Απιστευτο βιντεακι!

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Re: Απιστευτο βιντεακι!

Δημοσίευση από Ellaki »

γιατί δεν σέβονται την απογοήτευση του τουλάχιστον και δεν τον αφήνουν ήσυχο :-( :-(
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Βασούλα μου! Κάθε άλλο παρά ξεκαρδιστικό το βρήκα!
Από τη μια το κακομαθημένο παιδάκι που απογοητεύετε, απορίπτει τις αδερφές του και, όπως λέει η Έλλη, δεν το αφήνουν στην ησυχία του, ενώ ταυτόχρονα και ο ίδιος ο πατέρας του ενισχύει την αντίδραση αυτή λέγοντας πωε και ο ίδιος είχε την ίδια αντίδραση! Κατόρθώμα μεγάλε!!!
:-(
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κατόρθώμα μεγάλε!!!
θα γεννοβολάν τούτοι οι άνθρωποι, δημιουργώντας συνεχώς ανθρώπους...Και απλά θα ξέρουν ότι έκαναν το καλύτερο για την ζωή τους και τα παιδιά τους...

Ελλάκι, κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένας λόγος να αντιδράσει έτσι το παιδί...του δίνεις εφόδια να συνεχίζει την Αγάπη μέσα του, μέσα στην οποία γεννήθηκε...Το παιδί σε τέτοιες ηλικίες δεν γνωρίζει τι σημαίνει θηλυκό και αρσενικό...Μπορεί να νιώσει θλίψη ή χαρά για πολλά πράγματα που του συμβαίνουν, αλλά η απογοήτευση για το φύλο είναι εφόδιο των ενηλίκων...Του παιδιού του την έμαθε ο πατέρας του...
Οπότε του μαθαίνει να ανέχεται απλά το θηλυκό, έστω και αν δεν του αρέσει...

:cry: :?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

δυστυχώς έτσι είναι :cry:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

μια που πιάσαμε αυτό το θέμα θα ήθελα να μοιραστώ μια είδηση που με προβλημάτισε

ΣΟΚ προκαλεί η είδηση ότι στην Ευρώπη αλλά και στον Καναδά υπάρχουν γονείς οι οποίοι μεγαλώνουν τα παιδιά τους σαν μην έχουν συγκεκριμένο φύλο… προκειμένου όπως οι ίδιοι λένε να τους δώσουν την δυνατότητα να αποφασίσουν μόλις μεγαλώσουν ποιο δρόμο θέλουν να ακολουθήσουν. Πρόκειται για μία νέα τεχνική μεγαλώματος στην οποία πολλοί αντιτίθενται καθώς όπως λένε οι παιδοψυχολόγοι, κανείς δεν έχει δικαίωμα να καθορίζει τη μοίρα ενός παιδιού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα ζευγάρι από το Τορόντο που μεγαλώνει το παιδί του σαν να μην έχει συγκεκριμένο φύλο προκειμένου να μη γίνει επιθετικό!

Το μωρό, το οποίο ονομάζεται Στορμ Στόκερ και είναι μόνο 5 μηνών, σίγουρα θα έχει να αποφασίσει για πολλά πράγματα μεγαλώνοντας, όπως για παράδειγμα, αν θέλει να συμπεριφέρεται σαν αγόρι ή κορίτσι!

Απ’ ό,τι φαίνεται, το να στραφεί στ’ αδέλφια του για βοήθεια μάλλον δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα, καθώς ο 5χρονος Τζαζ έχει μακριές κοτσίδες, φοράει ροζ σκουλαρίκια και φανταχτερά ροζ φορέματα, ενώ ο 2χρονος Κίο έχει μανία με τα κολάν, με αποτέλεσμα να τους περνάνε όλοι για κορίτσια.

Οι γονείς τους, ωστόσο, αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα με το τρίτο τους παιδί και να κρατήσουν μυστικό το φύλο του – οι μαίες που ήταν παρούσες στη γέννα του μωρού, επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι ερμαφρόδιτο – μέχρι να φτάσει στην κατάλληλη ηλικία όπου θα μπορεί να επιλέξει το ίδιο αν προτιμά να ζήσει τη ζωή του ως αγόρι ή κορίτσι.

Πέρα από τους γονείς, τα αδέλφια, έναν στενό οικογενειακό φίλο και τις 2 μαίες, κανένας άλλος δεν γνωρίζει το πραγματικό φύλο του ή της Στορμ.

Οι υπόλοιποι φίλοι και συγγενείς – ακόμα και οι παππούδες – έλαβαν ένα email από το ζευγάρι, το οποίο λέει: «Αποφασίσαμε να μην αποκαλύψουμε το φύλο του μωρού μας ως φόρο τιμής στην ελευθερία και το δικαίωμα της επιλογής».

