συμπτωματα

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

chagall

συμπτωματα

Δημοσίευση από chagall »

Ποια ειναι τα συμπτωματα /αλλαγες που βιωνετε με τo ρεικι και τους βαθμους που πηρατε >?

Εγω --α βαθμος -- εχω ενα αισθημα κουρασης και αναγκης για υπνο . Σαν να βγαινει απο μεσα μου συσσωρευμενη ενταση και κρατημενα

Φτανω πιο γρηγορα στο σημειο "που δεν παει αλλο "Σαν να βαζω πια ορια .Και ολα εχουν ροη .Περσι ειχαν συμβει πραγματα στα επααγγελματικα στα οποια δεν ειχα υπερασπιστει τον εαυτο μου.Φετος σαν η πραγματικοτητα να μου εφερε παλι το ιδιο .Μονο που αντεδρασα και βρηκα και το δικιο μου

Ταχυτητα= Εχω αναπτυξει ενα ειδος ταχυτητας .Οχι με την εννοια την νευρωτικη ,αλλα της αφομοιωσης .

εσεις?
Άβαταρ μέλους
Qisan

Δημοσίευση από Qisan »

Αγαπητη Cagall ... χαιρομαι για οτι εγραψες και το ματαδιαβασα να βεβαιωθω , λες και δεν το ειχα καταλαβει καλα ...

Δικαια αναρωτιεσαι για τα " συμπτωματα " αν και ειναι πολυ δυσκολο να σου απαντησει κανεις με ακριβεια ... Καθε ανθρωπος εχει μια προσωπικοτητα και ενα χαρακτηρα που τον κανουν αποκληστικο ... ετσι και τα "συμτωματα" αντιδρασεις διαφερουν.
Βρισκω εκπληκτικη ακριβεια στις περιγραφες των εσωτερικων εικονων σου , ειδικα για Α βαθμο ...
Εγω --α βαθμος -- εχω ενα αισθημα κουρασης και αναγκης για υπνο . Σαν να βγαινει απο μεσα μου συσσωρευμενη ενταση και κρατημενα
Το ρεικι ανακατατασει πολλα πραγματα μεσα μας ... εχε εμπιστοσυνη στις αλλαγες που σου φερνει ... και απολαμβανε καλο νυκτερινο υπνο , ισως και καμια ωρα παραπανω για λιγο καιρο :lol:
Φτανω πιο γρηγορα στο σημειο "που δεν παει αλλο "Σαν να βαζω πια ορια
Η αποτελεσματικοτητα ειναι χαρακτηριστικο του Πνευματος ( ΡΕΙ) ... Οτι ειναι να φερει θα το φερει περαν πασης αμφιβολιας .
Περσι ειχαν συμβει πραγματα στα επααγγελματικα στα οποια δεν ειχα υπερασπιστει τον εαυτο μου.
Το " καρμα " δεν αναπλαθεται με την μοιρολατρεια ουτε με ευχολογια ... η νεα σου αντιδραση ειναι αποτελεσμα της νεα σου ενεργειακης σταθμης ...
Μονο που αντεδρασα και βρηκα και το δικιο μου
Μετρον αριστον ... ειμαι βεβαιος οτι το ξερεις , αλλωστε η οικονομια ενεργειας προυποθετει μικροτερη κατακαλωση απο οση παιρνεις . <Ετσι αποταμιευεται >
Ταχυτητα= Εχω αναπτυξει ενα ειδος ταχυτητας .Οχι με την εννοια την νευρωτικη ,αλλα της αφομοιωσης .
Ειπες την μαγικη λεξη , Ταχυτητα ( συνειδησεως ) θα το ακουσεις εδω μεσα συχνα να γραφεται ως " δονηση " αλλωστε το ρεικι ειναι 3 Συντονισμοι ( αναφερονται και ως μυησεις , μαλλον ατυχως κατα την ταπεινη μου γνωμη ) Με αλλα λογια το ρεικι σε συντονιζει σε μια Νεα Ενεργα-συνειδησιακη Ταχυτητα , απ οπου και ο νεος σου τροπος αφομοιωσης - συνειδητοποιησης - ταχυτητα αντιληψης .
Οσο για την ταπεινη αφεντομουτσουναρα μ ,
Το πρωτο που αναφερεις το εζησα και εγω σε καθε βαθμο ... ακομα και σε μια μερικη επαναληψη του δευτερου βαθμου που ελαβα ... χιχι χοντροκεφαλος σαν αντρας γαρ . :roll: χαχαχαχα
Το δευτερο , τριτο και τεταρτο που αναφερεις δεν τα αναγνωρισα με τον Α βαθμο , αλλα μετα τον δευτερο .
Το πεμτο το ηθερα μεσα μου βαθεια πριν αρχισω το Ρεικι ... ισως και αυτο με εσωσε .... χιχιχι

