2oς Βαθμος
Συντονιστής: Vasoula
2 ημέρες από τις 10 έως τις 6!!!
στάνταρτ? στις ώρες?
γιατί υπάρχει στάνταρτ στην διδασκαλία?
ω Zefira μου!!!!
στάνταρτ? στις ώρες?
γιατί υπάρχει στάνταρτ στην διδασκαλία?
ω Zefira μου!!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

έχεις δίκιο κοριτσάκι μου!
Να προστατευθείς...
όμως...
όχι από τις ώρες τις διδασκαλίας μόνο, αλλά και από την ποιότητα αυτής...
γι' αυτό θα λέω και θα φωνάζω...
Συναντηθείτε με όποιον θέλει να σας "διδάξει" έστω και έναν μικρό σπόρο...Αυτόν θα τοποθετήσει στην ψυχή σας, είτε το πάρετε είδηση, είτε όχι!
Νιώστε την αγνότητα, γιατί τίποτα άλλο δεν κάνει το ρέικι αυθεντικό...
Τα διπλώματα και οι γενεαλογίες, καθώς και οι ώρες ή η διάρκεια του σεμιναρίου, υπάρχουν για να σας δεσμεύουν σε εξωτερικές αξίες, που μερικοί εκπαιδευτές του ρέικι δεν κατάφεραν να βρουν στον Εαυτό τους...
Ο λόγος της αγάπης και της αυθεντικότητας ενυπάρχει μέσα σας...Χρειάζεστε μόνο μια "αγκαλιά" για να τον θυμηθείτε...
Με αυτήν να αξιολογείτε και την "διδασκαλία"...
όχι μόνο του ρέικι, αλλά και οποιου άλλου "ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ" σας προσφέρεται...

Να προστατευθείς...
όμως...
όχι από τις ώρες τις διδασκαλίας μόνο, αλλά και από την ποιότητα αυτής...
γι' αυτό θα λέω και θα φωνάζω...
Συναντηθείτε με όποιον θέλει να σας "διδάξει" έστω και έναν μικρό σπόρο...Αυτόν θα τοποθετήσει στην ψυχή σας, είτε το πάρετε είδηση, είτε όχι!
Νιώστε την αγνότητα, γιατί τίποτα άλλο δεν κάνει το ρέικι αυθεντικό...
Τα διπλώματα και οι γενεαλογίες, καθώς και οι ώρες ή η διάρκεια του σεμιναρίου, υπάρχουν για να σας δεσμεύουν σε εξωτερικές αξίες, που μερικοί εκπαιδευτές του ρέικι δεν κατάφεραν να βρουν στον Εαυτό τους...
Ο λόγος της αγάπης και της αυθεντικότητας ενυπάρχει μέσα σας...Χρειάζεστε μόνο μια "αγκαλιά" για να τον θυμηθείτε...
Με αυτήν να αξιολογείτε και την "διδασκαλία"...

όχι μόνο του ρέικι, αλλά και οποιου άλλου "ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ" σας προσφέρεται...