Η Κάθι και ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Στόκερ, επιμένουν ότι δίνουν στα παιδιά τους την ελευθερία να εκφραστούν.

Άλλο παράδειγμα είναι ο 2χρονος Μαξ από τη Βρετανία ο οποίος το πρωί φορά καρό πουκάμισο και κλωτσάει μπάλες, το απόγευμα όμως φορώντας ένα μπλε φόρεμα παίζει με τις κούκλες ενώ η μαμά του, του βάφει και τα νύχια! Η Λίζα και ο Μάρτιν Μπράις, οι γονείς του Μαξ, θέλουν να του διδάξουν να είναι αυτό που θέλει και όχι να μπει σε καλούπι..

http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos. ... horis_fylo" onclick="window.open(this.href);return false;

νομίζω ότι φτάνουμε στο άλλο άκρο και δεν βοηθάμε τα παιδιά
:-??
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

πραγματικά κατόρθωμα μεγάλε! :-(

όσο για το άρθρο, τι να πω ρε γμτ αυτό το καλούπι τους μάρανε γιατί κατά τα άλλα απο καλούπια είναι οκ... :-( έλεγχος, τεχνικές...
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

διαβάζω και ξαναδιαβάζω και δεν καταλαβαίνω...
Κανείς δεν μπορεί να επιλέξει το φύλο του, ενόσω έχει γεννηθεί...αυτό μπορεί να συμβεί μόνο πριν γεννηθεί...

Προφανώς οι γονείς θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους την ελευθερία να επιλέξουν την σεξουαλική τους συμπεριφορά...
το φύλο όμως είναι αυτό που είναι...

Φυσικά και ένας άντρας μπορεί να βάφει τα νύχια του, όπως και μια γυναίκα να αφήσει μουστάκι, αν αυτά είναι τρόπος έκφρασης ελευθερίας...Περί ορέξεως...

Όμως γι' αυτό είπα ότι ζουν ανάμεσά μας...

Με σεβασμό στον κάθε άνθρωπο το γράφω αυτό...Η διαστρέβλωση δεν έρχεται μαζί με την γέννησή μας...Κάποιοι την ορίζουν δυστυχώς...
Και έτσι μπορεί να μεγαλώσεις ένα παιδί και μετά να ψάχνει τρόπους να ζευγαρώσει μόνο του...Ακόμα κι αυτό!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από Βικούλα »

το βιντεο ... :-(
Vaso έγραψε:Η διαστρέβλωση δεν έρχεται μαζί με την γέννησή μας...Κάποιοι την ορίζουν δυστυχώς...
Fotini έγραψε:όσο για το άρθρο, τι να πω ρε γμτ αυτό το καλούπι τους μάρανε γιατί κατά τα άλλα απο καλούπια είναι οκ... :-( έλεγχος, τεχνικές...
@};- @};-
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Η διαστρέβλωση δεν έρχεται μαζί με την γέννησή μας...Κάποιοι την ορίζουν δυστυχώς...
Η ομοφυλοφιλία είναι διαστρέβλωση; Αν ναι τότε αυτοί που την ορίζουν φαντάζομαι δεν είναι άλλοι από τους γονείς... Και όχι τίποτα άλλο, αλλά μετα δεν αποδέχονται και το "δημιούργημα" τους. Ειρωνία;
Παλιά θεωρούσα πως γενιέσαι ομοφυλόφιλος, δε γίνεσαι...

Από την άλλη υπάρχει και θεωρία πως ένας ομοφυλόφιλος γίνεται ομοφυλόφιλος κυρίως για αυτούς τους λόγους:
1. Είτε βλέπει το πρότυπο του πατέρα όπου δεν θέλει να του μοιάσει καθόλου
2. Από την υπερβολική "αγάπη" της μάνας

Βασούλα ποιά είναι η δική σου τοποθέτηση;

>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μάνο μου, αυτό που εγώ θεωρώ διαστρέβλωση δεν είναι η ομοφυλοφιλία αυτή καθεαυτή, αλλά το ότι δεν είναι εντελώς καθαρή επιλογή ενός ατόμου και αυτό μπορεί να τον βασανίζει, να τον ενοχοποιεί, να τραυματίζει την ευαισθησία του και παρά πέρα την Ζωή του...
Φυσικά, ένας ομοφυλόφιλος δεν θα το παραδεχτεί ότι δεν είναι επιλογή του, δεν μπορεί να διακρίνει με τίποτα, ότι ακόμα και τα ρούχα που φοράει δεν είναι επιλογή του, πόσο μάλλον μία τόσο σοβαρή επιλογή, που του καθορίζει τον ψυχικό του κόσμο...
Ο ενήλικας νομίζει ότι μπορεί να επιλέγει ελεύθερα, γιατί δεν ξέρει τίποτα από τον Εαυτό του.
Αυτό χρειάζεται θεραπεία και όχι η ομοφυλοφιλία...

