ΠΕΙΡΑΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

ΠΕΙΡΑΤΕΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

Τι γνώμη έχετε για αυτό το κόμμα?

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας ιδρύθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2012 μετά από πέντε μήνες συζητήσεων, διαβουλεύσεων και εθελοντικής εργασίας. Επισημοποιήθηκε στον Άρειο Πάγο στις 10 Φεβρουαρίου 2012.
Βρίσκεται δίπλα σε περισσότερα από 60 ιδρυμένα και 30 επισήμως αναγνωρισμένα Κόμματα Πειρατών σε όλο τον κόσμο. Σήμερα εκπροσωπείται από 2 Ευρωβουλευτές, 1 δήμαρχο και βουλευτές, γερουσιαστές και Δημοτικούς συμβούλους σε όλη την Ευρώπη. Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας έγινε ομόφωνα δεκτό από τη Γενική Συνέλευση του PPI, ως το εικοστό έβδομο τακτικό μέλος του Pirates Parties International, συμμετείχε επίσης ενεργά στις διαδικασίες ίδρυσης του Ευρωπαϊκού Κόμματος Πειρατών (European Pirate Party, PPEU) και αποτελεί πλέον ιδρυτικό του μέλος.
Αν συμφωνείς με τις Αρχές και το Καταστατικό μπορείς να γίνεις και εσύ Μέλος του κόμματος Πειρατών Ελλάδας ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.
Εκτός από την εγγραφή σου ως μέλος μπορείς να συμμετάσχεις στο forum, να διαβάσεις την Ιδρυτική Διακήρυξη και τις Αρχές του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, να δεις Άρθρα, να ακολουθήσεις το @piratepartyGR στο twitter και να δεις πώς μπορείς να συμμετάσχεις στην προσπάθεια.

Τα 57 ιδρυμένα και τα 22 επισήμως αναγνωρισμένα Κόμματα Πειρατών σε όλο τον κόσμο, με εκλεγμένους 2 Ευρωβουλευτές, 45 Βουλευτές, 1 Γερουσιαστή και 201 Δημοτικούς Συμβούλους σε όλη την Ευρώπη, αγωνιζόμαστε να προωθήσουμε και να επεκτείνουμε τις Ιδέες που ξεκίνησαν πριν έξι χρόνια στη Σουηδία για:
* Προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών ελευθεριών από επεμβάσεις κρατών και εταιρειών.
* Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
* Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright, με μείωση του χρόνου προστασίας και ελεύθερη χρήση ψηφιακών αντιγράφων για ιδιωτική, μη-εμπορική χρήση.
* Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες, που οδηγούν σε πανάκριβα φάρμακα, ανθρώπινες απώλειες κι άδικη εκμετάλλευση.
Παράλληλα, τα Κόμματα Πειρατών κάθε χώρας εστιάζουν σε ζητήματα των χωρών τους, σε πλαίσιο μεταξύ τους ανεξαρτησίας , έχοντας βασικές Αξίες όπως:
* Η ψηφιακή, συμμετοχική, Άμεση Δημοκρατία.
* Η ενίσχυση του Διαχωρισμού των Εξουσιών.
* Ο σεβασμός της Προσωπικής Ζωής.
* Η εξάλειψη των Ιδιωτικών Μονοπωλίων.
* Η εκτεταμένη χρήση Ανοικτών Προτύπων και Ελεύθερου Λογισμικού.
* Η ελεύθερη Πρόσβαση στην Γνώση και τον Πολιτισμό.
* Η Προστασία Πληροφοριοδοτών, Δημοσιογράφων και bloggers, όταν δημοσιοποιούν παρανομίες.
* Η Ανθρώπινη Ελευθερία και Αξιοπρέπεια.
* Ο Πληροφοριακός Αυτοκαθορισμός, η συμμετοχή στην Ψηφιακή Ζωή κι ο Ψηφιακός Αλφαβητισμός.
* Το δικαίωμα Ασφαλούς Ύπαρξης.
* Οι δωρεάν και Δημοκρατικά Ελεγχόμενες Τεχνικές Υποδομές.
Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας δεν τοποθετείται πάνω στον ξεπερασμένο άξονα αριστερά-κέντρο-δεξιά.
Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας γεννήθηκε στον 21o αιώνα, για να αποτελέσει το ΝΕΟ Λειτουργικό Σύστημα της Κοινωνίας μας, εξασφαλίζοντας σε κάθε πρόσωπο τη δυνατότητα να εκφράζεται ελεύθερα, να συμμετέχει ψηφιακά, να ζει με αξιοπρέπεια και να αποφασίζει για το κοινό μας μέλλον.