Έκανα reiki σε μια κυρία, την ώρα που βρισκόμουν στην 3η θέση στο κεφάλι, το δωμάτιο γέμισε με φως και παρουσιάστηκε ο Δάσκαλος Ουσούι. Με χαιρέτισε με ένα αργό σκύψιμο του κεφαλιού του, αντανακλαστικά έκανα και εγώ το ίδιο. Το χαμόγελο μου είχε φτάσει στα αφτιά μου. Μου χαμογελούσε κι εκείνος. Γεμάτος με φως γύρω του και με μια αγαλλίαση στο υπέροχο πρόσωπό του.
Τον ευχαρίστησα που ήρθε και έμεινε μαζί μου μέχρι το τέλος της συνεδρίας.
Έκανα reiki σε μια κυρία, την ώρα που βρισκόμουν στην 3η θέση στο κεφάλι, το δωμάτιο γέμισε με φως και παρουσιάστηκε ο Δάσκαλος Ουσούι. Με χαιρέτισε με ένα αργό σκύψιμο του κεφαλιού του, αντανακλαστικά έκανα και εγώ το ίδιο. Το χαμόγελο μου είχε φτάσει στα αφτιά μου. Μου χαμογελούσε κι εκείνος. Γεμάτος με φως γύρω του και με μια αγαλλίαση στο υπέροχο πρόσωπό του.
:lol: :lol: :lol:zefira έγραψε:Θέλω να σας πω μια μοναδική μου εμπειρία, η οποία έλαβε χώρα προχθές .
Τι υπέροχη επιβεβαίωση και μοναδική βοήθεια!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Kαλά μου κορίτσια, πείτε μου σας παρακαλώ κάτι...τον τελευταίο καιρό έχω την αίσθηση πως κάνω ρέικι και δεν έχω τα αποτελέσματα που περιμένω....Σωματικά είμαι σε μαύρο χάλι και το ρέικι δεν με βοηθαει, ή νομίζω ότι δεν με βοηθάει...Δώστε μου λίγο τα φώτα σας σας παρακαλώ.Αναρωτιέμαι μήπως κάτι μου έμαθαν λάθος ή εγώ κάνω σε κάτι λάθος.
ω Gilda, μην μπαίνεις σ' αυτό το "τρυπάκι"...
τίποτα δεν κάνεις λάθος, ακόμα κι αν προς στιγμή δεν αισθάνεσαι ευεργετικά την ενέργεια, μην σταματάς!
Δεν υπάρχει λάθος στο ρέικι, υπάρχει έλλειψη εργασίας προς τα μέσα. γιατί βλέπεις αυτό δεν ανήκει στην διδασκαλία του ρέικι...
Επιμελώς αποκρύφτηκε, για να γίνει πιο εύκολο και πιο μαγικό για τους δυτικούς...
΄Ομως δεν είναι μαγεία, είναι το πνευματικό φως που ανοίγει ρωγμές στον τοίχο που έχουμε χτίσει...Υπομονή και επιμονή χρειάζεται...
Και εργασία προς τα μέσα πάντα!
Ενέργειακα είσαι αδύναμη νομίζεις, γιατί ορισμένα συναισθήματα δεν μπορούν να επιτρέψουν στην ενέργεια να μπει σε βάθος!!!
Την δύναμη δεν την φέρνει μαγικά το ρέικι...Εργαζόμαστε για να την αποκτήσουμε και να απαλλαγούμε από την α-σθένεια!!!!
Το ρέικι σε στηρίζει και φέρνει εκείνη την ηρεμία στον νου, ώστε να μπορέσει να επεξεργαστεί και την συναισθηματική του δυσκολία με αγάπη...
Κάνε πολύ στο ηλιακό και στο 2ο κέντρο!!! Συγχρόνως!!!!
τίποτα δεν κάνεις λάθος, ακόμα κι αν προς στιγμή δεν αισθάνεσαι ευεργετικά την ενέργεια, μην σταματάς!
Δεν υπάρχει λάθος στο ρέικι, υπάρχει έλλειψη εργασίας προς τα μέσα. γιατί βλέπεις αυτό δεν ανήκει στην διδασκαλία του ρέικι...
Επιμελώς αποκρύφτηκε, για να γίνει πιο εύκολο και πιο μαγικό για τους δυτικούς...
΄Ομως δεν είναι μαγεία, είναι το πνευματικό φως που ανοίγει ρωγμές στον τοίχο που έχουμε χτίσει...Υπομονή και επιμονή χρειάζεται...
Και εργασία προς τα μέσα πάντα!
Ενέργειακα είσαι αδύναμη νομίζεις, γιατί ορισμένα συναισθήματα δεν μπορούν να επιτρέψουν στην ενέργεια να μπει σε βάθος!!!
Την δύναμη δεν την φέρνει μαγικά το ρέικι...Εργαζόμαστε για να την αποκτήσουμε και να απαλλαγούμε από την α-σθένεια!!!!
Το ρέικι σε στηρίζει και φέρνει εκείνη την ηρεμία στον νου, ώστε να μπορέσει να επεξεργαστεί και την συναισθηματική του δυσκολία με αγάπη...
Κάνε πολύ στο ηλιακό και στο 2ο κέντρο!!! Συγχρόνως!!!!

