πιάνω πολλές φορές τον ίδιο μου τον εαυτό να υποκρίνεται σε μένα!!! (Αυτό και αν είναι του τρελού!!!)
...Και όχι μόνο υποκρίνεται, αλλά προσπαθεί να με πείσει ότι δεν υποκρίνεται και τα εννοεί αυτά που λέει...
Μάνο με εντυπωσιάζεις!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Μάνο μου μην βάζεις λυπημένες φατσούλες, όλοι το ίδιο κάνουμε όσο δεν κατανοούμε το ασυνείδητο.
Αυτό εννοούσε και η Δημητρούλα μας.
Ξέρεις το καλύτερο φάρμακο όταν σε τσακώνεις να παίζεις παιχνίδια, είναι η αντιμετώπιση με την λογική και πάνω απ' όλα το γέλιο............το γέλιο δεν το αντέχει με τίποτε
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Ellaki έγραψε:
Ξέρεις το καλύτερο φάρμακο όταν σε τσακώνεις να παίζεις παιχνίδια, είναι η αντιμετώπιση με την λογική και πάνω απ' όλα το γέλιο............το γέλιο δεν το αντέχει με τίποτε
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
εγώ αυτο δεν καταλαβα..... :roll:
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Η Έλλη μας εννοεί Ειρηνούλα ότι αν τσακώνεις τον εαυτό σου να παίζει τέτοια παιχνίδια, δεν του θυμώνεις, δεν τον επικρίνεις, δεν τον μαστιγώνεις. Του φέρεσαι με αγάπη και κάνεις και χιούμορ μαζί του λέγοντάς του: "Ατιμούλη μου εσύ! Σε τσάκωσα στα πράσα! Που θα πας? Θα σε φτιάξω εγώ...
χα χα!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Δήμητρα έγραψε:Η Έλλη μας εννοεί Ειρηνούλα ότι αν τσακώνεις τον εαυτό σου να παίζει τέτοια παιχνίδια, δεν του θυμώνεις, δεν τον επικρίνεις, δεν τον μαστιγώνεις. Του φέρεσαι με αγάπη και κάνεις και χιούμορ μαζί του λέγοντάς του: "Ατιμούλη μου εσύ! Σε τσάκωσα στα πράσα! Που θα πας? Θα σε φτιάξω εγώ...
χα χα!!
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...