντιλήψεις...Και μετά λέμε ποιός ψηφίζει ΧΑ...οταν καποιος θελει γκομενα θα πρεπει να εχει και την δυνατοτητα να την πληρωνει"
μασκοφορεμενο με συριζα ομως για να ξεγελιεται.. γιατι αυτη την αληθεια δεν νομιζω οτι τολμαει να την παραδεχτει στον εαυτο του.. αυτο το "γιατι το λεω εγω" και αλλα παρομοια πετυχημενα δεν νομιζω οτι μπορει να δει ποσο ΧΑ εμπεριεχουν.. ο τρομοκρατης!!Vaso έγραψε: συγχαρητήρια να του πεις εκ μέρους μου, Μπεττούλα γι' αυτές τις πρωτοποριακές αντιλήψεις...Και μετά λέμε ποιός ψηφίζει ΧΑ...