μία από τα ίδια Θοδωρή μου και εγώΕγώ ο βλάκας που ένιωθα και ενοχές για κάθε μου επιλογή που δεν ήταν "για το καλό μου"... Μέχρι που τα έκανα όλα "σωστά" και είδα ότι βυθιζόμουν όλο και περισσότερο στην κατάθληψη..

Συντονιστής: Emmaki
μία από τα ίδια Θοδωρή μου και εγώΕγώ ο βλάκας που ένιωθα και ενοχές για κάθε μου επιλογή που δεν ήταν "για το καλό μου"... Μέχρι που τα έκανα όλα "σωστά" και είδα ότι βυθιζόμουν όλο και περισσότερο στην κατάθληψη..
Αχ βρε Βασούλα... Τα κάνεις όλα να φαίνονται τόσο εύκολα με τον λόγο σου...Βάσω έγραψε:αν δεν έχεις αποδεχτεί τον Εαυτό σου, σ' αυτό που είσαι, πως θα δημιουργήσεις σχέση που διαρκώς θα σε βάζει στην απόρριψη αυτού του κομματικού σου που δεν μπορείς να αποδεχτείς?
Θέλω, λες...αλλά δεν ξέρεις πόσο βαθιά και πόσο πολύ..
κι αν αυτό το "θέλω" ενισχύει την αυτοαπόρριψη? λέμε τώρα...
δεν θα κοιτάξεις να το σαμποτάρεις? αυτοσαμποτάζ, αλλά έχει νόημα...
δεν ειμαι καλα!!! το αυτοσαμποταζ δουλευει σαν προστασια την συγκεκριμενη στιγμη Βασουλα?Vaso έγραψε:Μάνο μου, μόλις πριν λίγο σου μίλησα για την ανάγκη αποδοχής που έχεις, στην άλλη ενότητα...
αν δεν έχεις αποδεχτεί τον Εαυτό σου, σ' αυτό που είσαι, πως θα δημιουργήσεις σχέση που διαρκώς θα σε βάζει στην απόρριψη αυτού του κομματικού σου που δεν μπορείς να αποδεχτείς?
Θέλω, λες...αλλά δεν ξέρεις πόσο βαθιά και πόσο πολύ..
κι αν αυτό το "θέλω" ενισχύει την αυτοαπόρριψη? λέμε τώρα...
δεν θα κοιτάξεις να το σαμποτάρεις? αυτοσαμποτάζ, αλλά έχει νόημα...
![]()
![]()
![]()
![]()
μα δεν ειμαι καλα!!!!!!!!Vaso έγραψε:δεν έχει μόνο ένα "θέλω" ο άνθρωπος, καρδούλα
έχει πολλά που αποδυναμώνουν την Θέλησή του...
έτσι λέει "θέλω" και μέσα του ορμάνε χίλια τέρατα να του δείξουν ότι δεν μπορεί...
Θα μπορέσει να θέλει, μόνο όταν η Θέλησή του έχει Δύναμη να υπερβεί αυτά τα χίλια τέρατα που τον καθιστούν ανήμπορο...
![]()
![]()
![]()
![]()
προστασία της αυτοαπόρριψης ναι...Αν αυτό εσύ το θεωρείς προστασία...δεν ειμαι καλα!!! το αυτοσαμποταζ δουλευει σαν προστασια την συγκεκριμενη στιγμη Βασουλα?
Vaso έγραψε:προστασία της αυτοαπόρριψης ναι...Αν αυτό εσύ το θεωρείς προστασία...δεν ειμαι καλα!!! το αυτοσαμποταζ δουλευει σαν προστασια την συγκεκριμενη στιγμη Βασουλα?
Αφού δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου Μπεττούλα, λόγω αυτής της αυτοαπόρριψης, πως θα τις εναρμονίσεις με την Θέλησή σου για εκπλήρωση?
Λες πχ. "θέλω σχέση" και την ίδια στιγμή κάνεις τα πάντα για να μην την έχεις...Γιατί η σχέση θα σε φέρει αντιμέτωπη με το κομμάτι εκείνο΄του εαυτού σου που σιχαίνεσαι και απορρίπτεις...Από την άλλη μπαίνει μπρος η προσδοκία (αυτή η ανοησία δηλαδή) και αρχίζεις να κυνηγάς έναν άνθρωπο, απλά για να αποδείξεις πάλι στον εαυτό σου, ότι ούτε αυτός σου κάνει τελικά...
Και τι είναι οι άνθρωποι μωρέ? Πειραματόζωα?