Αγγελουδι , καλά τα λέει , αλλα υπάρχουν και μερικά πολύ συμπαθητικά δημόσια νοσοκομεία που όλα γίνονται με ελάχιστα χρήματα.
Εκεί που δουλέυω εγω τώρα, εχουμε δίκλινα δωμάτια για όλες τις λεχωίδες.....παρακολούθηση αποκλειστικά απο μαίες και όλες ''αρχαίες'', τα μωρά είναι μεσα στα δωμάτια...και τα λουλούδια απ εξω...
Επίσης υπάρχουν και άλλα που μπορείς αν και δημόσιο να είσαι σε μονόκλινο , η δίκλινο κλπ με πολύ μικρή διαφορά.
Τωρα σχετικά με το γιατρό, αν πας στην εφημερία [ που δεν το συνιστώ] δεν πληρώνεις τίποτα. Αν διαλέξεις ενα δικό σου με την προυπόθεση να ερθει οτι ώρα θα γεννήσεις ασχετα του αν θα είναι μεσα η όχι και να σε αναλάβει θα δώσεις οτι συννενοειθείται ...Μπορείς και να μην δώσεις ...αλλα θα είσαι εσύ ανέντιμη μετά αφου σπάς την συμφωνία..
Μια ερώτηση ....που με γαργαλάει..
Είσαι εγκυος???? Γιατί τόση ...ερευνα.....μόνο μια γνωστή μου είχε κάνει που δεν μας το έλεγε..χιχιχι....
Καλλιόπη θυμάσαι τον τοκετό της Τοξοτίνας τότε που .....
Παιδιά είχε γεννήσει και εμείς υποτίθεται οτι θα στέλναμε ενέργεια..οπως ξέραμε τότε...
Θυμάμαι οτι μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα της συρραφής του περινέου και είπα...μπα ! νωρίς μας ήρθε...μετα το επιβεβαίωσα...
Αντε και στα δικά σου....ποιός την χάρη σου...κύμματα ενέργειας σε όλη την αίθουσα τοκετών....θα γελάνε όλοι και δεν θα ξέρουν γιατί....