Μάνο μου, αυτό το είχα γράψει το 2007!!Δυστυχώς χρειάζεται Βασούλα μου...![]()
Χρειάζεται γιατί δεν το ξέρεις...
Σήμερα, 7 χρόνια μετά, θα σου πω κι εγώ ότι ναι χρειάζεται να πάρει κάποιος "ακούσματα" του Πνεύματος...
και επίσης σήμερα, είμαι σε θέση να σου πω, ότι είναι τελικά πάρα πολύ δύσκολο να βρει κάποιος τον Θεό μέσα του και να Πιστέψει σ' αυτήν την αυτογενή Ύψιστη Δύναμή του...
Το 2007 πίστευα ότι είναι κάτι αυτονόητο, στην ηλικία της ωριμότητας, να στρέφονται οι άνθρωποι μέσα τους, όταν παίρνουν "ακούσματα" του Πνεύματος...
Σήμερα, 7 χρόνια μετά, δεν το θεωρώ πια και τόσο αυτονόητο για όλους, όσο ήταν για εμένα...
Η Λογική είναι ένα ανθρώπινο προνόμιο, ισάξιο με την Ελεύθερη Βούληση...
Και, δυστυχώς, οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν το ένα, ώστε να κάνουν κατάχρηση του άλλου...
Σήμερα μπορώ να σου πω ότι είναι τόσο ισχυρά χτισμένος ο μικρόκοσμος του ανθρώπου, που ακόμα και "ακούσματα" του Πνεύματος να πάρει, δεν μπορεί να διαφύγει πάντα...
Με λύπη βέβαια το λέω, αλλά και με απεριόριστο σεβασμό στον δρόμο του καθενός...
Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα πολύ καλά ότι αυτό το αυτονόητο για εμένα, έχει τελικά πολύ μεγάλο πόνο και κόπο για τους περισσότερους...
Και μέσα από αυτό αγάπησα ακόμα πιο πολύ τον Άνθρωπο και κατανόησα ακόμα πιο πολύ τον άνθρωπο...