Δεν θα έκανα ποτέ τίποτα για να θεραπεύσω την σεξουαλική επιλογή ενός ανθρώπου, θα έκανα τα πάντα όμως για να θεραπευτεί ο ίδιος...Έχει μεγάλη διαφορά, στην Ευτυχία και την πληρότητα ενός ατόμου, ο ατομικός Δρόμος, που του κάνει εμφανείς τις επιλογές του, τα λάθη του, τις διαστρεβλώσεις του, την αίσθηση της μη ικανοποίησης...

Δεν θεραπεύουμε το μαχαίρι που σκοτώνει ο δολοφόνος, αλλά τον ίδιο, αφού έχει και ο ίδιος αντιληφθεί ότι ο φόνος δεν ήταν επιλογή του. Τότε μόνο θα καταφέρει να ζητήσει βοήθεια...αν αντιληφθεί ότι ενώ ήταν επιλογή του, τελικά αυτή η επιλογή δεν τον έκανε πλήρη και ικανοποιημένο και την έκανε κάτω από πίεση...

Κάποιοι λένε ότι το μαχαίρι φταίει, κάποιοι λένε ότι το θύμα φταίει, που τους έκανε δολοφόνους και συνεχίζουν την ζωή τους, νομίζοντας ότι έχουν επιλέξει κιόλας. Κάπως έτσι λειτουργούν και οι ναζιστές...Νομίζουν απλά ότι έχουν κάνει την επιλογή τους...
Από το νομίζω όμως, μέχρι το επιλέγω, υπάρχει μια τεράστια απόσταση από τον Εαυτό μας...

Δεν θεραπεύεται ποτέ το αποτέλεσμα...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Με σεβασμό στον κάθε άνθρωπο το γράφω αυτό...Η διαστρέβλωση δεν έρχεται μαζί με την γέννησή μας...Κάποιοι την ορίζουν δυστυχώς...
Και έτσι μπορεί να μεγαλώσεις ένα παιδί και μετά να ψάχνει τρόπους να ζευγαρώσει μόνο του...Ακόμα κι αυτό!
@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Μάνο μου, αυτό που εγώ θεωρώ διαστρέβλωση δεν είναι η ομοφυλοφιλία αυτή καθεαυτή, αλλά το ότι δεν είναι εντελώς καθαρή επιλογή ενός ατόμου και αυτό μπορεί να τον βασανίζει, να τον ενοχοποιεί, να τραυματίζει την ευαισθησία του και παρά πέρα την Ζωή του...
Μα πως γίνεται αυτό Βάσω μου; Είναι δυνατόν η ομοφυλοφιλία να μην είναι καθαρή επιλογή ενός ατόμου; Αφού αλλά πράγματα του αρέσουν από έναν ετεροφυλόφιλο... :eusa-think: :eusa-think: :eusa-think:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν μπορώ να σου απαντήσω Μάνο μου, γιατί η ερώτησή σου είναι μια ολόκληρη διαδρομή, που δεν γίνεται να περιγραφεί σε δύο αράδες, ούτε καν σε δέκα...
Δυστυχώς μέσα σε τούτον τον δημόσιο χώρο, δεν μπορώ να αναπτύξω την διαδρομή των επιλογών...Κάτι τέτοιο προϋποθέτει σεβασμό και εχεμύθεια, σε ατομικά βιώματα, κάτι που δεν έχουμε εδώ την δυνατότήτα να κάνουμε, μια και χρειάζεται να πάμε εντελώς αντίθετα από ότι μάθαμε σαν άνθρωποι, αν θέλουμε να ερευνήσουμε αυτό το λεπτό θέμα που λέγεται "επιλογή"...

Σου ζητώ συγνώμη, αλλά μέσα εδώ μπορώ να επεκταθώ μέχρι ένα συγκεκριμένο όριο...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Σε καταλαβαίνω Βασούλα μου, μην ανησυχείς!
Θα περιμένω να σε γνωρίσω από κοντά να τα πούμε. @};-
...Και μόλις σε δω, θα σου δώσω μια τεράστια αγκαλιά, ένα ρουφιχτό φίλι και θα αρχίσω να ρωτάω... Δεν θα έχεις από που να φύγεις!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Το νού σου!!!!! :)) :)) :))
>:d< >:d< >:d< >:d<
:x :x :x
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

πωπω :cry: :cry: :cry: :cry: μου ξεσπασμα το παιδακι :cry: :cry:

Ελλακι :cry: :cry: :cry: :cry:

Μανο μου :)) :))
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”