Δεν νομίζω ΤάκηEllaki έγραψε:μην λυπάσαι Μάνο μου γιατί όσο κι αν προσπάθησαν, η Διδασκαλία Του υπάρχει στις καρδιές μας![]()
![]()

Δεν νομίζω ΤάκηEllaki έγραψε:μην λυπάσαι Μάνο μου γιατί όσο κι αν προσπάθησαν, η Διδασκαλία Του υπάρχει στις καρδιές μας![]()
![]()
Vaso έγραψε:Και ενώ μπορεί να είναι δεδομένο όντως, κανείς δεν το αναζητά με αλήθεια, γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι δεν έχει καμία επαφή με την καρδιά του...
Από εκεί ξεκινά...
... αν δεν Πιστεψουμε στο μονο "μυστηριο", ότι η στην καρδιά μας βρίσκεται η Αλήθεια, πως θα βιωσουμε την υπόλοιπη διδασκαλία Του?Μου ακουστηκε σαν να είναι δεδομένο ότι η διδασκαλία του είναι στην καρδιά μας...Και ενώ μπορεί να είναι δεδομένο όντως, κανείς δεν το αναζητά με αλήθεια, γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι δεν έχει καμία επαφή με την καρδιά του...
Από εκεί ξεκινά...
Danny έγραψε:... αν δεν Πιστεψουμε στο μονο "μυστηριο", ότι η στην καρδιά μας βρίσκεται η Αλήθεια, πως θα βιωσουμε την υπόλοιπη διδασκαλία Του?Μου ακουστηκε σαν να είναι δεδομένο ότι η διδασκαλία του είναι στην καρδιά μας...Και ενώ μπορεί να είναι δεδομένο όντως, κανείς δεν το αναζητά με αλήθεια, γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι δεν έχει καμία επαφή με την καρδιά του...
Από εκεί ξεκινά...
Ο Χριστός και η συνειδητότητα του είναι εκει για όλους μας... αλλά μέχρι να λιώσουν οι αντιστάσεις της καρδιάς χρειάζεται Πιστη και αφοσίωση κάθε λεπτό.....
Danny έγραψε: Ο Χριστός και η συνειδητότητα του είναι εκει για όλους μας... αλλά μέχρι να λιώσουν οι αντιστάσεις της καρδιάς χρειάζεται Πιστη και αφοσίωση κάθε λεπτό.....