Ελλάκι έγραψε:Καιρός να ανοίξουμε την πόρτα και να δούμε την αλήθεια, να μάθουμε το νόημα της ζωής, να μάθουμε να αγαπάμε.
Ελευθερία είναι να πεις στον θεό με όλη σου την δύναμη <σε μισώ> και να γκρεμίσεις τον καθρέπτη ανάμεσά σας.
Να σταματήσεις να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από καθρέπτες και να τολμήσεις να τον αντικρίσεις στα μάτια της ψυχής, στα μάτια του θεού, με την αγνότητα της καρδιάς σου.
Ελλάκι μου
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Eλλακι γλυκο
Βρε παιδια εδω κι εμεις μεχρι πριν κοιμομασταν τον υπνο του δικαιου...Τα παιδακια που μεγαλωνουν με πιο εξελιγμενους στη μαλακια γονεις απο τους δικους μας πως να μην εχουν αγνοια?
Οσο για την εκπαιδευση, ειναι θλιβερο να εχεις περιορισμενους οριζοντες, αλλα απο την αλλη και η στειρα γνωση που πηραμε μας βοηθησε? Τα πτυχια? Η εκπαιδευση χρειαζεται αλλαγη ετσι κι αλλιως-αλλαγη ομως οχι καταργηση
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Να σταματήσεις να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από καθρέπτες και να τολμήσεις να τον αντικρίσεις στα μάτια της ψυχής, στα μάτια του θεού, με την αγνότητα της καρδιάς σου.
Ο πόνος που θα νιώσεις δεν είναι παρά η αντίστασή σου στην αλήθεια, ο φόβος μήπως μείνεις μόνος και αξιοκατάκριτος........... μα από ποιόν θα μείνεις μόνος..........από τον εαυτό που δεν αναγνωρίζεις...........από τον θεό που μισείς και φοβάσαι?
Άφησε χώρο άνθρωπε για την Αγάπη και ο σπόρος Του θα ανθίσει.
Ελλάκι
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
[quote"Ιωάννα"]Βρε παιδια εδω κι εμεις μεχρι πριν κοιμομασταν τον υπνο του δικαιου...Τα παιδακια που μεγαλωνουν με πιο εξελιγμενους στη μαλακια γονεις απο τους δικους μας πως να μην εχουν αγνοια?
Οσο για την εκπαιδευση, ειναι θλιβερο να εχεις περιορισμενους οριζοντες, αλλα απο την αλλη και η στειρα γνωση που πηραμε μας βοηθησε? Τα πτυχια? Η εκπαιδευση χρειαζεται αλλαγη ετσι κι αλλιως-αλλαγη ομως οχι καταργηση[/quote]
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Ελλάκι μου, δεν μου φαίνεται περίεργο ένα κοριτσάκι σε αυτή την ηλικία, να προτιμάει ένα αγόρι από την Λάρα Κροφτ. Εγώ φυσιολογικό το βρίσκω...
Απ' ό,τι θυμάμαι στα δέκα μου, όσο και να μου άρεσαν οι "Άγγελοι του Τσάρλυ", προτιμούσα σαφώς τον Τζιμ Μόρρισον, κάποια στιγμή γούσταρα και τον Όζζυ Όζμπορν αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα..
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"