ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
ήθελα να σας πω και αυτό!υπάρχει ενας νέος αέρας συνάμα με όλα αυτά που έγιναν πο μου αρέσει πολύ!!!σε αυτούς που τον αποπν'εουν εκτός απο το Γιάννη είναι και οι καινούργιες Καλλιοπίτσες, η Έλενα, η Zefira!!!Πολύ σας ευχαριστώ και το εννοώ! 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Αμαλίτσα μου δεν πειράζει που δεν ψήφισες...
Ξέρεις καμιά φορά μια υλική πράξη, έχει στόχο και σκοπό, αυτό που η ψυχή μας έχει ήδη αποφασίσει σε κάποιο άλλο επίπεδο...
οπότε είναι σαν να ψήφισες...
καλημέρα κοριτσάκι...

Ξέρεις καμιά φορά μια υλική πράξη, έχει στόχο και σκοπό, αυτό που η ψυχή μας έχει ήδη αποφασίσει σε κάποιο άλλο επίπεδο...
οπότε είναι σαν να ψήφισες...
καλημέρα κοριτσάκι...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Αναφέρθηκα στον Γιαννάκη, γιατί είναι ΛΕΕΙ, ο μόνος άσχετος εδώ μέσα και ΛΕΕΙ επίσης ότι δεν ΄καταλαβαίνει και πολλά, άπό αυτά που για μας είναι "αυτονόητα"....

ANGELS ON EARTH έγραψε:ήθελα να σας πω και αυτό!υπάρχει ενας νέος αέρας συνάμα με όλα αυτά που έγιναν πο μου αρέσει πολύ!!!σε αυτούς που τον αποπν'εουν εκτός απο το Γιάννη είναι και οι καινούργιες Καλλιοπίτσες, η Έλενα, η Zefira!!!Πολύ σας ευχαριστώ και το εννοώ!
Δωρούλα μου εμείς σας ευχαριστούμε πολύ για όλο αυτό το μοναδικό αίσθημα που υπήρχε στο φορουμ και πριν την είσοδό μας ως μέλη... Εσείς "φτιάξατε" αυτό το υπέροχο κλίμα και γιαυτό γίναμε εμείς μέλη...
Πραγματικά όλους σχεδόν τους "παλιούς" αλλά και τους νέους σας αισθάνομαι σαν "αδελφές ψυχές"...
Είναι απίστευτο ... Κάποιες φορές σκέφτομαι να μοιραστώ μαζί σας κάποιο θέμα μου και πριν ξεκινήσω, κάποιος άλλος έχει αναφερθεί σ'αυτό... Με την Ζεφίρα συγκεκριμένα έχει γίνει πολλές φορές...
Αλλά και με τους υπόλοιπους...
Σας ευγνωμονώ που υπάρχετε!!!
Έλενα με συγκινείς!!!!
σε ευχαριστώ και παλι για το φως και την αγνότητα ψυχής!!!!! 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Αγνό!!!!! 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Γιαννάκη να δώσεις πολλά γλυκά φιλάκια στον Θέμη...
εύχομαι όλοι οι πατεράδες του κόσμου, να είχαν τόση "άγνοια" του ρόλου τους, όσο εσύ...
εύχομαι όλοι οι πατεράδες του κόσμου, να είχαν τόση "άγνοια" του ρόλου τους, όσο εσύ...