στρες /μπλοκαρισμα και θεσεις
Συντονιστής: Vasoula
στρες /μπλοκαρισμα και θεσεις
στην εννοια στρες ποιες ειναι οι θεσεις που δουλευετε ?Κεφαλι ?Θωρακας ? Ηλιακο πλεγμα ?
Για να αντιμετωπίσει κανείς το στρες, χρειάζεται απόλυτη χαλάρωση.
Οι θέσεις δεν παίζουν ρόλο, αν και διαισθητικά μπορείς να νιώσεις που είναι το σημείο που η ενέργεια κυλάει περισσότερο.
Προσωπικά, προσπαθώ να αποφύγω το στρες , δίνοντας την σημασία που αντιστοιχεί στα θέματα, ρίχνοντας τους ρυθμούς, και προσπαθώ να μην απασχολώ το μυαλό μου με πράγματα που δεν είναι του παρόντος.
Π.Χ: Δεν εχει νόημα να ανησυχώ από την Κυριακή που είμαι με την οικογένεια μου, για ένα δύσκολο ραντεβού που έχω τη Δευτέρα.
Δεν ασχολούμαι καθόλου, και την Δευτέρα το πρωί, στέλνω στην κατάσταση που με απασχολεί με την πρόθεση όλα να πάνε ευνοικά.
Εξάλλου, μόνο για σήμερα δεν ανησυχώ :lol:
Και αυτό σημαίνει ότι έχω εμπιστοσύνη, ότι ΄΄ολα θα μου πάνε ευνοικά και για το ανώτερο καλό μου !!
Και μεταξύ μας;;; Το Σύμπαν δεν έχει προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη μου !!!
Οι θέσεις δεν παίζουν ρόλο, αν και διαισθητικά μπορείς να νιώσεις που είναι το σημείο που η ενέργεια κυλάει περισσότερο.
Προσωπικά, προσπαθώ να αποφύγω το στρες , δίνοντας την σημασία που αντιστοιχεί στα θέματα, ρίχνοντας τους ρυθμούς, και προσπαθώ να μην απασχολώ το μυαλό μου με πράγματα που δεν είναι του παρόντος.
Π.Χ: Δεν εχει νόημα να ανησυχώ από την Κυριακή που είμαι με την οικογένεια μου, για ένα δύσκολο ραντεβού που έχω τη Δευτέρα.
Δεν ασχολούμαι καθόλου, και την Δευτέρα το πρωί, στέλνω στην κατάσταση που με απασχολεί με την πρόθεση όλα να πάνε ευνοικά.
Εξάλλου, μόνο για σήμερα δεν ανησυχώ :lol:
Και αυτό σημαίνει ότι έχω εμπιστοσύνη, ότι ΄΄ολα θα μου πάνε ευνοικά και για το ανώτερο καλό μου !!
Και μεταξύ μας;;; Το Σύμπαν δεν έχει προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη μου !!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
- galazia_sfaira
Προθεση είναι η εμπιστοσυνη στην Διανοια του Συμπαντος.Η Συνδεση με την Πνευματική αυτή διάνοια ζωντανεύει ολες τις εν υπνωσει δυναμεις,ικανότητες και ταλεντα.Η προθεση είναι ενα πεδίο ενέργειας που βρίσκεται παντου και σε ολα.Αποτελεί την πηγή της υλικής και της μη υλικής ανάπτυξης.Η προθεση οταν ενεργοποιηθει τοτε νοιώθεις οτι εχεις σκοπό και καθοδηγείσαι απο τον απέραντο Εαυτο σου.
Προθεση ειναι η ΑΓΑΠΗ γαιτι αυτη εινα η μονη πηγή ενεργειας.
Ειναι η συνδεση με το Ολον άρα και με τον Εαυτο σου.
Εινα ιη συνδεση με την Αγαπη κι ο Εαυτος σου ειναι Αγαπη.
Ετσι νοιωθω την προθεση καλη μου chagal εγώ!
