Συντονιστής: Vasoula
Ναι Βασούλα μου, αυτό θα προσπαθήσω να το κάνω στην καθημερινότητα μου... Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Βάσω έγραψε:Το θέμα δεν είναι πως θα καθίσεις ή πως θα αναπνεύσεις, αλλά πως θα καταφέρεις να πειθαρχήσεις τον νου σου να μην "μιλά"...Βάσω έγραψε:Αν παρατηρήσεις τον Εαυτό σου μέσα στην ημέρα, σπάνια θα τσακώσεις τον νου σου "άδειο" και συγκεντρωμένο στο τώρα σου.
Οι σκέψεις πάντα αφορούν το παρελθόν ή το μέλλον...Όταν καταφέρεις να μείνεις συγκεντρωμένος στο τώρα, τότε θα είσαι πολύ πιο συνειδητός στον Εαυτό σου και πολύ πιο αφοσιωμένος σ' αυτό που κάνεις...
Βασούλα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου! Αυτές οι σκέψεις, τα σενάρια και οι έλεγχοι είναι όλη μου η ζωή μέχρι τώρα! Πρέπει όμως να φροντίσω να απαλλαγώ από αυτά, όσο δύσκολο και αν είναι. Πρέπει επιτέλους να ΖΗΣΩ ελεύθερος κάποια στιγμή... Ε;Βάσω έγραψε:Σκέψεις, σενάρια, έλεγχοι...Βάσω έγραψε:Συνήθως οι σκέψεις πάνε και πιο πέρα, ειδικά αν ο άνθρωπος έχει και κάποιο πρόβλημα, στην δουλειά, στην σχέση του, κλπ.Βάσω έγραψε:Ο διαλογισμός θα σε βοηθήσει να μείνεις επικεντρωμένος στο τώρα, χωρίς σκέψεις...Και αργότερα θα σε βοηθήσει να νιώθεις τον Εαυτό σου, γιατί ο μόνος τρόπος να το κάνεις δημιουργικά, είναι μέσα στην Σιωπή...
Vaso έγραψε:Δεν ξέρω αν πρέπει, Μάνο μου, πάντως δικαίωμα είναι...
τι εννοείς Ειρηνούλα? η αυτοθεραπεία από μόνη της είναι διαλογισμός...eirini έγραψε:Βασούλα ευχαριστώ..... μπορείς να κάνεις διαλογισμό και κατά τη διάρκεια της αυτοθεραπείας ή όχι?
Εκτός από αυτό έχω να πω πως έχω πιάσει τον ευατό μου να μη σκέφτεται αλλά να τραγουδάει...(!) Το μυαλό μου τραγουδάει στίχους χωρίς να σκέφτεται απαραίτητα ούτε το παελθόν ούτε το μέλλον... Είμαι του γιατρού τελείως...Βάσω έγραψε:Αν παρατηρήσεις τον Εαυτό σου μέσα στην ημέρα, σπάνια θα τσακώσεις τον νου σου "άδειο" και συγκεντρωμένο στο τώρα σου.
Οι σκέψεις πάντα αφορούν το παρελθόν ή το μέλλον...
...Και αφού το έχω, θα το ασκήσω!!!Βάσω έγραψε:Δεν ξέρω αν πρέπει, Μάνο μου, πάντως δικαίωμα είναι...
Προσπαθώ να κάνω 4-5 φορές την εβδομάδα ρέικι...Αλλωτε και καθε μέρα....Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ καταφέρνω να συγκεντρωθώ. Θα ήταν καλό να κάνω κάθε μέρα ρέικι και να προσπαθώ να συγκεντρωθώ κάποια στιγμή ή να κάνω πέρα από το ρέικι σύν 20 λεπτά διαλογισμό?Vaso έγραψε:τι εννοείς Ειρηνούλα? η αυτοθεραπεία από μόνη της είναι διαλογισμός...eirini έγραψε:Βασούλα ευχαριστώ..... μπορείς να κάνεις διαλογισμό και κατά τη διάρκεια της αυτοθεραπείας ή όχι?
![]()
![]()
![]()
![]()