Vaso έγραψε:Παιδιά ποιά είναι η γνώμη σας για το νέο σχήμα?

Δώσε μου δύο λεπτά να πάρω το σοβαρό μου.
Οκ. το έχω. Πάμε!
Υπάρχει κάποιος φοβερός image maker που τους λέει πως όποιος φοράει γιλέκο τζην και σακίδιο, έχει την εκλογή στο τσεπάκι του, μην σου πω πάει και για πρόεδρος. Αλλά φορέθηκαν πρώτα από το Γιωργάκη και τον Ψαριανό, την πατήσαμε, είδαμε τα χαϊρια τους, οπότε πάει κάηκε το ενδυματολογικό χαρτί.
Υπάρχει όμως το χαρτί του απολιτίκ. Βγαίνει λοιπόν ο Θεοδωράκης και λέει "ακούστε να δείτε, εγώ δεν ασχολούμαι με την πολιτική, διότι είδαμε κι αυτούς που ασχολήθηκαν τί κατάφεραν, οπότε εγώ θα κάνω την ανατροπή, δεν έχω κάνει ποτέ πολιτικό ρεπορτάζ, δεν έχω κάνει ποτέ κριτική στην εξουσία, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα κακώς κείμενα τούτης εδώ της χώρας, στο σάιτ μου γράφω ό,τι νά'ναι όποτε νά'ναι εκτός από το να δυσαρεστήσω το σύστημα, και για του λόγου το αληθές όταν η Ελλάδα καιγόταν, εγώ προτίμησα να κόβω βόλτες και να μιλάω για τα μποστάνια στα χωριά. Παρόλα αυτά όμως, κάνω κόμμα, που δεν έχω εξηγήσει σε κανέναν ποιές είναι οι θέσεις του, είμαι φίλος με όλους, είμαι καλό παιδί, έχω δουλέψει σε όλα τα συστημικά μέσα, χωρίς να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, φοράω σορτσάκια και κάνω εκδρομές, είμαι ευρωπαϊστής και ζητώ την ψήφο σας... "
Αυτό όμως το είδαμε και από τον Τζήμερο μέχρι που αποκάλεσε την Μέρκελ εξοχοτάτη και της ζήτησε να έρθει και να τοποθετήσει δικόν της πρωθυπουργό, για να εκπολιτίσει τους ιθαγενείς και μας ξενέρωσε.
Όταν του ζητάνε να πάει στα κανάλια για να μιλήσει για τις θέσεις του κόμματός του, αρνείται γιατί του έχουν πει οι σύμβουλοί του πως καλό είναι να μην ανοίξει το στόμα του μέχρι τις εκλογές, γιατί ούτε την ψήφο της μάνας του δεν θα πάρει και αυτός επειδή εκτός από καλό παιδί είναι και ξύπνιο, τους ακούει και αποφεύγει τις συνεντεύξεις όπως ο Σαμαράς την Βουλή.
Τί άλλο; Α, όταν τον ρωτάνε τί γνώμη έχει για το μνημόνιο, γυρνάει και κοιτάει με ύφος όλο απορία. Η προσωπική μου γνώμη είναι, πως μάλλον δεν έχει ακούσει τίποτε, σαν τον μακαρίτη τον Χρυστόδουλο που δεν είχε πάρει χαμπάρι πως είχαμε χούντα γιατί διάβαζε.
Αυτά!
Δεν ξέρω αγαπημένη μου φίλη αν βοήθησα...