Προθεση ειναι η ΑΓΑΠΗ γαιτι αυτη εινα η μονη πηγή ενεργειας.
Ειναι η συνδεση με το Ολον άρα και με τον Εαυτο σου.
Εινα ιη συνδεση με την Αγαπη κι ο Εαυτος σου ειναι Αγαπη.
Ετσι νοιωθω την προθεση καλη μου chagal εγώ!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Η πρόθεση είναι κάτι που ασχολείται κανείς πολύ στον δευτερο βαθμό με τα σύμβολα.
Η βασική πρόθεση είναι μία: Ολα για το ανώτερο καλό .
Στη συνέχεια μπορείς να το εξειδικεύσεις περισσότερο.
Πως για παράδειγμα, τσακώνεσαι με κάποιον, και μετά πας να τον βρείς να συζητήσετε.
Μπορεί να πας με ηρεμία και με την πρόθεση να τα βρείτε, με την πρόθεση να του ξεκαθαρίσεις ήρεμα τη θέση σου, ή με την πρόθεση να τσακωθείτε.
Αν λοιπόν η πρόθεση σου ξεκινάει από το ήρεμο κέντρο της καρδιάς σου, και ανόίγει με εμπιστοσύνη : Στέλνω(με την πρόθεση μου) Φως στην κατάσταση που με απασχολεί, ώστε να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όσο δύσκολη και να είναι η κατάσταση θα επιλυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. :lol:
Η βασική πρόθεση είναι μία: Ολα για το ανώτερο καλό .
Στη συνέχεια μπορείς να το εξειδικεύσεις περισσότερο.
Πως για παράδειγμα, τσακώνεσαι με κάποιον, και μετά πας να τον βρείς να συζητήσετε.
Μπορεί να πας με ηρεμία και με την πρόθεση να τα βρείτε, με την πρόθεση να του ξεκαθαρίσεις ήρεμα τη θέση σου, ή με την πρόθεση να τσακωθείτε.
Αν λοιπόν η πρόθεση σου ξεκινάει από το ήρεμο κέντρο της καρδιάς σου, και ανόίγει με εμπιστοσύνη : Στέλνω(με την πρόθεση μου) Φως στην κατάσταση που με απασχολεί, ώστε να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όσο δύσκολη και να είναι η κατάσταση θα επιλυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Ετσι είναι Ντάννυ, η πρόθεση ΠΡΕΠΕΙ να εκπορεύεται από το κέντρο της καρδιάς
όμως!!!!
Η πρόθεση των ανθρώπων, που δεν έχουν αντίληψη του Εαυτού, εκπορεύεται από το ηλιακό τους πλέγμα
Ακόμα και οι «θεραπευτές» που δεν έχουν κάνει καμία εργασία με τον Εαυτό, από εκεί εργάζονται Γι αυτό τις περισσότερες φορές οι πρώιμοι «θεραπευτές» έχουν και εντάσεις ή ανακατατάξεις μετά την «θεραπεία»
Το άγχος είναι συναισθηματική κατάσταση που προέρχεται από το 2ο κέντρο, το οποίο είναι ανεπεξέργαστο και δεν μπορεί να ισορροπήσει με το κέντρο της καρδιάς.
