Πριν δύο Κυριακες που γυρίζαμε από τους Δελφούς με το φερρυ Ηγουμενίτσα -Κέρκυρα , διασταυρωθήκαμε με δελφινάκια που ήταν πίσω από άλλο καράβι που ερχόνταν προς το μέρος μας... (έλιωσα.....όπως πάντα... είχα και κάποιους μήνες να δω...)

ναιιιιιιιEllaki έγραψε:παιδάκια ιδέα![]()
να οργανώσουμε εκδρομή με θέμα <κολύμπι με δελφίνια>![]()
![]()
Ellaki έγραψε:παιδάκια ιδέα![]()
να οργανώσουμε εκδρομή με θέμα <κολύμπι με δελφίνια>![]()
![]()
ρε συ Ελλάκι! πας καλά?Ellaki έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έχει στην κοντινή μας Μάλτα και ίσως και αλλού
δείτε εδώ http://www.marineparkmalta.com/dolphins" onclick="window.open(this.href);return false;
έχει και στην Πορτογαλία
![]()
Έτσι ακιβώς Βασούλα μου...Βάσω έγραψε:Αν είναι να κολυμπήσω με ένα δελφίνι στην Ζωή μου τούτη, θα προτιμούσα να γίνει αυθόρμητα, αλλιώς να μην γίνει ποτέ...Δεν με εμποδίζει αυτό να χαίρομαι που υπάρχω μαζί τους κι ας μην τα αγγίξω ποτέ...
Νομίζω ότι είναι η ανθρώπινη αλαζονεία που φυλακίζει αυτά τα πλάσματα, για να κολυμπάνε με τους ανθρώπους...
Αν είναι να κολυμπήσω με ένα δελφίνι στην Ζωή μου τούτη, θα προτιμούσα να γίνει αυθόρμητα, αλλιώς να μην γίνει ποτέ...Δεν με εμποδίζει αυτό να χαίρομαι που υπάρχω μαζί τους κι ας μην τα αγγίξω ποτέ...
δεν διαφωνώ αλλά και πάλι θα ήθελα να κολυμπήσω μαζί τουςΝομίζω ότι είναι η ανθρώπινη αλαζονεία που φυλακίζει αυτά τα πλάσματα, για να κολυμπάνε με τους ανθρώπους...
Αν είναι να κολυμπήσω με ένα δελφίνι στην Ζωή μου τούτη, θα προτιμούσα να γίνει αυθόρμητα, αλλιώς να μην γίνει ποτέ...Δεν με εμποδίζει αυτό να χαίρομαι που υπάρχω μαζί τους κι ας μην τα αγγίξω ποτέ...