Συλλογικη Συνειδητοτητα: Reiki Γαμος
Παιδιά, χωρίς αστεία, ίσως πρέπει να κλείσει νωρίτερα.΄Εχω αρχίσει και τα παίρνω....οι θέσεις του σκαπανέα μόνο κακό κάνουν στο ρέικι...εδώ μπαίνουν και ανθρωποι απλά από περιέργεια, θα μας πάρουν με τις ντομάτες, αλλά επειδή είναι ακριβές, μπορεί και να στείλουν τον Ανθιμο να μας κάνει εξορκισμό!!
Για να μαζευόμαστε λιγάκι καλή η ελευθερία του λόγου....αλλά ο εισηγητής του θέματος ας κάνει διάλεξη αλλού γιατί υπάρχει κινδυνος να χαρακτηριστεί κάπως όλο το φόρουμ..με καταλαβαίνεται πιστεύω...
Για να μαζευόμαστε λιγάκι καλή η ελευθερία του λόγου....αλλά ο εισηγητής του θέματος ας κάνει διάλεξη αλλού γιατί υπάρχει κινδυνος να χαρακτηριστεί κάπως όλο το φόρουμ..με καταλαβαίνεται πιστεύω...
fab1612 και σε αυτο το σημαντικοτατο ζητημα κατα τη γνωμη μου παλι δινει απαντηση το Reiki μια και ο κεντρικος φυσικος του σκοπος ειναι η θεραπεια.Μιλάς για τον φόβο έτσι αόριστα
Ο φόβος για τι πράγμα? Ξέρεις για ποιο λόγο δημιουργήθηκαν οι θρησκείες και μετά οι φιλοσοφίες και μετά τα διάφορα new age συστήματα? Ο άνθρωπος προσπαθεί να έχει συνέχεια μέσα στο χρόνο, προσπαθεί να αποφύγει το θάνατο, την εξαφάνιση, την διάλυση.
Ο Θανατος θεωρω οτι ειναι η μεγαλυτερη ασθενεια της ανθρωποτητας και οτι ο ανθρωπος δια μεσου των αιωνων παλευει για να τον αντιμετωπισει.
Ο θανατος λοιπον αποτελει τον κορυφαιο "αντιπαλο" του Reiki με την εννοια οτι θα πρεπει τελικα να θεραπευτει και αυτος οριστικα απο τους θεραπευτες Reiki.
Αλλιως δεν υπαρχει κανεις απολυτως λογος να θεραπευεις το σωμα για να το παραδωσεις στο Θανατο υγιες !
Αυτο βεβαιως δεν σημαινει οτι ο ανθρωπος θα μενει για παντα εδω !
Αλλά οτι οταν το αποφασιζει θα αποχωρει μαζι με το σωμα του το απολυτα υγιες πλεον για οπου επιελεγει !
Το πως ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο ( η θεραπεια του Θανατου ), την απαντηση την δινει η επιστημη, που διαπιστωνει μεν οτι ο Θανατος βρισκεται γραμμενος σαν πληροφορια στα κυτταρα του ανθρωπου, αλλά δεν εχει ανακαλυψει τον τροπο να τον θεραπευει γενετικα.
Το Reiki με τις ενεργειακες τεχνικες που μπορει να αναπτυξει, θεωρω οτι ειναι σε θεση να λυσει οριστικα το προβλημα του Θανατου, αλλιως δεν εχει νοημα υπαρξης ως απλο εναλλακτικο συστημα θεραπειας οπως τα δεκαδες αλλα που υπαρχουν και υποσχονται θαυματα τα οποια και δεν μπορουν φυσικα να πραγματοποιησουν !
Τζιλντάκι μήπως έμεινε κρασάκι??
:roll: :roll:
:roll: :roll:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

http://www.youtube.com/watch?v=9WovGZhSu98

http://www.youtube.com/watch?v=AXcyTfQypC8

http://www.youtube.com/watch?v=9WovGZhSu98

Αυτά που έγραψες ταιριάζουν με το νέο μου εικονιδιάκι... κοίταααααααSkapaneas έγραψε:fab1612 και σε αυτο το σημαντικοτατο ζητημα κατα τη γνωμη μου παλι δινει απαντηση το Reiki μια και ο κεντρικος φυσικος του σκοπος ειναι η θεραπεια.Μιλάς για τον φόβο έτσι αόριστα
Ο φόβος για τι πράγμα? Ξέρεις για ποιο λόγο δημιουργήθηκαν οι θρησκείες και μετά οι φιλοσοφίες και μετά τα διάφορα new age συστήματα? Ο άνθρωπος προσπαθεί να έχει συνέχεια μέσα στο χρόνο, προσπαθεί να αποφύγει το θάνατο, την εξαφάνιση, την διάλυση.
Ο Θανατος θεωρω οτι ειναι η μεγαλυτερη ασθενεια της ανθρωποτητας και οτι ο ανθρωπος δια μεσου των αιωνων παλευει για να τον αντιμετωπισει.
Ο θανατος λοιπον αποτελει τον κορυφαιο "αντιπαλο" του Reiki με την εννοια οτι θα πρεπει τελικα να θεραπευτει και αυτος οριστικα απο τους θεραπευτες Reiki.
Αλλιως δεν υπαρχει κανεις απολυτως λογος να θεραπευεις το σωμα για να το παραδωσεις στο Θανατο υγιες !
Αυτο βεβαιως δεν σημαινει οτι ο ανθρωπος θα μενει για παντα εδω !
Αλλά οτι οταν το αποφασιζει θα αποχωρει μαζι με το σωμα του το απολυτα υγιες πλεον για οπου επιελεγει !
Το πως ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο ( η θεραπεια του Θανατου ), την απαντηση την δινει η επιστημη, που διαπιστωνει μεν οτι ο Θανατος βρισκεται γραμμενος σαν πληροφορια στα κυτταρα του ανθρωπου, αλλά δεν εχει ανακαλυψει τον τροπο να τον θεραπευει γενετικα.
Το Reiki με τις ενεργειακες τεχνικες που μπορει να αναπτυξει, θεωρω οτι ειναι σε θεση να λυσει οριστικα το προβλημα του Θανατου, αλλιως δεν εχει νοημα υπαρξης ως απλο εναλλακτικο συστημα θεραπειας οπως τα δεκαδες αλλα που υπαρχουν και υποσχονται θαυματα τα οποια και δεν μπορουν φυσικα να πραγματοποιησουν !

άσε βρε Ηλία μου τις παραθέσεις και κοίτα να σερβίρεις γρήγορα την τούρτα
Η Ντάννυ φεύγει αύριο και δεν θα προλάβει ούτε μπουκιά
Ο άλλος έχει μπει και τα τρώει όλα μόνος του!!! :lol: :lol: :lol:
Η Ντάννυ φεύγει αύριο και δεν θα προλάβει ούτε μπουκιά
Ο άλλος έχει μπει και τα τρώει όλα μόνος του!!! :lol: :lol: :lol:

άρα σημαίνει ότι διαβάζει...δεν γράφει μόνο!!!
Σκαπανέα ξέρεις τι θα πει ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ?????
ξέρεις τι θα πει ΣΥΓΓΝΩΜΗ????
άντε βρε Ηλία, φέρε την τούρτα....
μην φύγει το παλλικάρι μας χωρίς γλυκό!!!
διάβασε το τόπικ...
άρα σημαίνει ότι διαβάζει...δεν γράφει μόνο!!!
Σκαπανέα ξέρεις τι θα πει ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ?????
ξέρεις τι θα πει ΣΥΓΓΝΩΜΗ????
άντε βρε Ηλία, φέρε την τούρτα....
μην φύγει το παλλικάρι μας χωρίς γλυκό!!!