ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

ασε τις δωροδοκίες καλε,αφου σου είπε το παιδι δεν εχει κοκκινες σήμερα,μπα σ εκαλο σου!!!!!!! :lol: :lol:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι καλαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όχι μωρέ δεν είναι δωροδοκία!!!

του αρέσουν, το ξερω πια, μετά από τόσα χρόνια που πάω στην Σύρο...

:D :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Vaso έγραψε:
σου 'φερα λουκουμάκια...

και χαλβαδόπιτες!! :lol: :lol:
galazia_sfaira έγραψε:ασε τις δωροδοκίες καλε,αφου σου είπε το παιδι δεν εχει κοκκινες σήμερα,μπα σ εκαλο σου!!!!!!! :lol: :lol:

ουτε εγω εχω κοκκινες...

καμια χαλβαδοπιτα δεν παιζει? :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι, ναι Γιαννάκη παίζει...

να έρθεις να πάρεις...και λουκουμάκια επίσης!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rainmaker

’ντε καληνύχτα παιδάκιααααααα πάω διακοπεεεεεεεεςςςςςς
τα λέμε σε μια βδομάδα!!!

φιλάκιαααααααααααααααααααααααααααα
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Καλά να περασετεεεεεεεε !!!!!! :lol:

Καληνύχτα ααααα !!!!! :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ηλία Κατερινάκι, να περάσετε ποοοοοοολύ καλά!!!

Εσείς θα έρθετε κι εγώ θα φευγω... :D :D :D

οπότε θα τα πούμε στις 2 Σεπτεμβρίου ε?

φιλάκιααααααααααααα!!!

καληνύχτα!!! :D :D :D

Εικόνα

Kαλημέραααα!!!
Πως καταλήγουν οι καλημέρες να γίνονται θέμα , είναι κάτι που δεν το καταλαβαίνω....αλλά μ΄αρέσει πολύ επειδή αποπνέει ενα αέρα δροσερό και ελεύθερο.
Κάποιος φίλος είπε ότι δεν αναγνωρίζει σαν σημαντικό μέσον επικοινωνίας το διαδίκτυο..
΄Ισως και να έχει δίκιο...
Για μενα δεν εχει καθόλου δίκιο.
Ισως είναι περιοριστικό η παραπλανητικό σαν μεσο, αλλά όχι ασήμαντο. Αντίθετα είναι ενας ωραίος τρόπος εξάσκησης μερικών ιδιοτήτων που μας χρειάζονται.
Εκτός αυτού είναι ενας τρόπος επαφής και σύνδεσης με ανθρώπους που αλλιως δεν θα μπορούσαμε να βρούμε.
Εργασία δε, επάνω στον εαυτό , χωρίς την αλληλεπίδραση δεν νοείται, τουλάγχιστον για τα δικά μου δεδομένα.
Χρειάζονται όλα αυτά που παρατηρούμε μεσα απο τις σχέσεις μας για να εχουμε ΄κίνητρα προς παρατήρηση και ανάλυση.

Γι αυτό και νομίζω οτι η ομάδα είναι πάντα χρήσιμη και απαραίτητη , κυρίως για τα παραπάνω που προυποθέτουν σχέσεις μεταξύ των μελών, παρα για την ενέργεια......τελικά αυτό είναι το λιγώτερο που μας παρέχει....
Γενικά θέλω να εξερευνήσω περισσότερο την Γερμανία!
Είμαι σαν στο σπίτι μου εκεί...
Εγω όσο ταξιδεύω , τόσο πιο πολύ πείθομαι οτι η Ελλαδα δεν είναι μόνο το σπίτι μου αλλά και ο ωραιότερος προορισμός..

Και ιδίως τα χριστούγεννα......θα έλεγα οτι η Βασιλίσσης Σοφίας και το Σύνταγμα υπερτερουν απο κάθε τι που εχω δεί σε Ευρωπαική πρωτευουσα και δεν είναι λίγες...εκτός του πολικού κρύου, των αγέλαστων ανθρώπων , των κλειστών μαγαζιών τις παραμονές...του γκρίζου ουρανού...κλπ...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Kαλημέρα απο την εργασία μου...... :twisted:
Και ήθελα και δεν ηθελα να έρθω....ουφ.
Αντε καλημερες όμορφες Αυγουστιάτικες! :D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Η αλήθεια είναι αετε, ότι η συζήτηση είναι μεγάλη και δεν μπορεί να γίνει εύκολα από εδώ για πολλούς λόγους, αλλά έτσι με δυο λόγια να σου πω τη γνώμη μου....Και για τις δύο περιπτώσεις δεν μπορώ να είμαι απόλυτη. υπάρχουν "καθαροί" σύλλογοι όπως επίσης και "σκοτεινές" ομάδες και το αντίθετο. Δεν θυμάμαι όπως -παρά σε σπάνιες περιπτώσεις- σε κάθε μορφής οργανωμένες ομάδες -συλλόγους, οργανώσεις, εταιρείες, κόμματα κλπ- ότι βρώμικο γίνεται να βγαίνει στη φόρα...και αν βγεί κανείς δεν τιμωρείται...όλα με κάποιο τρόπο μπαλώνονται. Δεν τα ισοπεδώνω όλα, προς θεού....ούτε ήθελα να εμβαθύνω ιδιαίτερα στο θέμα κάνοντας αυτή την αναφορά το πρωί...δεν βγαίνει τίποτα....Όλα έχουν να κάνουν με την εντιμότητα, την καθαρότητα και την πρόθεση αυτών που αποτελούν την κάθε "ομάδα" και κατά πόσο στην πορεία την δική τους και της κάθε ομάδας διατηρούν αυτά τα χαρακτηριστικά....