Ευχομαι ο δρομος σου να ειναι γεματος φωτεινες συνειδητοποιησεις
και ανιδιοτελη αγαπη .
Θα χαιρομουνα αν βοηθησα ....... αλλα απο στουρνο μην περιμενεις και πολλα ...... χαχαχαχαχαχαχαχα
ΝαμασΤΕ
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Θα συμφωνήσω σε πολλά με τον προλαλίσαντα κυριως όσον αφορά το γεγονός ότι ο καθένας μας βιώνει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες αυτά πο επιφέρουν οι καθαρισμοί κάθε φορά!το βασικό είναι όλα αυτά τα συμπτώματα όπως τα αποκαλείς να γίνονται κυρίως αντιληπτά όσον αφορά το λόγο ύπαρξής τους τόσο απο την νόηση όσο και απο το συναίσθημα!μην απαριθμείς μόνο!νιώσε......!τι συναισθήματ α σου επέφερε το καθένα απο τα παραπάνω!!! :D :wink:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Qisan

Δημοσίευση από Qisan »

8)
Δωρα ... Αν και καθημενη ορθως ομιλεις .....
:lol: :lol:
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδια πολύ θα ήθελα τα φώτα σας....Εγώ τους τελευταίους τέσσερεις μήνες , νοιώθω...χάλι μαύρο! Κάτι ακούω για την αλλαγή από την τέταρτη στην πέμπτη διάσταση....δημιουργεί λένε διάφορα σωματικά προβλήματα.....ούτε και το ρέικι με βοηθάει....νοιώθω χάλια....
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Gilda όντος ισχύει αυτό που λες γαι την αλλαγή δονήσεων στον πλανήτη μας που έχει αρχίσει και προσαρμόζεται σε υψηλότερες δονήσεις!αυτό ισχύει και για τους κατοίκους του φυσικά!.....όμως είσαι σιγουρη ότι έχεις αποκλύσει κάτι άλλο που ίσως βιώνεις μέσα σου?????ξέρεις είναι λίγο ριψοκίνδυνο να ψάχνουμε να βρούμε κάτι εκτός μας που να φταίει για κάτι που ίσως συμβαίνει μεσα μας και δε θέλουμε να αντικρίσουμε!το Ρέικι είναι αδύνατον να βοηθήσει αν εμέις οι ίδιοι δε θέλουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας!!και η βασική βοήθεια που μπορούμε να του προσφέρουμε είναι αγάπη, αποδοχή, ειλικρίνια!!! :D :wink:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

gilda έγραψε:Κάτι ακούω για την αλλαγή από την τέταρτη στην πέμπτη διάσταση....
:shock: :shock: Τι σχέση έχει αυτό;;

Πως εννοείς χάλια;;, :roll:
Σωματικά; Ψυχολογικά;;
Εχεις ασχοληθεί με τα σημάδια που σου δίνει πραγματικότητά σου;;;

Εχεις ξε-κολλήσει από καταστάσεις , ανθρώπους και εμμονές;;

Σε ό΄τι αντιστέκεσαι... επιμένει !! :wink:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Danielli την 11 Αύγ 2008 6:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Συμφωνώ συμφωνώ!
Κι ετσι αντι οι δονησεις να μας βοηθησουν να σουμε ακόμα πιο μέσα ........θα τις κανουμε κι αυτες αιτία των κακών μας.
Οχι καλη μου ψάξε μεσα σου και δες τι αρνεισαι ολο αυτο το διαστημα.
Τι βλεπεις και μολις ερθει μπροστα σου λες ...ύπαγε οπισω μου :D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Κατ΄αρχήν σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας. Σωματικά νοιώθω χάλια.....Με σφίξιμο στο στέρνο, στο λαιμό, στα δόντια. Ανησύχησα για την καρδιά μου.....Σκέφτηκα ότι μπορεί να νομίζω πως δεν παίρνω αγάπη..το πάλεψα...Ψάχτηκα...Δεν έχω αποκολληθεί όμως από πρόσωπα, καταστάσεις, παρελθόν...Κοιμάμαι τέσσερεις μήνες καθιστή (!!!!!!!!!!!!) γιατί μόλις ξαπλώσω νοιώθω δυσφορία...Είναι εποχή που κάνω εκκαθαρισεις στη ζωή μου..Προτιμώ να περνάω τις περισσότερες ώρες μόνη μου...Θέλω να απαλλαγώ από ανθρώπους, μνήμες , συναισθήματα...χρειάζομαι βοήθεια.....
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

gilda....νοιώθω τι λες.Κι εγω τοπερασα και ξερω ποσο πονάει καλη μου.Να ξερεις ομως πως ειναι καλυτερα να εισαι μεσα σε αληθινες σχεσεις με ελαχιστους ανθρωπους και γνησια κι αυθεντικά συναισθηματα παρά μεσα σε ολους, ψευτικα και δηθεν.
Μην φοβασαι! Η αληθεια ειναι παντα φωτεινή.
Χαμογελασε και κανε ενα βημα.ΑΥτο θα σε φερει στην αληθεια που τοσο η καρδια σου αναζητά!
Ελα ελα χαμογέλασε!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Ευχαριστώ για τα γλυκά λογάκια γαλαζια σφαίρα.....Κάνω προσπάθειες, αλλά τον τελευταίο καιρό πικράθηκα πολύ από ανθρώπους -φίλες κυρίως- που με αποκαλούσαν "αδελφή" τους...παραμύθια, που εγώ σαν μοναχοπαιδι τα έχαψα....τώρα κόβω ομφάλιους λώρους φαίνεται, γιαυτό πονάω...ξέρω την αλήθεια αλλά είναι δύσκολο να κάνω μεγάλες αλλαγές....τις κάνω σιγά σιγά....και έχω χαρακτηρισθεί η παράξενη, η "τρελλή" της παρέας.....
Χαίρομαι που στα ταξείδια μου σας έχω συνοδοιπόρους....συνταξιδιώτες...νασαστε όλοι καλά....
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