http://www.pirateparty.gr/" onclick="window.open(this.href);return false;
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Re: ΠΕΙΡΑΤΕΣ

Δημοσίευση από Vasoula »

όμως βρήκα κι αυτά από την Wiki

Εσωτερική Δομή
Το κόμμα έχει πρόεδρο που εναλλάσσεται κάθε 4 μήνες, μεταξύ των μελών της μιας επταμελούς διοικούσας επιτροπής που εκπροσωπεί και συντονίζει το κόμμα.[19] Άλλο όργανο στο Κόμμα Πειρατών είναι το Σώμα των Μελών [20], που απαρτίζεται από όλα τα μέλη του κόμματος. Τα οικονομικώς ενήμερα μέλη του κόμματος λαμβάνουν αποφάσεις και δεσμεύονται στις αποφάσεις τους από το καταστατικό. Το Σώμα των Μελών λαμβάνει αποφάσεις χρησιμοποιώντας μια εξειδικευμένη πλατφόρμα ψηφοφορίας ελεύθερου λογισμικού, το Liquid Feedback[21]. Υπάρχει επίσης και μια πενταμελής Επιτροπή Διαιτησίας για την επίλυση εσωτερικών διαφορών. Οι εκλογές για τις επιτροπές γίνονται ανά δύο χρόνια στο τακτικό ετήσιο Συνέδριο του κόμματος.

Το κόμμα διαθέτει ανοικτό φόρουμ για τα μέλη του.

Συμβάντα στο κόμμα - Κριτική - Εσωτερικοί τριγμοί

Μια κύρια διαφωνία έλαβε χώρα στους κόλπους του κόμματος, μεταξύ αυτών που επιθυμούσαν ένα κόμμα με θέσεις που απορρέουν από την ευρύτερη κοινωνία και πολιτική στη βάση των πειρατικών αρχών, και εκείνων που επιθυμούσαν το κόμμα να είναι αποκλειστικά προσανατολισμένο σε τρεις μόνο συγκεκριμένες πειρατικές αρχές (προστασία της ιδιωτικής ζωής, μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright, αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες) και δήλωναν ότι έχουν σκοπό να διαγράψουν τις υπόλοιπες αρχές από το καταστατικό.

Ένα σημείο τριβής αποτελεί επίσης και η κατά περίπτωση συμμετοχική οργάνωση και λειτουργία του κόμματος, που ορίζεται από μια οργανωτική επιτροπή και ανάλογα με το προς απόφαση θέμα. Έτσι η οργανωτική επιτροπή θεμάτων που είναι για να αποφασιστούν, διατηρεί την εξουσία να επιλέξει, ανάλογα με το τύπο απόφασης και την μέθοδο της αρεσκείας της. Δηλαδή η επιτροπή αποφασίζει είτε η απόφαση να παρθεί με υποχρεωτική ζωντανή παρουσία όσων μελών καταφέρουν να παρευρεθούν (χωρίς να ορίζεται ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής επί του σώματος των μελών) είτε εναλλακτικά η απόφαση να παρθεί με ψηφιακές διαδικτυακές ψηφοφορίες που όμως διαρκούν όσο χρόνο αποφασίσει η επιτροπή, ακόμα και ελάχιστο (στις ψηφιακές ψηφοφορίες ομοίως αποφεύγεται να οριστεί ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής μελών). Γενικά το να υπερασπιστεί κάποιος το δικαίωμα στις αποφάσεις όσων δεν μπορούν να είναι φυσικά ή ψηφιακά παρόντες την χρονική περίοδο που αποφασίζει η επιτροπή, χλευάζεται και λοιδορείται από τον πυρήνα του σουηδικού λόμπυ.

Τεκμηριωμένα παραδείγματα της "κατά περίπτωσης συμμετοχικής οργάνωσης και λειτουργίας" βλέπουμε στο δεύτερο συνέδριο του κόμματος. Τα λιγοστά άτομα-σύνεδροι που συνολικά συμμετείχαν σε αυτό, αποφάσισαν με αυτή την αρχή της "κατά περίπτωση λήψης αποφάσεων" να θέσουν θέμα φυσικής παρουσίας, και έτσι κατάφεραν να διαγράψουν από το καταστατικό την αρχή της Άμεσης Δημοκρατίας παρόλο που η τελευταία είχε κατατεθεί στον Άρειο πάγο με υπογραφές 200 ιδρυτικών μελών του κόμματος και ψηφιστεί με μεγάλη πλειοψηφία στο πρώτο συνέδριο. Επίσης στο δεύτερο συνέδριο με συνοπτικές διαδικασίες και με λιγοστές ψήφους διαγράφτηκαν από το καταστατικό οι αρχές της προστασίας του Περιβάλλοντος και της Βιοποικιλότητας, παρόλο που λίγους μήνες αργότερα βλέπουμε το κόμμα να επιδιώκει, με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής και με εσωκομματικό ηλεκτρονικό δημοψήφισμα 5 ημερών, την εκλογική συνεργασία με τους Οικολόγους Πράσινους. Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι, ενάντια στην αρχή της διαφάνειας που υποτίθεται ότι το κόμμα υποστηρίζει, βίντεο ή πρακτικά των ψηφοφοριών του δεύτερου συνεδρίου του κόμματος όπου να αναγράφεται ο αριθμός των ψηφισάντων και το ποσοστό αποδοχής των παραπάνω αποφάσεων, δεν έχουν ακόμα δημοσιευθεί.

Αμέσως μετά την κατάργηση της αρχής της Αμεσης Δημοκρατίας στο κόμμα, στον οδηγό των νέων μελών προστέθηκε η επεξήγηση ότι μόνο όσοι πληρώνουν την συνδρομή τους διασφαλίζουν την δυνατότητα συμμετοχής τους σε ψηφοφορίες και αποφάσεις.[26][27] Συνδέθηκε έτσι άμεσα το δικαίωμα ψήφου με την οικονομική κατάσταση του κάθε ψηφοφόρου, κάτι που αποτελεί πολιτική θέση, καθώς και ξεκάθαρη εκτροπή οποιουδήποτε Δημοκρατικού πολιτεύματος. Αν κάτι τέτοιο συνέβαινε π.χ. στις εθνικές εκλογές, αυτό θα σήμαινε ότι όποιος έχει χρέη ή όποιος δεν είναι φορολογικά ενήμερος, χάνει το δικαίωμα να ψηφίζει.

H έντονη κριτική τόσο από τα μέλη όσο και από ψηφοφόρους του κόμματος οδήγησε επίσης αυτούς που υποστηρίζουν τις τρεις αρχές να μετατρέψουν το φόρουμ των πειρατών, από ανοικτό στην δημόσια συζήτηση, σε ένα φόρουμ όπου ο κύριος όγκος της θεματολογίας και της συζήτησης διεξάγεται αυτή την στιγμή ανάμεσα στα 18 εναπομείναντα οικονομικώς ενήμερα μέλη του κόμματος. Εξαιτίας αυτής της αθρόας αποχώρησης μελών από το κόμμα και το φόρουμ, τον τελευταίο καιρό κάποια μέλη του σουηδικού λόμπυ εξετάζουν το ενδεχόμενο να μειώσουν κάπως την λογοκρισία, και να επιτρέψουν ξανά σε κάποια περιορισμένα κομμάτια του φόρουμ τον ελεύθερο δημόσιο διάλογο

Σε γενικές γραμμές, και παρά τα όσα κατά καιρούς το κόμμα υποστηρίζει στις (μεταβαλλόμενες) αρχές του καταστατικού του, στελέχη του κόμματος που πρακτικά το διοικούν από δημιουργίας του, έχουν παραβίασει την ιδιωτικότητα άλλων μελών, ασκούν λογοκρισία και δεν επιτρέπουν την ελευθερία του λόγου, και γενικά τόσο με πράξεις όσο και με δημόσιες δηλώσεις τους στο φόρουμ, δείχνουν ξεκάθαρα ότι αντιτίθενται στην έννοια της δημοκρατίας (ακόμα περισσότερο της άμεσης) και συντάσσονται είτε με τον κοινοβουλευτισμό είτε και με τα δυτικοευρωπαικά μοναρχικά πολιτεύματα.

