Το δικό σου μωρό, το δικό σου σώμα, τα δικαιώματά σου....
Λοιπόν, να και το μοίρασμα, εγώ είχα απίστευτο φόβο σχετικά με παιδί, τοκετούς εκγυμοσίνες και τα χίλια όσα!τελείως διαισθητικά ακολόυθησα το μέσα μου και πήγα σε αυτά τα μαθήματα ολιστικής προετοιμασίας της εγκύου, όπου έμαθα απίστευτα πράγματα!θα σας τα αναλύσω και μετά!το αποτέλεσμα ήταν να είμαι πολύ καλά τώρα πλεον με όλο το θέμα κάνοντας παραπλήσια και πολύ εσωτερική δουλειά για όλα αυτά που είχα να διαπραγματευτώ!!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η δασκάλα μας είναι μαία με πολλά χρόνια πείρας στο χώρο!και αυτή βέβαια μη έχοντας άλλη επιλογή και σύμφωνα με τον ιατρικοκεντρικό τρόπο που σπούδασε δούλεψε πλάι σε γιατρούς και αυτό που μας έλεγε πάντα εκτός των άλλων είναι ότι ο ρόλος της μαίας πλέον είναι τελείως διαφορετικός!δεν μπορεί πλέον μια μαία να ξεγεννήσει χωρίς το γιατρό δίπλα γιατί ούτε η πρακτική της εξάσκηση, ούτε οι σπουδές έχουν πλέον σχέση με το ρόλοτης μαίας τα παλιά πατροπαράδοτα χρόνια!υπάρχουν βέβαια μαίες με ειδική εκπάιδευση, κυρίως στο εξωτερικό, οι οποίες αναλαμβάνουν τοκετούς ακόμα και στο σπίτι,πολλές απο αυτές ανήκουν στην Ευτοκία και είναι ειδικευμένες σε τέτοιες διαδικασίες! 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
Πάντως στην Ευτοκία γεννησε μια φιλημου ,που η ηλικία της λογικ΄αδενθα της επέτρε κατι τετοιο (43 χρονων)αλλά ακριβως ολα τα παραπανω σε σχεση με τον τροπο που βλεπει τα πραγματα την εκαναν να γεννησει το τρίτο της μωρο με πολυ μεγαλη σιγουριά και ηρεμία.Κοιμηθηκαν και με τον μπαμπα στο δωματιο και με το μωρο μετα τον τοκετό. 

Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Είναι πολύ όμορφα όλα αυτά!έχω ακούσει πολλές τέτοιες εμπειρίες απο γυναίκες που γέννησαν στο σπίτι και σκίρτησε η καρδιά μου!
το άλλο μαγικό δε σας το είπα, αλλά θα το πω γιατί βλέπω πόσο μαγικά λειτουργούν για τον καθένα μας όλα εδω μέσα αλλά και για όλους μαζί που παθαίνω πλάκα!
αυτό το ποστ που αναρτήθηκε απο τον Ηλία εδώ και πολλούς μήνες δεν έπεσε στην αντίληψή μου γιατί με ενδιαφέρει πολύ και θα σχολίαζα πράγματα, παρα μόνο όταν κάποιο καινούργιο μέλος έγραψε κάτι και ανασύρθηκε απο το πουθενα!σε αυτόν λοιπόν τον σύλλογο που τώρα πάει να δημιουργηθεί, στον οποίο αναφέρθηκε ο Ηλίας και απο τον οποίο στάλθηκε το ενημερωτικό του πόστ είμαι μέλος απο την πρώτη κιόλας μέρα ποτ έγιναν οι συναντησεις του, πέρα απο τα μαθήματαπρογεννητικής που έκανα!όταν είδα λοιπόν το ποστ αναρτημένο εδω μέσα απο μια προσπάθεια που τώρα ξεκινάει να βοηθήσει, έπαθα πλάκα!Ηλία ευχαριστώ γιατί πηρα πολλές απαντήσεις απο αυτη τησ υγχρονικότητα!Φωτεινή που είσαι να δεις!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Βρε Ηλία που το βρήκες αυτό το ενημερωτικό και πως σου ήρθε να το αναρτησεις εδω μέσα μου λες??? 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Με έστιλες Ηλία!εκανα να συνέλθω κανα τέταρτο! 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Και...Εχουμε άλλον ένα λόγο να λέμε ευθαρσώς την σκληρή αλήθεια... σε αυτούς που δεν θέλουν να τη δούν...galazia_sfaira έγραψε:ANGELS ON EARTH έγραψε:Εμ, δεν έχουμε και άλλη επιλογή παρα να εμπεδώσουμε , να ενσωματώσουμε και να αποδεχτούμε!!!![]()
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
silver29 έγραψε:Ναι πρεπει να το συζητησουμε σε αλλο τοπικ γιατι μαλλον ειμαστε εκτος θεματος εδω..Danny έγραψε: Οι μάνες τουλάχιστον , αγαπούν εγωστικά το παιδί τους....![]()
Οι πατέρες μόνο τον Εαυτό τους... γιαυτό και για τους περισσότερους δεν αλλάζει τίποτα στην ρουτίνα τους !!
Ολα είναι όπως πριν κάνουν παιδί !!!Και χάνουν την ουσία .
Αλλά αυτό σηκώνει ολόκληρο τόπικ !!! Πατέρας και παιδί !!!
Δεν ξερω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα... ισως μεσα απο καποια κακα παραδειγματα?
Υπαρχουν ομως και καλα παραδειγματα.
Δεν θελω να μιλησω για μενα γιατι θα ηταν εγωιστικο.
Θα σου μιλησω ομως για τον πατερα μου που εκανε μεχρι και τρεις δουλειες για να μεγαλωσει πεντε παιδια.
Μας σπουδασε και τα πεντε.
Καφενειο δεν πηγε ποτε. Παντα διπλα μας.
Μας συμβουλευε, μας ελεγε ιστοριες μας βοηθουσε παντα στα μαθηματα μας, μας πηγαινε βολτες και γενικα μας αγαπουσε και παντα φροντιζε για εμας...
θα μπορουσα να σου γεμισω ολοκληρες σελιδες να σου λεω για τον πατερα μου..
Λοιπόν, βρε Γιάννη μου, το τι μου ξεσήκωσες μ' αυτά που έγραψες για τον πατέρα σου, δε λέγεται...Μου άνοιξες μια καλά κλειδωμένη πόρτα!!! Να είσαι καλά!!!!
Να το μοίρασμα τι κάνει!!!!
If you can fill the unforgiving minute with sixty seconds worth a distance...
R. Kipling
http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
R. Kipling
Κι εγώ Γιάννη μου!θα μπορουσα να σου γεμισω ολοκληρες σελιδες να σου λεω για τον πατερα μου
΄Οχι σελίδες, βιβλίο ολόκληρο θα γέμιζα...
Για την αγάπη που μου έδωσε, που δεν του την ζήτησα...
Για την φροντίδα να μην μας λείψει τίποτα, που δεν του τα ζήτησα...
Για το ότι ξενυχτούσε για να με σκεπάζει, που δεν του το ζήτησα...
Ξέρεις πόσα "ευχαριστώ" θα μπορούσα να πω...αν δεν ήξερα?
΄Ενα που του ζήτησα, δεν μου το έδωσε, Γιάννη μου...την ελευθερία μου! Και γι' αυτήν αγωνίστηκα πολλά χρόνια, με εσωτερικές διαταραχές και μοναξιά...
Τώρα που ξέρω, μπορώ να του πω "ευχαριστώ", χωρίς να έχω πάρει απολύτως τίποτα!
Τα αδέρφια μου άραγε μπορούν?
Αν μείνεις στην επιφάνεια, όλοι οι γονείς αγαπάνε τα παιδιά τους και τους δίνουν την ψυχή τους, λένε...
Μόνο, που για να γίνει αυτό, τους παίρνουν την δικιά τους!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Προσφατα ενα παιδι στην γειτονια μου δεν αντεξε την καταπιεση του πατερα, στο να διαβαζει να ειναι αριστος μαθητης, να μαθει πιανο, να μη πηγαινει καφετερια με τους αλητες συμμαθητες του και μια μερα εβγαλε ολα του τα ρουχα και πηρε τα βουνα!
Τωρα ο καλος μπαμπας του, τον φροντιζει ωστε να παιρνει ολα του τα ψυχοφαρμακα και τον εχει και παρειτσα στο σπιτι αφου παρατησε σχολειο και τα παντα.

Παν μετρον αριστον...
Ετσι δεν ειναι?
Τώρα, για να λέμε και...του στραβού το δίκιο, κάλιστα θα μπορούσε να ήταν η μητέρα που έστειλε το παιδάκι στο βουνό...
Πόσες μανούλες δεν έχουν τσαλαπατήσει τα παιδιά τους προκειμένου να τα δουν " έτσι όπως επιθυμούν", μια τόσο εγωιστική ευχή που αφήνει εντελώς απέξω την βούληση των τέκνων, και αυτόματα δημιουργεί στους γονείς την " ευθύνη" να τα κατευθύνουν όπου εκείνοι πιστεύουν!
Και που, στην τελική, γίνονται τα παιδιά το μέσον για να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι τα χαμένα τους όνειρα

Πόσες μανούλες δεν έχουν τσαλαπατήσει τα παιδιά τους προκειμένου να τα δουν " έτσι όπως επιθυμούν", μια τόσο εγωιστική ευχή που αφήνει εντελώς απέξω την βούληση των τέκνων, και αυτόματα δημιουργεί στους γονείς την " ευθύνη" να τα κατευθύνουν όπου εκείνοι πιστεύουν!
Και που, στην τελική, γίνονται τα παιδιά το μέσον για να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι τα χαμένα τους όνειρα

If you can fill the unforgiving minute with sixty seconds worth a distance...
R. Kipling
R. Kipling
- galazia_sfaira
Αυτη ειναι η αληθεια.Τα παιδια μας τα θεωρουμε ώς την προέκταση μας και όχι ως ανεξάρτητες ψυχες που θα ακολουθησουν τον δρόμο τους.Και που, στην τελική, γίνονται τα παιδιά το μέσον για να πραγματοποιήσουν οι ίδιοι τα χαμένα τους όνειρα Mad Mad Mad
Στο είπα Καλλιοπάκι!και που είσαι ακόμα!!!!Να το μοίρασμα τι κάνει!!!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι