Συντονιστής: Vasoula
ενώ αν ήσασταν ακόμα μαζί και τρωγόσαστε, θα ήταν όλα αλήθεια?Δεν κάθομαι πάνω από το πηγαδι Βασούλα μου, στεναχωριέμαι για τη λήξη μιας σχέσης....στεναχωριέμαι για την απουσία ενός ανθρώπου που ειχα στη ζωή μου... Και κυρίως στεναχωριέμαι, γιατί εν κατακλείδι, συνειδητοποιώ ότι ήταν όλα ψέμματα.....
Αν ήταν όλοι οι άνθρωποι να γνωρίζουν την εσωτερική αλήθεια, θα ήταν και διαφορετικός ο κόσμος μας...Την εμπειρία όμως μην την απομειώνεις επειδή δεν ήταν έτσι όπως ήθελες...Για εκείνη την στιγμή που συνέβαινε ήταν η δική σας αλήθεια...'Εχω ακούσει (και εδώ μέσα μπορείς να το βρεις στα παλιά ποστ) πάρα πολλά "σ' αγαπώ" γιατί εκείνη την στιγμή που το έλεγαν οι άνθρωποι, το ένιωθαν κιόλας...Την επόμενη στιγμή δεν το ένιωθαν, γιατί κάτι τους ξίνισε σε εμένα...Έτσι είναι οι σχέσεις...Παρ' όλα αυτά δεν το θεώρησα (και ούτε ήταν) ψεύτικο την ώρα που μου το έλεγαν...Το ένιωθα...
eirini έγραψε:Vaso έγραψε:
Στο λέω, γιατί σε κάποια ενότητα εξέφρασες αυτήν την αγωνία "μα τίποτα δεν είναι αληθινό σε συναισθήματα?" Τώρα έχεις απάντηση, από εσένα την ίδια...
Βασούλα αλήθεια το ξέρω αυτό που λες, το πιστεύω ακράδαντα..... αυτή τη στιγμή όμως που είμαι μέσα στο συναίσθημα (για διαφορους προσωπικους λογους), ένα μέρος μου κλοτσάει.... ή προφανώς δε θέλει να το πιστέψει.... μα τίποτα?????
Δεν ξέρω αν έγραψα κάτι άλλο που να σου εδειξε ότι κάτι δεν κατάλαβα...ήμουν λίγο φορτισμένη χθες, αλλά λειτουργεί θεωρώ η λογική μου...Vaso έγραψε:τίποτα, μωράκι...
Vaso έγραψε:Ότι νιώθεις σαν αλήθεια, θα το νιώθεις μέχρι μόνη σου να βρεις την πλάνη σου...Εγώ απλά σου δείχνω που να πας για να την βρεις...
Αυτό ακριβώς ρε Μπεττούλα! Έτσι ακριβώς αντιμετωπίζω τα περισσότερα πράγματα εδώ μέσα (για να μην πω όλα)Μπεττυ έγραψε:το ελεγες και νοητικα δεν με ειχε σοκαρει..
Μπέττυ έγραψε:μονο εγωισμος υπαρχει απο πισω που οσο καλυπτονται οι αναγκες του παραμυθιαζει τον εαυτο του.. οταν οι αναγκες και τα συμφεροντα απειληθουν παρουσιαζεται και η ευκαιρια να δεις την αληθεια και ας ποναει..