Εξαιτίας της έντονης λογοκρισίας, των μεθόδων αποκλεισμού και φίμωσης της αντίθετης γνώμης και την αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς που εφαρμόζουν κατά κόρο οι υποστηρικτές των τριών αρχών , δημιουργείται συχνά μέσα στο κόμμα ισχυρότατη εσωκομματική τριβή που έχει γίνει μέχρι και δημόσια. Ως αποτέλεσμα είχαμε την αποχώρηση αλλά και την διαγραφή κάποιων μελών του κόμματος και την δημιουργία ενός νέου κόμματος πειρατών με έμφαση στην (άμεση) δημοκρατία, το οποίο αναμένεται να καταθέσει το καταστατικό του στο Άρειο Πάγο στις 10-15 Μαρτίου 2014. Στις 13 Μαρτίου 2014 ανακοινώθηκε από μιά ομάδα από διαγραφέντες και αποχωρήσαντες πειρατές (υποστηρικτές της άμεσης δημοκρατίας) η συνεργασία τους με τους προγραμματιστές του λογισμικού loomio και η δημιουργία ενός ιστοτόπου, όπου φιλοδοξεί να φιλοξενήσει το μεγαλύτερο πείραμα πάνω στην ψηφιακή άμεση δημοκρατία.

Εκλογικά Αποτελέσματα
Αποτελέσματα από 2012
Έτος Τύπος Εκλογών Ψήφοι % Έδρες
2012
(α) Βουλευτικές 32.484 0,51% 0
2012
(β) Βουλευτικές 14.170 0,23% 0

Εικόνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... :?
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Συμφωνώ Θοδωρή μου :?
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δεκατριούλης

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Αχ Βασούλα μου. Μολις πηρα ένα παρα πολύ ωραίο μαθημα. Ότι δεν χρειαζεται να μιλάω. Ότι οι ανθρωποι αυτό που είναι να βρουνε θα το βρουν.
:cry: :cry: :cry: @};- @};- @};- @};- :x @};- @};- @};-
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μιλάς με γρίφους γέροντα :-?

Εικόνα

Δημοσίευση από Δεκατριούλης »

Μου λες συχνα Βασούλα ότι δεν πρέπει να γυρεύω το "τέλειο". Στο κομματι της πολιτικής που είναι από αυτά που έχω γνωρίσει καλύτερα σε αυτή την ζωή, μου έχει γίνει βιωμα αυτό. Ετσι είναι οι άνθρωποι, ετσι οι ομάδες, ετσι τα κόμματα. Ακομα και τα κόμματα που έχουν δημοκρατική δομή και προσπαθούν να λειτουργήσουν με αμεση δημοκρατία.
Ζυγιζεις τα αρνητικά με τα θετικά, στο περιβάλλον που βρίσκεσαι κάθε φορά και επιλέγεις. Τα εσωτερικά θεματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστά, υπερμεγενθημένα παντα από τα υπαρχοντα ΜΜΕ. Την πολιτική οικολογια την έχω στην καρδιά μου, αλλά και οι οικολόγοι -πράσινοι εχουν και ειχαν θέματα. Απλά λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινο σαν μικρότερο κόμμα.
Το συμπαθες κομμά των πειρατών, με τις ενδιαφέρουσες ιδέες πέρα από τα όρια της παραδοσιακής αριστεράς, το εχω δει μόνο από έξω. Ημουν όμως σίγουρος ότι θα υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα. Ετσι είναι οι άνθρωποι, ετσι είναι οι όμάδες.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταθούμε από απόσταση σε κάτι που επηρεάζει αμεσα την ζωή μας, σε ένα κομμάτι της.

@};- @};- @};- @};-
Υστ. Αυτά για τους πειρατες ηθελα να στα πω από εχθες αλλά κρατήθηκα. >:d< >:d< >:d<
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι Παναγιωτάκο μου, δεν ξεχνώ ότι έχω να κάνω με ανθρώπους, κάθε φορά που φτάνω στην κάλπη...