gilda κάνεις αλλαγές καθώς λες!ο σωματκός φορέας σου αλλάζει και αυτός.....!προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, είναι λογικό!!!και εμείς σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι πράγματα!!! :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

gilda έγραψε:Κάνω προσπάθειες, αλλά τον τελευταίο καιρό πικράθηκα πολύ από ανθρώπους -φίλες κυρίως- που με αποκαλούσαν "αδελφή" τους...παραμύθια, που εγώ σαν μοναχοπαιδι τα έχαψα....τώρα κόβω ομφάλιους λώρους φαίνεται, γιαυτό πονάω...ξέρω την αλήθεια αλλά είναι δύσκολο να κάνω μεγάλες αλλαγές....τις κάνω σιγά σιγά....και έχω χαρακτηρισθεί η παράξενη, η "τρελλή" της παρέας.....
Βρες τον Εαυτό σου ! :wink:
Τοτε δεν θα σε ενδιαφέρει ποιά θα σε σε θεωρεί ‘‘αδελφή‘’ της, ποιάν αποκαλούν ‘‘τρελλή‘‘ , και επέλεξε ποιά θέλεις να είναι η ..παρέα σου !

Μην δεσμέυεις την ενέργειά σου με ταμπέλες και σκέψεις άλλων για σένα....
Οσο αναπτύσεσαι πνευματικά , το πρώτο πράγμα που έρχεται εύκολα , είναι ο αρνητισμός των άλλων, λες και ακούς τις αρνητικές σκέψεις τους.
Οσο τις αναπαράγεις τόσο τους δίνεις -σε ανθρώπους και λέξεις- την ενέργεια να κάνουν τη ζημιά τους. Και να οι αρρώστιες, και να τα μπλοκαρίσματα.
Ξεκόλλα και ανάπνευσε.... για να κοιμηθείς ξαπλωτή!!! :lol: :wink:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Κλαη μου gilda ,εσυ πικραθηκες ουσα μοναχοκόρη απο φιλες -αδελφές.Εγω τον τελευταιο καιρο ξεκαθαρισα την σχεση μου μ ετην αδελφή μου που ειμασταν στομα και φιλι......κι οταν ακουσα απο το στομα της ανομολογητα για μενα και το πως σκεφτοταν επαθα γαι λιγο.
Μετα ομως απο το σοκ,της ειπα μετα απο επμονες δικες της προσπαθεις να συνεχιζουμε την κουβεντα μας ότι,δενθα της επιτρεψω ξανα να παραβιασει τα ορια μου,ΠΟΤΕ.Την αγαπω αλλα δενεχω ν αμοιρασω κατι τις μαζι της.Αλλος ο δικος τηςνδρομος κι αλλος ο δικος μας.Δνεπειραζει.Αντιθετα χαιρομαι και ειναι αυτο που ακριβως της ειπα ,οτι χαιρομαι που εστω και μετα αποοσα χρονια μου ειπε τις σκεψιες της και καταλαβα τοσα αποτην συμπριφορα της ανεξηγητα.Να πικρθηκα αλλα ειδα την αληθεια και ητανκαλαυτερα.
Η ζωη μου εχει τον δικο της δρομο,οπως και η δικη σου.Να χαιρεσαι που ξεκαθαριζεις τις σχεσεις σου.Κια να σου πω κατι ανδεν αδειασεις απο τα ψευτικα που να βρουν χωρο τ ααληθινά;
Πετα λοιπον σχεσεις συναισθηματα κι οτι αλλο σε βαρυνει και θα δεις και η καρδαι σου θα ανασανει και στον δρομο σου αλλοι θα βρεθουν.
Δεν αξιζει σε κανεναν να ζει στο ψεμα,οταντο αντιληφθεις θα πεταξεις. :D

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Καλή μου γαλάζια σφαίρα, είμαι πεπεισμένη πια ότι την πραγματικότητα μας την φτιάχνουμε εμείς. Ολα είναι μέσα μας και το έξω είναι ο καθρέφτης μας.Πόσα μαθήματα παίρνουμε...πόσος πόνος αλλά και πόση γνώση..αξίζει όμως τον κόπο..Διάβαζα κάτι που έγραψες για ¨καθαρισμούς". Μιλάς για συγκεκριμένες τεχνικές ή μέσω του ρέικι?

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”