Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
εδώ δεν ξέρω αν θα γελάσετε, παρ' όλο που οι υπεύθυνοι το έκαναν για πλάκα
καλά, εγώ θα τους είχα πάρει το βάρος μου σε αποζημίωση πάντως!
Με αφορμή την προώθηση των νέων οθονών της η LG αποφάσισε να τοποθετήσει 9 από αυτές στο πάτωμα ενός ασανσέρ και να καταγράψει τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε μια φάρσα που ετοίμασε…
Δείτε το απίστευτο βίντεο...
Δεν μπορώ να καταλάβω πως θεωρούν αστείο κάτι που σε τρομάζει
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
όταν συμβαίνει το γεγονός και φοβάσαι, μετά που σου λένε "πλάκα ήταν", ντρέπεσαι να πεις "αει στο διάολο" συνήθως...Γελάς και εσύ με την βλακεία σου να φοβηθείς, λες και περπατάς κάθε μέρα σε πατώματα-οθόνες και δεν είναι φυσιολογικό να τρομάξεις...
Ντρεπεσαι για την ανοησία σου και γι'αυτό και δεν μιλάς...Είναι μέρος του ανθρώπινου μάρκετινγκ αυτό...Για να μην σε χαρακτηρίσουν φοβιτσιάρη...Εκεί ποντάρουν και οι πλάκες που κάνουν σε μαζικό επίπεδο...
φοβάσαι μετά μην σου πουν "καλά χαζός είσαι? ουτε πλάκα δεν σηκώνεις?"
Πες τα Βασουλα!!!
Ακου αισθηση του χιουμορ που εχουν μερικοι.Τι γελας ρε ψωριαρη, εχει παει η καρδια μου Ριο-Αντιριο 9 φορες
Αμ,δε που δεν θα μιλαμε πια, θα τους παρει κ θα τους σηκωσει
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Ετσι είναι Βασούλα μου όλα στη δική μας ανοησία στηρίζονται.
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.