και κανείς δεν πρέπει να το ξεχνά...

για εμένα πάντως σημασία έχει να φύγουν οι κλέφτες που είναι σεσημασμένοι...
Δεν πιστεύω ότι οι επόμενοι δεν θα φτάσουν στην ίδια κατάσταση, ίσως από μια άλλη οπτική, γιατί μια κυβέρνηση αντικατοπτρίζει τους πολίτες της, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο...Όσο οι πολίτες είναι άνθρωποι, η κυβέρνησή τους θα γίνεται απάνθρωπη...Είναι Νόμος, που μας τον έχει αποδείξει πια η ιστορία...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vaso έγραψε:για εμένα πάντως σημασία έχει να φύγουν οι κλέφτες που είναι σεσημασμένοι...
Δεν πιστεύω ότι οι επόμενοι δεν θα φτάσουν στην ίδια κατάσταση, ίσως από μια άλλη οπτική, γιατί μια κυβέρνηση αντικατοπτρίζει τους πολίτες της, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο...Όσο οι πολίτες είναι άνθρωποι, η κυβέρνησή τους θα γίνεται απάνθρωπη...Είναι Νόμος, που μας τον έχει αποδείξει πια η ιστορία...
@};- @};- συμφωνώ απόλυτα Βασούλα, τουλάχιστον ας πειραματιστούμε και με κάτι νέο, να του δώσουμε μια ευκαιρεία, εγγυημενο δεν είναι τιποτα σε μια νεα επιλογή, αλλά στην παλια επιλογή ειναι εγγυημενο και αποδεδειγμενο πια το αποτελεσμα και οι προθεσεις τους ..
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μωράκι μια παγίδα είναι και η δημιουργία μικρότερων κομμάτων και δεν ξέρω αν μας παίρνει, μια και κύριος στόχος μας τώρα είναι να φύγει το σκοτάδι και τούτη η αρνητικότητα άμεσα από την Ελλάδα και δεν μπορούμε να διασπάσουμε τον πόλεμο σε μικρές μάχες...
Ετσι όπως πάνε αυτοί θα ξεπουλήσουν και τα πάρκα...Θεωρώ ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, μα και σε άλλα μέρη του κόσμου, γινεται βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου εξόντωσης...

Δεν διατηρώ ελπίδες για να γίνει θεαματική αλλαγή, μια και αυτή η αλλαγή γίνεται μόνο μέσα στον καθένα μας, αλλά τώρα θα πολεμήσουμε με ότι όπλα έχουμε και αυτήν την στιγμή το μόνο όπλο που βλέπω είναι η Ενότήτα...

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vaso έγραψε:αυτή η αλλαγή γίνεται μόνο μέσα στον καθένα μας, αλλά τώρα θα πολεμήσουμε με ότι όπλα έχουμε και αυτήν την στιγμή το μόνο όπλο που βλέπω είναι η Ενότήτα...
@};- @};- :x >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Δεν διατηρώ ελπίδες για να γίνει θεαματική αλλαγή, μια και αυτή η αλλαγή γίνεται μόνο μέσα στον καθένα μας, αλλά τώρα θα πολεμήσουμε με ότι όπλα έχουμε και αυτήν την στιγμή το μόνο όπλο που βλέπω είναι η Ενότήτα...
Ενότητα;;; Με όλο το σεβασμό Βασούλα μου, καλό ανεκδοτάκι και σύντομο!!!
Δεν ξέρω αν εγώ είμαι απαισιοδόξος, αλλά ειδικά στην παρούσα φάση είναι πολύ δύσκολο να τεθεί σε λειτουργία το όπλο "Ενότητα", καθώς πλέον ισχύει το ρητό: "ο θάνατος σου, η ζωή μου". Ζούγκλα έχουμε γίνει σε όλους τους τομείς...
Ακόμα και η ενότητα να υπάρξει, θα υπάρξει σε ένα ελάχιστο ποσοστό, τόσο μικρό που να κάνει τί; ...Και ως γνωστόν, ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη! :-( :-( :-(
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”