Οι σχέσεις μας με τους άλλους είναι ένα σοβαρό κομμάτι εργασίας που περνάει πάντα από την σεξουαλική συμπεριφορά μας και επεκτείνεται στην ανάγκη του «μαζί»
Η πρόθεση είναι το μεγαλύτερο χάρισμα του ανθρώπου κα αυτό προσεγγίζεται με παρατήρηση και επεξεργασία των επιθυμιών μας, και από πού αυτές εκπορεύονται
Η απλή φράση «για το ανώτερο καλό», αν δεν εκπορεύεται από την καρδιά, χτυπάει κατευθείαν το ηλιακό πλέγμα και δημιουργεί στο υποσυνείδητο την συνέχεια, χωρίς να το παίρνουμε είδηση «για το ανώτερο καλό το δικό μου»
Η πρόθεση των ανθρώπων, που δεν έχουν αντίληψη του Εαυτού, εκπορεύεται από το ηλιακό τους πλέγμα
Ακόμα και οι «θεραπευτές» που δεν έχουν κάνει καμία εργασία με τον Εαυτό, από εκεί εργάζονται Γι αυτό τις περισσότερες φορές οι πρώιμοι «θεραπευτές» έχουν και εντάσεις ή ανακατατάξεις μετά την «θεραπεία»
Το άγχος είναι συναισθηματική κατάσταση που προέρχεται από το 2ο κέντρο, το οποίο είναι ανεπεξέργαστο και δεν μπορεί να ισορροπήσει με το κέντρο της καρδιάς.
Οι σχέσεις μας με τους άλλους είναι ένα σοβαρό κομμάτι εργασίας που περνάει πάντα από την σεξουαλική συμπεριφορά μας και επεκτείνεται στην ανάγκη του «μαζί»
Η πρόθεση είναι το μεγαλύτερο χάρισμα του ανθρώπου κα αυτό προσεγγίζεται με παρατήρηση και επεξεργασία των επιθυμιών μας, και από πού αυτές εκπορεύονται
Η απλή φράση «για το ανώτερο καλό», αν δεν εκπορεύεται από την καρδιά, χτυπάει κατευθείαν το ηλιακό πλέγμα και δημιουργεί στο υποσυνείδητο την συνέχεια, χωρίς να το παίρνουμε είδηση «για το ανώτερο καλό το δικό μου»
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Είναι χάρισμα και πνευματικό εργαλείο!!!Vaso έγραψε:Η πρόθεση είναι το μεγαλύτερο χάρισμα του ανθρώπου κα αυτό προσεγγίζεται με παρατήρηση και επεξεργασία των επιθυμιών μας, και από πού αυτές εκπορεύονται
Με την πρόθεση ανοίγουν οι προοπτικές από το να βρείς εύκολα πάρκιν, μέχρι να κινήσεις βουνά. 8)
Η πρόθεση από την καρδιά είναι τόσο πολύ δυνατή, που μπορεί να πραγματοποιήσει θαύματα.
Η πρόθεση από το ηλιακό πλέγμα, μπορεί να δημιουργήσει συγχισμένες καταστάσεις σε σένα και το περιβάλλον σου.
:lol:
Danny αφου δεν καταφερνουμε να βρεθουμε και να τα πουμε , δεν μου εξηγεις ειδικα το δευτερο ;; Αγνοω ...Danny έγραψε:Vaso έγραψε:Η πρόθεση από την καρδιά είναι τόσο πολύ δυνατή, που μπορεί να πραγματοποιήσει θαύματα.
Η πρόθεση από το ηλιακό πλέγμα, μπορεί να δημιουργήσει συγχισμένες καταστάσεις σε σένα και το περιβάλλον σου.
:lol:
Παρ εκτος κι αν θελεις να μου το εξηγησεις γυρω απο καφε ... χεχεχεχε
Α ρεεεεε που καταληξαμεεεεε ... καλω σε καφε την συντοπιτησα απο το φορουμ . ! ! ! ! !
ΝαμασΤΕ
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Γμτ την κατάντια μας!!! 12 ώρες την ημέρα δουλεύω μίνιμουμ:lol: :lol:
Οταν σκέφτωμαι του Ανώτερο καλό ΜΟΥ , και λειτουργώ από το κέντρο του εγωισμού (ηλιακό πλέγμα), η πρόθεσή μου είναι προιόν εμμονης, ανάγκης για χειραγώγιση,συμφέροντος προσωπικού.
Για να στο πω ποιο παραστατικά: Δεν στέλνω Φως αλλά κακή ενέργεια. Η μάλλον φωτίζω τον πόλο εκείνο που θα φέρει το΄πραγματικά ανώτερο καλό το δικό μου και των ανθρώπων γύρω μου, αλλά μέσα από αντιξοότητες !!!!
