Συντονιστής: Emmaki
Το χρειαζόμουν αυτό σήμερα Βασούλα μουΕχεις πχ. μια σχέση που δεν πάει καλά και σε φέρνει σε απόγνωση...Και χωρίζεις...
Μετά τι λες να είναι συναισθηματική ωριμότητα, όταν θέλεις να ξαναγυρίσεις? ΄
Το 5χρονο απλά θέλει...δεν έχει Λογική να επεξεργαστεί ή να διαχειριστεί το θέλω του...
Ο ενήλικας όμως όφειλε να έχει...
Να το και το αναμενόμενο ανωξέιδωτο! Βρε καλώς το...!!!Βάσω έγραψε:Το 5χρονο απλά θέλει...δεν έχει Λογική να επεξεργαστεί ή να διαχειριστεί το θέλω του...
Ο ενήλικας όμως όφειλε να έχει...
Η συναισθηματική ηλικία των φυσικών ανθρώπων είναι εκεί γύρω στα 5 χρόνια...Από αυτήν την συναισθηματική ήλικία ξεκινά και η αυτογνωσία άλλωστε...
Εδώ έχασα τη μπάλα... Δε ρωτάω, γιατί νιώθω πως η απάντηση είναι δύσκολο να δωθεί σε πέντε αράδες...Βάσω έγραψε:και σ' αυτήν την διαδρομή, κάποιοι αρνούνται να ωριμάσουν συναισθηματικά...κάποιοι το παλεύουν...και κάποιοι μπερδεύουν την νοητική με την συναισθηματική νοημοσύνη και ωριμότητα...
Οι περισσότεροι δε, μπερδεύουν τον έλεγχο των συναισθημάτων με την κυριαρχία πάνω τους...Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα όμως, γιατί ο έλεγχος δεν έχει καμία σχέση με την αυτοκυριαρχία, γιατί διαφοροποιούνται στην Λογική...
Vaso έγραψε:και σ' αυτήν την διαδρομή, κάποιοι αρνούνται να ωριμάσουν συναισθηματικά...κάποιοι το παλεύουν...και κάποιοι μπερδεύουν την νοητική με την συναισθηματική νοημοσύνη και ωριμότητα...
ALEXIA* έγραψε: Ετσι ακριβώς είναι
Αν αναγνωρίσουμε το πεντάχρονο που είναι μέσα μας
και μας οδηγεί , τότε μπορούμε να το ωριμάσουμε
και έτσι να προχωρήσουμε προς την ουσιαστική ενηλικίωσή μας
ίσως Μάνο μου καταφέρω να σου δώσω μερικές παραπάνω πληροφορίες σε πέντε αράδες...Εδώ έχασα τη μπάλα... Δε ρωτάω, γιατί νιώθω πως η απάντηση είναι δύσκολο να δωθεί σε πέντε αράδες...