Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Δεν μπορεί… Κάτι συμβαίνει και αγνοείται το προφανές…
Δεν μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό το προφανές, όσο και τα προσωπικά συμφέροντα να κλέβουν τις εντυπώσεις… Ναι ο άνθρωπος μπορεί να φαίνεται ένα απλό εγωιστικό ον, αλλά εγώ δεν το πίστεψα και δεν το πιστεύω στους Αιώνες αυτό…
Προσωπικά συμφέροντα… Ναι εντάξει… όμως στο τέλος αποδεικνύεται ότι οι επιλογές μας, με βάση τα προσωπικά μας συμφέροντα, δεν εκπληρώνουν καμία φυσιολογική μας ανάγκη… κανέναν Ηθικό Νόμο…
Αυτό δεν το βλέπει αυτό το 46%?
Που θα ζήσει αυτό το 46%? Σε ποιο περιβάλλον, όταν οι ίδιες τους οι επιλογές θα έχουν σκοτώσει τα πάντα γύρω τους?
Που θα ζήσουν οι υποστηριχτές της ΧΑ? Σε ποιόν κόσμο, όταν η βία θα έχει τσακίσει τα πάντα γύρω τους?
Που θα ζήσουν? Στα συντρίμμια? Και αυτό τώρα να το θεωρήσω εξυπνάδα? Λογική?
Αχ, Βασούλα μου..
Μη λυπάστε, Βασούλα μου, παιδάκια.. Πάντα πριν την ΑΥΓΗ, υπάρχει το πιο βαθύ σκοτάδι.. και μετά.. γίνονται όλα ΦΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Που θα ζήσει αυτό το 46%? Σε ποιο περιβάλλον, όταν οι ίδιες τους οι επιλογές θα έχουν σκοτώσει τα πάντα γύρω τους?
Που θα ζήσουν οι υποστηριχτές της ΧΑ? Σε ποιόν κόσμο, όταν η βία θα έχει τσακίσει τα πάντα γύρω τους?
Που θα ζήσουν? Στα συντρίμμια? Και αυτό τώρα να το θεωρήσω εξυπνάδα? Λογική?
δεν ξέρω τι να πω πραγματικά
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Το Πορτογαλικό βίντεο που απαγορεύτηκε στην Γερμανία και πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες
Πρόκειται για το βίντεο, του οποίου την προβολή εμπόδισε η γερμανική κυβέρνηση ως “πολιτικά επιζήμιου”, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο εμπνευστής και υπεύθυνος για το βίντεο Marcelo Rebelo de Sousa, πρόεδρος των σοσιαλδημοκρατών και τέως υπουργός στην Πορτογαλία στην Γερμανική Πρεσβεία στη Λισαβόνα , δηλώνοντας, πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως είναι αποφασισμένος να δείξει το βίντεο στο γερμανικό λαό, στον οποίο και απευθύνεται και όχι μόνο.
Αυτό που φαίνεται καθαρά: Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που έχουν στοχοποιήσει... Τα ίδια μέτρα, τα ίδια επιχειρήματα, οι ίδιες μέθοδοι ! Πώς λοιπόν να το παρουσιάσουν στο γερμανικό λαό που τον θέλουν να τρώει κουτόχορτο και τον βομβαρδίζουν καθημερινά με ένα σωρό ψέματα δημιουργώντας τα γνωστά στερεότυπα για τους τεμπέληδες του Νότου .
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα