Οι ανώτερες αξίες του εσωτερικού προσανατολισμού

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Re: Οι ανώτερες αξίες του εσωτερικού προσανατολισμού

Δημοσίευση από Vasoula »

Δυστυχώς χρειάζεται Βασούλα μου... :cry:
Χρειάζεται γιατί δεν το ξέρεις... :-(
Μάνο μου, αυτό το είχα γράψει το 2007!!

Σήμερα, 7 χρόνια μετά, θα σου πω κι εγώ ότι ναι χρειάζεται να πάρει κάποιος "ακούσματα" του Πνεύματος...

και επίσης σήμερα, είμαι σε θέση να σου πω, ότι είναι τελικά πάρα πολύ δύσκολο να βρει κάποιος τον Θεό μέσα του και να Πιστέψει σ' αυτήν την αυτογενή Ύψιστη Δύναμή του...

Το 2007 πίστευα ότι είναι κάτι αυτονόητο, στην ηλικία της ωριμότητας, να στρέφονται οι άνθρωποι μέσα τους, όταν παίρνουν "ακούσματα" του Πνεύματος...
Σήμερα, 7 χρόνια μετά, δεν το θεωρώ πια και τόσο αυτονόητο για όλους, όσο ήταν για εμένα...

Η Λογική είναι ένα ανθρώπινο προνόμιο, ισάξιο με την Ελεύθερη Βούληση...
Και, δυστυχώς, οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν το ένα, ώστε να κάνουν κατάχρηση του άλλου...

Σήμερα μπορώ να σου πω ότι είναι τόσο ισχυρά χτισμένος ο μικρόκοσμος του ανθρώπου, που ακόμα και "ακούσματα" του Πνεύματος να πάρει, δεν μπορεί να διαφύγει πάντα...

Με λύπη βέβαια το λέω, αλλά και με απεριόριστο σεβασμό στον δρόμο του καθενός...

Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα πολύ καλά ότι αυτό το αυτονόητο για εμένα, έχει τελικά πολύ μεγάλο πόνο και κόπο για τους περισσότερους...
Και μέσα από αυτό αγάπησα ακόμα πιο πολύ τον Άνθρωπο και κατανόησα ακόμα πιο πολύ τον άνθρωπο...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Σήμερα μπορώ να σου πω ότι είναι τόσο ισχυρά χτισμένος ο μικρόκοσμος του ανθρώπου, που ακόμα και "ακούσματα" του Πνεύματος να πάρει, δεν μπορεί να διαφύγει πάντα...

Με λύπη βέβαια το λέω, αλλά και με απεριόριστο σεβασμό στον δρόμο του καθενός...

Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα πολύ καλά ότι αυτό το αυτονόητο για εμένα, έχει τελικά πολύ μεγάλο πόνο και κόπο για τους περισσότερους...
Και μέσα από αυτό αγάπησα ακόμα πιο πολύ τον Άνθρωπο και κατανόησα ακόμα πιο πολύ τον άνθρωπο...
πόσοι φίλοι μας δεν μπόρεσαν να ακούσουν και να πιστέψουν ότι είναι Άνθρωποι :-(

αλλά και πόσοι με υπομονή και επιμονή κατάφεραν να Πιστέψουν :-(

με πόση Αγάπη και Σεβασμό στάθηκες δίπλα σε όλους μας :-(

α στο καλό.....με πήραν τα ζουμιά :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

@};- @};- @};-

Ελλάκι >:d< >:d< >:d< >:d< :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Stefanos

Δημοσίευση από Stefanos »

@};- :x :x
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

@};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Αγαπημενη μας... @};- :x :x >:d<
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- @};- @};-
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα πολύ καλά ότι αυτό το αυτονόητο για εμένα, έχει τελικά πολύ μεγάλο πόνο και κόπο για τους περισσότερους...
Αχ Βασούλα μου, είσαι ένα ευλογημένο πλάσμα... Και είμαστε κι εμείς ευλογημένοι που μας χωράει όλους η αγκαλιά σου!!!

Πονάει η αυτόγνωσία, ναι! ...Αλλά αφού μπόρεσε ένας, μπορούν όλοι! (ο καθένας στο δικό του χρόνο βέβαια...) :* :x :x :x

Ελλάκι μου γλυκό @};- :* :* :*
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

:x >:d< >:d< >:d<
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

:cry: :cry: :x :x @};- @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”