δεν μας αξίζουν Μάνο μουΥΓ: Σας είπα πως τα τελευταία χρόνια έχουν ενταχθεί στις καθημερινές μου συνήθειες τα αντικαταθληπτικά χάπια;(...και αυτό θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας)
Στεφανάκο μου γλυκέ ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορέτικος και θέλει τους δικούς του χρόνους για να ανοιχτεί. Προφανώς εγώ μπήκα έτοιμος για να ανοιχτώ στο φόρουμ. Κατά συνέπεια δεν έβαλα τις διόπτρες σε κανέναν!Στέφανος έγραψε:Κοινώς μου έβαλεςκαι σε Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου
![]()
![]()
![]()
Ελλάκι μου σε ευχαιρστώ για τη συμπαράσταση και ναι, η Βασούλα έχει για άλλη μια φορά δίκιο: "όταν μπορεί ένας, μπορούν Όλοι!" Το ξέρω πως δεν είμαι μόνος μου, το νιώθω... Και όσο περνάει από το χέρι μου δε θα αφήσω αυτή την επικοινωνία να χαθεί, παρά την απόσταση (...η οποία δε θα είναι και για πάντα!!!) ;)Ελλάκι έγραψε:<Όταν μπορεί ένας, μπορούν Όλοι> λέει η Βασούλα και είμαστε εδώ μαζί και το παλεύουμε.
Δεν είσαι μόνος σου Μάνο μου και καμιά φαινομενική απόσταση δεν μπορεί να εμποδίσει την επικοινωνία μας, όσο εμείς το Θέλουμε.
Αυτό Ιωάννα μου, πάμε να αναπνεύσουμε τώρα!!! Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω! Αυτό είναι που μας αξίζει! Σ' αγαπάω πολύΙωάννα έγραψε:Ολη η ζωη μας στηριγμενη στα υλικα αγαθα και στις ταμπελες, να ζητιανευουμε μια καλη κουβεντα και μια αποδοχη που ηρθε ποτε...
Βρε αει σιχτηρ πια, να βαλουνε την αρρωστια που μας μεταδοσανε στον κ...ο τους, εξω απο τα τειχη τους φυσαει καθαρος αερας, παμε να αναπνευσουμε τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
Ιωάννα έγραψε:ρε συ Μάνο εξήγησε μου λίγο πώς σε τόσο μικρό διάστημα κατάφερες να κάνεις αυτές της παραθέσεις με τα ονόματα ?
7 χρόνια στο φόρουμ και δεν το κατάφερα ούτε μία φορά ,ούτε για δείγμα βρε αδερφέ :roll:
Σ' ευχαριστώ πολύ Λάζαρέ μου για την υποστήριξη σου!!!Ιωάννα έγραψε:εδώ κάνεις paste το κείμενο κανονικά[/qote]
ΥΓ: Από το 2ο quote αφίρεσα το "u" για να το δεις. ...Αλλιώς θα μου έβγαζε κανονικά την παράθεση.
Και εμένα μη νομίζεις, ο Λάζαρος μου έδειξε. ...Και τώρα που είπα Λάζαρος:Λάζαρος έγραψε:Μανο μου...ψυχραιμία.....έχει αρχίσει για σένα η αλλαγή...σιγα-σιγά όλα θα αλλάξουν,δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να μπούνε όλα αυτά στην καρδιά σου....ο θεός σε βοηθάει,εσύ σε βοηθάς....οπότε είναι θέμα χρόνου η αλλαγή....στο τώρα και δυνατά....προχωράμε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()