Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Κι εγώ δηλαδή αυτό κάνω αυτή τη στιγμή;;; Έχω βολευτεί;;;
Μάνο μου σε αυτό εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω και δεν θα έχει και νόημα άλλωστε ,αυτό που είπα αφορούσε εμένα γιατί αυτό είδα ότι έκανα εγώ ,μπορεί να μην συμβαίνει με έσενα το ίδιο ,μπορεί να είναι κάτι άλλο
τέτοιες απαντήσεις μόνο ψάχνωντας μέσα μας μπορούμε να της βρούμε ,όπως πολύ σωστά λέει και η Βασούλα εδώ έσα δεν είμαστε αυθεντίες.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Ιωάννα έγραψε:μία χαρά είχα βολευτεί που εγώ ρωτούσα και η Βασούλα μαζί με πολλά άλλα παιδιά μου απαντούσαν, έτοιμα όλα και υποτημούσα και τον εαυτό μου.
Κι εγώ δηλαδή αυτό κάνω αυτή τη στιγμή;;; Έχω βολευτεί;;; Αν ναι, να μου το πείτε! Επίσης αν ναι, πως θα ξεβολευτώ;
Απο τη μια επαθες λαλα γιατι θεωρησες οτι εχεις βολευτει με τις ερωτησεις κ καπακι ρωτας πώς να ξεβολευτεις
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Ναι, αλλά πριν το καπάκι , έθεσα και το ερώτημα του "Αν ναι" ;)
(Να τα λέμε όλα )
...Τελικά όλα τα πράγματα εδω μέσα θέλουν εσωτερικό ψάξιμό Ιωάννα μου... Μόνο ο εαυτός μας εν τέλει έχει μέσα του όλες τις απαντήσεις!!! Αυτό διαπιστώνω.
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
ARTYADIS έγραψε:Προφανώς λοιπόν η Νόηση ανήκει μόνο στους ανθρώπους, ενώ η Νοημοσύνη ανήκει σε όλα τα πλάσματα, ακόμα και στο Φυτικό Βασίλειο (βλ. η Νοημοσύνη της Φύσης)
Έψαξα και βρήκα στο wikipedia την ερμηνεία της Νόησης, αλλά ερμηνεία της Νοημοσύνης (σκέτα) δεν υπάρχει.. υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη, συλλογική νοημοσύνη, νοημοσύνη σμήνους κλπ.
ΝΟΗΣΗ: Νόηση είναι η διαδικασία της σκέψης (επεξεργασία πληροφοριών) που οδηγεί το άτομο στην απόκτηση γνώσης, αλλά και στην ανάπτυξη εννοιών. Η διαδικασία αυτή, περιλαμβάνει την αντίληψη, τη μάθηση, τη συσχέτιση/σύνδεση και την αιτιολόγηση.
Κατά τον Ν. Εξαρχόπουλο, η νόηση είναι η πνευματική λειτουργία με την οποία «συγκρίνουμε, αναλύουμε, συνδυάζουμε, συνθέτουμε, ορίζουμε και ταξινομούμε το περιεχόμενο της συνειδήσεώς μας». Η νόηση στηρίζεται μεν στον κύκλο των παραστάσεων του ατόμου, αλλά λειτουργεί βασικά με έννοιες, που παριστάνονται με λέξεις κι αποτελούν τα στοιχεία και τα μέσα λειτουργίας της. Με τις νοητικές λειτουργίες της συσχέτισης του υλικού βιωμάτων δημιουργούνται οι σκέψεις. Η νόηση και οι σκέψεις, ως «πλάσματα» νοητικά, λειτουργούν με τις έννοιες, τις κρίσεις και τους συλλογισμούς. Οι κρίσεις στηρίζονται στις έννοιες και οι συλλογισμοί στις κρίσεις.
Ευχαριστώ πολύ Βασούλα μου! Αν υπάρχει κάτι άλλο, πολύ θα ήθελα να μας το πεις!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει