ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
ΑΧΙΑ μου αυτοί οι μικροί σου ίσως είναι καλύτεροι... Δεν έχουν ακόμα υποστεί την κοινωνική χειραγώγηση και είναι πολύ ανοιχτοί!!!AXIA έγραψε:΄Ελενα κοπέλα μου , οι δικοί μου σου πέφτουν μικροί ,
αλλά ,απ΄ότι βλέπω εσύ δεν έχεις ανάγκη , με ένα σου νεύμα ,
θα σε ακολουθήσει πλήθος !!!!!
:lol: :lol: :lol:
΄Εχεις ήδη και την πρώτη προσφορά από τον αγαπητό Γιάννη!!!!!!
Εξάλλου τα πάω πολύ καλά με τα μωρά!!
Γιαννάκη μην παρεξηγηθείς... Μαζί θα κάνουμε γυμναστική!
Τι να πω εγώ έχω τελείως αντίθετη αίσθηση για τη μέρα.
Αφού δεν μπορώ να ξεκολλήσω από δω. Δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτε.
Διαβάζω και ξανά διαβάζω τι γράφετε. Ψάχνω να δω ποιος από σας είναι εδώ και γενικά έχω μια μουντάδα.
Βάσω μου μήπως όλο αυτό είναι από τις θεραπείες που στέλνω?
Παρόλο που κάνω και σε μένα νομίζω ότι έχω πάρει τα συναισθήματα της κυρίας Μουτεσίδου.
Λες να είναι αυτό ή να το θεωρήσω τυχαίο?
Διαβάζω και ξανά διαβάζω τι γράφετε. Ψάχνω να δω ποιος από σας είναι εδώ και γενικά έχω μια μουντάδα.
Παρόλο που κάνω και σε μένα νομίζω ότι έχω πάρει τα συναισθήματα της κυρίας Μουτεσίδου.
- galazia_sfaira
Μήπως πρέπει να διατηρήσεις περισσότερη ουδετερότητα;; :roll:zefira έγραψε:Παρόλο που κάνω και σε μένα νομίζω ότι έχω πάρει τα συναισθήματα της κυρίας Μουτεσίδου.
Σκέφτεσαι, συμπονάς και ταυτίζεσαι, δημιουργώντας δεσμούς ενέργειας ;;
Έχε εμπιστοσύνη στο ανώτερο καλό... και ότι είναι θα γίνει...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
- galazia_sfaira
zefira έγραψε:Τι να πω εγώ έχω τελείως αντίθετη αίσθηση για τη μέρα.
Zefiroula μου γλυκιά!
Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη νομίζω οτι ψάχνεις εναγωνίως να βρεις έναν λόγο για το πως αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή...
Ισως θα έπρεπε να χαλαρώσεις λίγο και να μην πιέζεις τον εαυτό σου τόσο πολύ... Ακόμα και μέσα σε αυτή τη μικρή λύπη που αισθάνεσαι, θα βρεις όμορφα συναισθήματα αν σταματίσεις να πιέζεις. Το ίδιο ακριβώς μου είχε συμβεί πριν 3 ημέρες. Οταν σταμάτησα να ψάχνω την αιτία, σταμάτησε και αυτή η αίσθηση...
Θα σου πρότεινα να πάς μια βόλτα στην παραλία και να γειωθείς στην άκρη της θάλασας...
Η σκέψη μου μαζί σου ...
Zefiraki, τώρα το είδα
Ναι, νιώθω ότι έχεις εμπλακεί συναισθηματικά με κάποιον από τους ανθρώπους που κάνεις θεραπεία...
Δεν ξέρω ποιός είναι...αλλά σίγουρα είναι κάποιος που πέρα από το "συμπάσχω", σου έχει αναταράξει κάποιο βαθύτερο δικό σου συναίσθημα...
όταν θα κάνεις συνεδρία, έλα σε ευθυγράμμιση και άσε την ενέργεια να ρέει μόνο από τα χέρια, και όχι από την καρδιά...
Προσπάθησέ το!
Ναι, νιώθω ότι έχεις εμπλακεί συναισθηματικά με κάποιον από τους ανθρώπους που κάνεις θεραπεία...
Δεν ξέρω ποιός είναι...αλλά σίγουρα είναι κάποιος που πέρα από το "συμπάσχω", σου έχει αναταράξει κάποιο βαθύτερο δικό σου συναίσθημα...
όταν θα κάνεις συνεδρία, έλα σε ευθυγράμμιση και άσε την ενέργεια να ρέει μόνο από τα χέρια, και όχι από την καρδιά...
Προσπάθησέ το!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

(Με απλά λόγια , παρακαλώ !!) :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Δεν ξέρω, νομίζω ότι ουδετερότητα έχω. Η γυναίκα αυτή είναι η μαμά μιας φίλης μου, την οποία δεν την ξέρω.Μήπως πρέπει να διατηρήσεις περισσότερη ουδετερότητα;; Rolling Eyes
Σκέφτεσαι, συμπονάς και ταυτίζεσαι, δημιουργώντας δεσμούς ενέργειας ;;
Έχε εμπιστοσύνη στο ανώτερο καλό... και ότι είναι θα γίνει... Wink
Ίσως να κουβαλάω τον πόνο της φίλης μου αντανακλαστικά.
Ενώ προσπαθώ να μην ταυτιστώ.
Αμάν βρε Καλλιώπη !!!galazia_sfaira έγραψε:Καλώς την καλως την ή να πω καλως τον καλως τον!!!!!!!!!
Τι θα μας θυμισεις αυτην την φορα άρραγε καλε μου!
Τον τρόμαξες τον άνθρωπο !!! :evil:
Εννοείς όταν στέλνω στην γυναίκα θεραπεία ή όταν κάνω σε μένα.Vaso έγραψε: όταν θα κάνεις συνεδρία, έλα σε ευθυγράμμιση και άσε την ενέργεια να ρέει μόνο από τα χέρια, και όχι από την καρδιά...
Προσπάθησέ το!
Η αλήθεια είναι ότι εχθές το βράδι που τις έστειλα, για πρώτη φορά έβαλα το χέρι μου στο τσάκρα της καρδιάς, ενώ πάντα τα χέρια μου τα έχω στο ηλιακό πλέγμα.
Λες να έχει διαφορά?