Ναι Βασούλα μου!
15 μέρες τώρα πέρνω μισό χαπάκι!!! Και εκτός από αυτό νιώθω και καλά! Σαφώς είχα κάποιες μεταπτώσεις, αλλά έχουν να κάνουν με κάποια θεματάκια που προέκυψαν με τη συγκατοίκηση. Όλα καλά όμως τώρα και στις 19 Μαίου μετακομίζω!!!
Θα ήθελα να μοιραστώ και κάτι μαζί σας... Κάτι που με στεναχώρησε πολύ και συνέβη χθες:
Η μάνα μου ξέρει πως έχω ξεκινήσει να πέρνω μισό χαπάκι την ημέρα... Επίσης μου τα στέλνει από Ελλάδα γιατί εδώ δεν υπάρχουν (σίγουρα πρέπει να υπάρχουν κάτι αντίστοιχα αλλά δεν το πολυέψαξα κι όλας). Χθες λοιπόν που μιλούσαμε στο skype της έλεγα πως θα αργήσω να χρειαστώ χαπάκια, γιατί από αυτά που μου είχε στείλει αν έπερνα το ολόκληρο θα μου έφταναν μέχρι τον Αύγουστο. Οπότε τώρα με το μισό που πέρνω ο χρόνος αυτός θα διπλασιαστεί. Της είπα μάλιστα πως θα χρειαστεί να τα πετάξω τον Οκτώβριο γιατί λήγουν και πιθανότατα μέχρι τον Οκτώβριο να μην τα χρειάζομαι καν!
Και τι μου απαντάει:
"Για να μην πάνε χαμένα ξεκίνησε πάλι να πέρνεις το ολόκληρο και όταν τελειώσει αυτή η παρτίδα και θα σου στείλω τα καινούργια, ξεκινάς πάλι τα μισά!"
Πως είπαμε λέγεται αυτό; Αγάπη;
Ευχαριστώ, δε θα πάρω!