Συντονιστής: Emmaki
αν έχει Τασούλη ψυχική ενότητα το ζευγάρι...Μία περίπτωση στο ένα εκατομμύριο...^tasoulis^ έγραψε:Δηλαδη εχουμε και λεμε..
Αν το ζευγαρι εχει ψυχικη ενοτητα τοτε ισα ισα βιωνει κατι το ανωτερο με την σεξουαλικη επαφη ακομα και μετα..
Ενω οταν βλεπουμε το κενο μας μετα καταλαβαινουμε οτι μονο ενοτητα δεν υπαρχει με αυτον τον συντροφο.
Σωστα καταλαβα εε...
Κι όμως Μαντράκο, ο ΟSHO, τελικά έτσι το εννοεί! Κι αυτό το λέω γιατί εδώ στην Λέσβο, στην Ερεσό υπάρχει το κέντρο του ΟSHO, κάτι σαν Άσραμ, όπου πάνε μαθητές και μένουν, διαλογίζονται, παίρνουν μυήσεις, έρχεται και ο Αρτζάβα και δίνει μυήσεις, μιας και ήταν και μαθητής του OSHO.ΘΑ μπορουσα να το εκλαβω ''σεξ γιατι χανομαστε, σεξ για να ελευθερωθειτε''..
Οπως το λες... Δρομοι να βρεις τον Ευατο σου..Δεν υπάρχουν μωρέ προδιαγραφές για την ιδανική σχέση...
Υπάρχουν Δρόμοι όμως να βρεις τον Εαυτό σου...
Μανρδακο μου ετσι!!!΄'Υ.Γ. εχουμε 'μελλον' ακομα αλλα δε 'μασαμε'..αληθεια και οποιος αντεξει ,με τη Βασουλα 'οδηγο
Ω Ναι!!!!Αν την έχεις εσύ, υπάρχει περίπτωση να βοηθήσεις και να υποστηρίξεις τον σύντροφό σου να το κάνει και εκείνος. Όχι καταπιεστικά, γιατί πρέπει, αλλά γιατί Θέλει, γιατί του αρέσει αυτό που ακτινοβολείς εσύ... Υπάρχει όμως και περίπτωση να χωρίσετε, γιατί ακριβώς δεν το αντέχει, στην συγκεκριμένη στιγμή της εξέλιξής του...΄Ισως να διατελέσεις για τον άλλον, ένα μακροπρόθεσμο μάθημα...
Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο, στον δρόμο και την εμπειρία της κάθε Ψυχής...
υπάρχει και η περίπτωση να βρεθείς σε συντροφική σχέση με έναν άλλο άνθρωπο, και να είστε ανοιχτοί στην εσωτερική εργασία και οι δύο...Ο καθένας μόνος του, αλλά και μαζί να φροντίζετε την σχέση και τα μαθήματα που παίρνετε μέσα από αυτήν...
Δεν υπάρχουν μωρέ προδιαγραφές για την ιδανική σχέση...
Ειμαι εγω τετοιος ανθρωπος;Δεν υπάρχουν μωρέ προδιαγραφές για την ιδανική
σχέση...
Vaso έγραψε: Στάσου εδώ τώρα ! Εδώ στο τώρα μόνο μπορεί να σε βρει η Αγάπη...
Vaso έγραψε:Στάσου εδώ τώρα ! Εδώ στο τώρα μόνο μπορεί να σε βρει η Αγάπη...