eirini έγραψε:Φυσικά!!!! Με ενδιαφέρει πάρα πολύ για να το νιώσω πιο βαθιά ακόμα, την επόμενη φορά που θα το διαβάσω...
Ηδη σε έχω νιώσει αρκετά και θέλω όσο μπορώ να σε νιώσω κι άλλο...
Επίσης επειδή ξέρω ότι όλα αυτα που γράφεις δε βασίζονται σε φανταστικά γεγονότα, θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω π.χ. για τους 12 λευκοφορεμένους πνευματικούς δασκάλους(αν και εχω μια μικρή ιδέα), για την Αγαπημένη σου Ψυχή...
Δεν ξέρω αν είναι περιέργεια, ξέρω ότι το νιώθω....

Νομίζω Ειρηνούλα μου, ότι πραγματικά δεν θα σε βοηθήσει στην δική σου προσωπική εξέλιξη να γνωρίζεις ποιοί ήταν οι δάσκαλοί μου, γιατί δεν είναι εκεί η ουσία, ούτε θα με νιώσεις πιο πολύ από αυτό που ζητάς να μάθεις...Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, οι δάσκαλοι έρχονται...
Τα πνευματικά οράματα δεν αποκτούν σημασία, ανάλογα με το ποιός συμμετέχει σ' αυτά, αλλά στο μήνυμά τους...
Όσο για την Αγαπημένη μου Ψυχή είναι ο Εαυτός μου...Και αυτό στο λέω, για να μην κάνεις σενάρια για αδερφές ψυχές και άλλες ανοησίες...
Τα οράματα περιγράφουν την επιστροφή της Ψυχής στο Θείο της μέρος, τον Έρωτα, την Ζωή, τις προκλήσεις, την ανύψωση από την Ύλη, την θεραπεία, την αιωνιότητα...
Αν αυτά αρχίζεις να τα εξηγείς, χάνουν το 90% της ομορφιάς τους...
Μέσα σε όλο το βιβλίο περιγράφονται όμως ο Ευατός μας, ο Έρωτας, η Ζωή, οι προκλήσεις, η ανύψωση, η θεραπεία, η αιωνιότητα...
Δηλαδή το σημαντικό είναι να φέρεις ισορροπία στο πνευματικό με το φυσικό γίγνεσθαι της Ζωής μας, που έχει κοινή πορεία...