Τζίλντα, αναφέρομαι στις ομάδες εσωτερισμού μόνο....δεν μιλάω για επιχειρήσεις , κόμματα κλπ που εκεί συμφωνώ με όσα λες.
Δεν ξέρω αν υπάρχει αντίρρηση συζήτησης περί αυτών αφου οταν άνοιξα ενα τέτοιο θέμα δεν υπήρξε αντίδραση.

Τι εννοω όμως οταν λέω οτι ''φαίνονται '' η ΄'' βγαίνουν στη φόρα''.
Κατα την γνώμη μου ο στόχος είναι η εσωτερική ολοκλήρωση. Δλδ αυτός είναι ο δικός μου. Δεν με απασχολεί το παράξενο, το περίεργο και η μαγεία σαν τεχνική. Η ψυχανάλυση και η σχέση μας με το σύμπαν και την ενέργεια είναι που θεωρώ σημαντικά , καθώς και το πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτά οταν τα γνωρίζουμε.

Με βάση αυτα, θεωρώ οτι η ηγεσία μιας ομάδας καθώς και τα μέλη της πρέπει να εχουν επαφή περισσότερο απο μια ακαδημαική σχολή και να εργάζονται μαζί για αυτό το σκοπό. Οχι να ειναι όλη την ωρα μαζί , ουτε να συγκατοικούν αλλά να μην είναι απρόσωποι και ασχετοι μεταξύ τους.
Αυτό γιατί η αλληλεπίδραση στην οποία αναφέρθηκα γίνεται μόνο ετσι και οχι αν ενας μιλάει και οι άλλοι επεξεργάζονται μόνοι τα δεδομένα όπως γίνεται στο σχολείο.
Αρα , προυποθέτει γνωριμία με όλα τα πέριξ...που κάποιες φορές είναι δυσάρεστα αλλά εποικοδομητικά.
Οταν λοιπόν μια οργάνωση είναι φανερή , εχει καταστατικό, ξέρεις που θα την βρεις και ποιός είναι υπεύθυνος πάντα κάτι ρέει η διαρέει πρός τα εξω ....και αργά η γρήγορα καταλλήγουμε σε συμπαράσματα για το ύφος της και το αν μας κάνει.
Αν είναι ανύπαρκτη η πολύ κλειστή, τότε καλύπτεται απο ενα μυστήριο που για μένα είναι το λιγώτερο ενοχλητικό...

Αν εχεις κατι σωστό και όμορφο να πείς γιατί αυτό να μην είναι εμφανές?

Να διευκρινίσω οτι δεν λέω οτι οι διδασκαλία και οι πρακτικές ενός συστήματος θα πρέπει να ανακοινωθούν [ αν και σε λίγο όλα πιθανά] απο τη τηλεόραση.....αλλά να μπορεί κανείς να ''γνωρίζει'' ΄......και για να γνωρίσεις..ο μόνος τρόπος είναι η προσωπική επαφή....
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι αετούλι, έτσι είναι...

Για μένα ήταν (και είναι) σημαντικό, να ερευνήσω την διαδρομή μου, εγώ προσωπικά με αμέριστη ευθύνη του κάθε μου βήματος.

Η μεγαλύτερη παραπλάνηση στο ρέικι συνέβη λόγω μιας μυστικοπάθειας, που μπορεί τότε που εκδηλώθηκε να είχε νόημα, αλλά σήμερα, που το ρέικι απλώνεται σαν κύμα εξέλιξης σε όλη την ανθρωπότητα, χρειάζεται και η σωστή πληροφόρηση για την εσωτερική του αξία...

Με αυτό το "όραμα" κατά νου, συμμετείχα σε μια ευρύτερη ομάδα και την στηρίζω με όλη μου την αγνότητα και την αγάπη.

Αν "αποτύχει" δεν θα με στενοχωρήσει, γιατί δεν φεύγει ποτέ από τον νου μου, ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά "οράματα" και διαφορετικές διαδρομές...Κύριος σκοπός είναι η εσωτερική μας ανάπτυξη μέσα από την αλληλοεπίδραση, γιατί μόνοι μας δεν πάμε πουθενά...

Δεν με νοιάζει αν κάποιος δεν έχει ρέικι και προχωράει με άλλα "όπλα" στην διαδρομή του...

Με ενδιαφέρει όμως, όποιος έχει ρέικι, να αναγνωρισει το "όπλο" του και να το χρησιμοποιήσει για όφελος της διαδρομής του...
Και αυτό μόνο μέσα από την ευρύτερη πληροφόρηση μπορεί να το αξιολογήσει κανείς...

Αυτό είναι το "όραμά" μου και ο σκοπός αυτού του φόρουμ!
Και είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους σας, που συντελείτε στο εδώ και τωρα στην συνολική του ανθρώπινη αξία... :cry:

Γιατί είναι ολοφάνερο ότι το ρέικι δεν είναι σκοπός! Η αγάπη όμως είναι!!! Και αυτήν την εισπράττω καθημερινά...

Καλημέρα, δεν είπα...ευτυχώς δεν έχει κόκκινες σήμερα... :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!! :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Αν εχεις κατι σωστό και όμορφο να πείς γιατί αυτό να μην είναι εμφανές;
Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό!!!
Ξέρεις πολλούς που πιστεύουν ότι εχουν να πουν κάτι λάθος και άσχημο;;; :roll:

Είναι εύκολο να δω τη καμπούρα μου;;

Μέχρι και το Σκαπανέα τον έχει πνίξει τ΄αδικο. :wink:

ΑΑΑΑααα! Και καλημέρα!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους.

Για κάποιους οι διακοπές τελείωσαν :cry: :cry: :cry:
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”