Σ'ευχαριστώ Ιωάννα μου για το φτυαράκι αυτόΓιούχου έγραψε:Υπεροχο!!!Το γνωρίζετε ότι έχετε τις θεϊκές ιδιότητες. Ο Πατέρας / Μητέρα Θεός δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι ατελές. Είστε το τέλειο ον, η αιώνια παρουσία. Εσείς δημιουργήσατε αυτήν την διάσταση, είστε οι κύριοι της, μα φέρεστε σαν υπηρέτες της. Υπηρετείτε την ύλη, ενώ μπορείτε να την εξουσιάσετε. Επικεντρωθήκατε στις φυσικές αισθήσεις που δώσατε στο σώμα σας και ξεχάσατε ότι η ύπαρξη σας δεν χρειάζεται τις φυσικές αισθήσεις παρά μόνο για να «παίξει» με την ύλη. Μα εσείς δεν «παίζετε» πια. Το παιχνίδι το θεωρείτε ανωριμότητα. Το γέλιο το θεωρείτε αμαρτία, ακόμα και στο έρωτα βάλατε προσδιορισμό. Ετσι δεσμευτήκατε μόνοι σας και μόνοι σας φυλακίσατε τον νου και την ψυχή σας σ' αυτό που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε για να πειραματιστείτε. Και εγκλωβίσατε τον Πατέρα / Μητέρα Θεό σε μια εμπειρία, που στην αρχή σας έδινε χαρά, μα τώρα ούτε καν τη θυμάστε.![]()
![]()
Στελλίτσα μου, δεν πιστεύω να σου πέρασε από το μυαλό πως εδώ είσαι τυχαία, ε?Μέχρι πριν λίγο καιρό που άρχισα να ανοίγω ως πρός αυτό και να το ισορροπώ μέσα μου.Να αντιλαμβάνομαι ότι άλλα πράγματα με ενοχλούσαν και άλλα όχι,γιατί τα έβρισκα αληθινά μέσα μου.
Και τελικά μετά που διάβασα όοοοολο το τόπικ (σχεδόν) ήρθε αυτή η φράση και ξεκλείδωσε κάτι.
Αυτό μόνο.Ευχαριστώ.
ARTYADIS έγραψε: Στελλίτσα μου, δεν πιστεύω να σου πέρασε από το μυαλό πως εδώ είσαι τυχαία, ε?![]()
![]()
celestial έγραψε:Τσου !
Στέλλα μου , τι όμορφο που είναι να έρχονται διάφορα όταν τα χρειαζόμαστεΚαι τελικά μετά που διάβασα όοοοολο το τόπικ (σχεδόν) ήρθε αυτή η φράση και ξεκλείδωσε κάτι.
Αυτό μόνο.Ευχαριστώ.