Ε, εκεί χρειάζεται να αγαπήσεις τον εαυτό σου τόσο πολύ, ώστε να μπορείς να νιώθεις αγαπημένος και αποδεκτός, ακόμα και εάν κανείς πάνω στον πλανήτη δεν σε αποδέχεται και δεν σε αγαπάει...![]()
![]()

Συντονιστής: Emmaki
Ε, εκεί χρειάζεται να αγαπήσεις τον εαυτό σου τόσο πολύ, ώστε να μπορείς να νιώθεις αγαπημένος και αποδεκτός, ακόμα και εάν κανείς πάνω στον πλανήτη δεν σε αποδέχεται και δεν σε αγαπάει...![]()
![]()
Μανο μου, σου δινω μια γλυκια αγκαλίτσαΜανος έγραψε:Ωστόσο υπάρχει κάτι που δεν συγχωρώ στον εαυτό μου. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι λάθος και δεν ξέρω πως να το διορθώσω και να απαλλαγώ από τις παρωπίδες του: Νιώθω πολύ αμήχανα (σχεδόν άβολα) όταν βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με κάποιον τρανσέξουαλ ή με κάποιον ομοφιλόφυλο όπου η γυναικεία του πλευρά υπερισχύει. ...Το χειρότερο είναι πως δεν είναι μόνο ότι νιώθω αλλά μερικές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να σχολιάζει κι όλας!!!
Πως μπορώ και γίνομαι τόσο ανθρωπάκι;;;![]()
![]()
Πραγματικα.......Βασω έγραψε:Μα νομίζω άλλωστε, πως αυτές τις συμπεριφορές τις υιοθετούν κάποιοι άνθρωποι ακριβώς για να τραβήξουν την προσοχή στο πόσο διαφορετικοί είναι...Μην νομίζεις, κι αυτό μια μορφή αγάπης τους κάνει και νιώθουν...
Ούτε που μπορείς να φανταστείς πόσους τρόπους εφευρίσκει ο άνθρωπος για να πάρει μια μορφή αγάπης.
Θοδωρής έγραψε:Ε, εκεί χρειάζεται να αγαπήσεις τον εαυτό σου τόσο πολύ, ώστε να μπορείς να νιώθεις αγαπημένος και αποδεκτός, ακόμα και εάν κανείς πάνω στον πλανήτη δεν σε αποδέχεται και δεν σε αγαπάει...
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι όταν γεννιέσαι, γεννιέσαι Άνθρωπος...μετά γίνεσαι άνθρωπος και πάνω σ' αυτό πολλά μπορούν να συμβούν