Κάτι δεν κάνω καλά με τη δουλειά μέσα μου...ψάχνω, αναγνωρίζω αλλά αυτό που πάντα λέτε "ριξε φώς" πως να το κάνω?εννοεις ότι βρίσκω τα σκουπίδια μου, τα αποδέχομαι και μετά τα πετάω? Και τους φόβους μου τους αναγνώρισα, και την αυστηρή μου κριση για τους άλλους κατάλαβα ότι ίσως μια -ας πούμε ζήλεια- την γέννησε.....κατάλαβαίνω τις προβολές μου,, τους καθρέφτες μου στους ανθρώπους γύρω μου....το ηλιακό μου πλέγμα όμως μ΄έχει ρημάξει τον τελευταίο καιρό...εκεί έχω συνέχεια τους πόνους....και μεταφέρονται στο λαιμό! Τι προτείνεις?
Κάτι δεν κάνω καλά με τη δουλειά μέσα μου...ψάχνω, αναγνωρίζω αλλά αυτό που πάντα λέτε "ριξε φώς" πως να το κάνω?εννοεις ότι βρίσκω τα σκουπίδια μου, τα αποδέχομαι και μετά τα πετάω? Και τους φόβους μου τους αναγνώρισα, και την αυστηρή μου κριση για τους άλλους κατάλαβα ότι ίσως μια -ας πούμε ζήλεια- την γέννησε.....κατάλαβαίνω τις προβολές μου,, τους καθρέφτες μου στους ανθρώπους γύρω μου....το ηλιακό μου πλέγμα όμως μ΄έχει ρημάξει τον τελευταίο καιρό...εκεί έχω συνέχεια τους πόνους....και μεταφέρονται στο λαιμό! Τι προτείνεις?
αν διαβάσεις στην θεραπεία, τα κέντρα που δουλεύονται πολύ στην αρχή είναι το ηλιακό και ο λαιμός, που χτυπάει από το 2ο!!!!!!!
Σχέσεις με τους άλλους και σεξουαλικότητα!!!!!!!!
πρότυπα ηθικής και τι άλλο κρύβεται εκεί μέσα, ούτε που μπορώ να σκεφτώ!!!!!
κάνε σ' αυτά τα δύο αρχικά...Ο λαιμός θα ισορροπήσει!!
το φως που χρειάζεται να ρίξεις είναι μόνο η επίγνωση του συναισθηματικού "βάρους"...
Η κατανόηση της ενέργειας που έχει μείνει "συμπαγής" εκεί!!!
Κάνε την να κινηθεί!!! Να αραιώσει...
άσε το ρέικι να κυλήσει από τα χέρια σου, νιώσε το, το σώμα μας είναι ζωντανό, ανταποκρίνεται στο "χάδι"...
Μόνο του θα σε οδηγήσει στην θεραπεία του...
Μπορείς να οραματιστείς την ενέργεια? Οι αντιστάσεις είναι και η συμπύκνωση των προβλημάτων...Ασε τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει, τι σου λέει η ψυχή σου την ώρα που κάνεις ρέικι...
Δράσε μωρέ, για την ελευθερία της!!! Και την δική σου επίσης!!!
Σχέσεις με τους άλλους και σεξουαλικότητα!!!!!!!!
πρότυπα ηθικής και τι άλλο κρύβεται εκεί μέσα, ούτε που μπορώ να σκεφτώ!!!!!
κάνε σ' αυτά τα δύο αρχικά...Ο λαιμός θα ισορροπήσει!!
το φως που χρειάζεται να ρίξεις είναι μόνο η επίγνωση του συναισθηματικού "βάρους"...
Η κατανόηση της ενέργειας που έχει μείνει "συμπαγής" εκεί!!!
Κάνε την να κινηθεί!!! Να αραιώσει...
άσε το ρέικι να κυλήσει από τα χέρια σου, νιώσε το, το σώμα μας είναι ζωντανό, ανταποκρίνεται στο "χάδι"...
Μόνο του θα σε οδηγήσει στην θεραπεία του...
Μπορείς να οραματιστείς την ενέργεια? Οι αντιστάσεις είναι και η συμπύκνωση των προβλημάτων...Ασε τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει, τι σου λέει η ψυχή σου την ώρα που κάνεις ρέικι...
Δράσε μωρέ, για την ελευθερία της!!! Και την δική σου επίσης!!!

Μην ξεχνάς ότι για να μαζέψεις όλο αυτό το "συμπυκνωμένο" συναίσθημα χρειάστηκες κάποια χρόνια...
Μην θέλεις μέσα σε λίγες "στιγμές" όλα να ισορροπήσουν...
κουράγιο, θάρρος και αφοσίωση!!!
θα δεις...
και όχι δεν είμαι μάγος...Αλλά δεν ξεχνώ την διαδρομή μου κορίτσι μου ποτέ!!! Αλλιώς δεν θα είχε και νόημα το "ταξίδι" μου!!!
θέλει υπομονή...
Μην ξεχνάς ότι για να μαζέψεις όλο αυτό το "συμπυκνωμένο" συναίσθημα χρειάστηκες κάποια χρόνια...
Μην θέλεις μέσα σε λίγες "στιγμές" όλα να ισορροπήσουν...
κουράγιο, θάρρος και αφοσίωση!!!
θα δεις...
και όχι δεν είμαι μάγος...Αλλά δεν ξεχνώ την διαδρομή μου κορίτσι μου ποτέ!!! Αλλιώς δεν θα είχε και νόημα το "ταξίδι" μου!!!

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog