ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
Re: ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Χαίρετε
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα σαητ που έχει δημιουργηθεί για να μιλήσει εναντίον της λογοκρισίας του διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά σε σχέση με εσωτερικό περιεχόμενο. Να θυμίσω οτι λογοκρισία πρόσφατα ψηφίστηκε να εφαρμοστεί στην Τουρκία και σύντομα φαντάζομαι θα έρθει και στην Ελλάδα.
Εδώ ειναι ο παγκόσμιος χάρτης λογοκρισίας του ιντερνετ.
http://www.goldenfrog.com/about/media/i ... censorship
Το site http://netfreedomfor.me/ επιτρέπει να υποβάλετε ένα έντυπο που θα σταλεί από τους μεν βρετανούς υπογράφοντες με email σε βουλευτή και από του δε διεθνείς υπογράφοντες ως μια φυσική επιστολή προς τον Ντέιβιντ Κάμερον (πρωθυπουργό).
Με αυτό ελπίζουμε την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με το θέμα της λογοκρισίας και να αφήσει τη φωνή μας να ακουστεί στο κοινοβούλιο.
Ήδη έχουν γίνει προσωπικές επαφές με κάποιους τοπικούς βουλευτές του Εδιμβούργου και διαπιστώσαμε ότι δεν είναι ενήμεροι για την έκταση της λογοκρισίας και ότι αυτή περιλαμβάνει ιστοσελίδες με εσωτερικό περιεχόμενο. Έτσι με αυτή τη προσπάθεια θέλουμε να καταθέσουν αντίστοιχα ερωτήματα στο κοινοβούλιό τους ώστε το θέμα να επανεξεταστεί.
Στο σαητ υπάρχουν δεξιά κάποια αιτήματα που κάποιος μπορεί να προσθέσει σε αυτή την φόρμα ή να τα καταγράψει με δικά του λόγια ή να καταγράψει τη δική του άποψη.
Αν θέλετε πείτε το και σε άλλους που τους ενδιαφέρει η ελεύθερη πληροφόρηση μέσω του ιντερνετ.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα σαητ που έχει δημιουργηθεί για να μιλήσει εναντίον της λογοκρισίας του διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά σε σχέση με εσωτερικό περιεχόμενο. Να θυμίσω οτι λογοκρισία πρόσφατα ψηφίστηκε να εφαρμοστεί στην Τουρκία και σύντομα φαντάζομαι θα έρθει και στην Ελλάδα.
Εδώ ειναι ο παγκόσμιος χάρτης λογοκρισίας του ιντερνετ.
http://www.goldenfrog.com/about/media/i ... censorship
Το site http://netfreedomfor.me/ επιτρέπει να υποβάλετε ένα έντυπο που θα σταλεί από τους μεν βρετανούς υπογράφοντες με email σε βουλευτή και από του δε διεθνείς υπογράφοντες ως μια φυσική επιστολή προς τον Ντέιβιντ Κάμερον (πρωθυπουργό).
Με αυτό ελπίζουμε την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με το θέμα της λογοκρισίας και να αφήσει τη φωνή μας να ακουστεί στο κοινοβούλιο.
Ήδη έχουν γίνει προσωπικές επαφές με κάποιους τοπικούς βουλευτές του Εδιμβούργου και διαπιστώσαμε ότι δεν είναι ενήμεροι για την έκταση της λογοκρισίας και ότι αυτή περιλαμβάνει ιστοσελίδες με εσωτερικό περιεχόμενο. Έτσι με αυτή τη προσπάθεια θέλουμε να καταθέσουν αντίστοιχα ερωτήματα στο κοινοβούλιό τους ώστε το θέμα να επανεξεταστεί.
Στο σαητ υπάρχουν δεξιά κάποια αιτήματα που κάποιος μπορεί να προσθέσει σε αυτή την φόρμα ή να τα καταγράψει με δικά του λόγια ή να καταγράψει τη δική του άποψη.
Αν θέλετε πείτε το και σε άλλους που τους ενδιαφέρει η ελεύθερη πληροφόρηση μέσω του ιντερνετ.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ευχαριστούμε πολύ Morfos...Να κινητοποιηθούμε, επιβάλλεται

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
...Μα γιατί όλοι βάζετε θλιμένες φατσούλες;;;
Τόσες χιλιάδες μωρά σώθηκαν...(!)

Τόσες χιλιάδες μωρά σώθηκαν...(!)
Διότι η προσφορά αυτού του Ανθρώπου με συγκίνησε.....πιστεύω πως και οι άλλοι για το ίδιο το κάνουν....αλλα ας μας πουν αν θέλουν

Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
Ναι Λαζαράκο μου! Κι εγώ συγκινήθηκα πολύ! ...Σαφέστατα ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει, απλά μου έκανε εντύπωση, γι' αυτό και ρώτησα...

Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!