Το μαθηματάκι μου δηλαδή!!!Αν δεν το μάθω έτσι, θα το μάθω αλλιώς...
Πιστεύω ότι καμμία πρόθεση στο Σύμπαν δεν πάει χαμμένη!!
Είναι ενέργεια που θα υπάρχει.... Μόνο εξισορροπείται.
Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να πάρω την ευθεία ή να πάω περιφεριεακά!!! :lol: :lol:
Οταν σκέφτωμαι του Ανώτερο καλό ΜΟΥ , και λειτουργώ από το κέντρο του εγωισμού (ηλιακό πλέγμα), η πρόθεσή μου είναι προιόν εμμονης, ανάγκης για χειραγώγιση,συμφέροντος προσωπικού.
Για να στο πω ποιο παραστατικά: Δεν στέλνω Φως αλλά κακή ενέργεια. Η μάλλον φωτίζω τον πόλο εκείνο που θα φέρει το΄πραγματικά ανώτερο καλό το δικό μου και των ανθρώπων γύρω μου, αλλά μέσα από αντιξοότητες !!!!
Το μαθηματάκι μου δηλαδή!!!Αν δεν το μάθω έτσι, θα το μάθω αλλιώς...
Πιστεύω ότι καμμία πρόθεση στο Σύμπαν δεν πάει χαμμένη!!
Είναι ενέργεια που θα υπάρχει.... Μόνο εξισορροπείται.
Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να πάρω την ευθεία ή να πάω περιφεριεακά!!! :lol: :lol:
- galazia_sfaira
chagal...πως πήρες τον 1ο, αν δεν ξέρεις το ηλιακό πλέγμα?
πως εργάζεσαι δηλαδή? :shock:
η ενέργεια που ονομάζουμε ρέικι από που προέρχεται αν όχι από το πνευματικό μας πεδίο??
αυτά δεν έχουν να κάνουν με το 2ο επίπεδο...
η πρόθεση ναι, αλλά αυτά τα κομβικά σημεία των "σωμάτων" μας είναι σημαντικά στο 1ο επίπεδο του ρέικι...
πως εργάζεσαι δηλαδή? :shock:
η ενέργεια που ονομάζουμε ρέικι από που προέρχεται αν όχι από το πνευματικό μας πεδίο??
αυτά δεν έχουν να κάνουν με το 2ο επίπεδο...
η πρόθεση ναι, αλλά αυτά τα κομβικά σημεία των "σωμάτων" μας είναι σημαντικά στο 1ο επίπεδο του ρέικι...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Χάρηκα και εγώ και την ρώτησα : που κάνατε το σεμινάριο??
Εδώ!!!! μου λέει: (ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΤΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΗΣ ,ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΣ ΜΥΗΣΕΙΣ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ !!!!) :shock: :shock: :shock:
Δηλαδή::: ΄""Πάρτο να πορεύεσαι !!!!" :roll:
Χάρηκε και μιά φίλη στην Κέρκυρα που πήρε 1ο βαθμό!!! :lol:
Χάρηκα και εγώ και την ρώτησα : που κάνατε το σεμινάριο??
Εδώ!!!! μου λέει: (ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΤΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΗΣ ,ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΣ ΜΥΗΣΕΙΣ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ !!!!) :shock: :shock: :shock:
Δηλαδή::: ΄""Πάρτο να πορεύεσαι !!!!" :roll:
- galazia_sfaira
Μα στη τζαμαρία.... στο πόδι, Βρε Καλλιώπη μου??? :shock:
Τι πιθανότητες υπάρχουν να καταλαβει κάποιος που ερχεται για πρώτη φορά σε επαφή με την ενέργεια τα βασικά?? :roll:
Τι πιθανότητες υπάρχουν να καταλαβει κάποιος που ερχεται για πρώτη φορά σε επαφή με την ενέργεια τα βασικά?? :roll: